PC do 20.000Sk
V hrách Ti je 4jadro na prt.. tam máš väčší výkon s lacnejšou E8400kou.. dokonca aj s E8200:
http://www.extrahardware.cz/wolfdale-yo ... 0?page=0,6
http://www.extrahardware.cz/wolfdale-yo ... 0?page=0,6
Raz ma uz asi slak trafi zo skladania toho PC
. Zas som si vymislel inu zostavu.
- Rozhodol som sa ze CrossFire robit nebudem. Teda potrebujem nejaku inu dosku. Najlepsie do 2500(+/-)
- CPU bude E7200
- Dozvedel som sa ze na PC zostavu s VGA HD4870 potrebujem zdroj minimalne 600W. Co nato poviete?
- Rozhodol som sa ze CrossFire robit nebudem. Teda potrebujem nejaku inu dosku. Najlepsie do 2500(+/-)
- CPU bude E7200
- Dozvedel som sa ze na PC zostavu s VGA HD4870 potrebujem zdroj minimalne 600W. Co nato poviete?
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Vzhladom na to, ze nadpriemerna zostava s HD4870 nezozerie v zatazi urcite viac ako 400W tak "minimum 600W zdroj" je uplna kravinaArachno napísal:Raz ma uz asi slak trafi zo skladania toho PC. Zas som si vymislel inu zostavu.
- CPU bude E7200
namiesto dvojjadra by som tam pacol rovno štvor.. a maš pokoj na nejaky ten čas...dvojjadra začinaju byť OUT OF MODE... pretože prišli šesťjadra od intelu na svetový trh....Arachno napísal:Neni tam priamo napisane ze je to ATX ale mam pocit ze to bude pasovat.
Ta zakladna doska ktoru som mal v povodnej zostave(ASUS P5K/EPU - P35/ICH9), tam keby som dal 2x HD4870-ky do CrossFire tam by obe slapali naplno nie? Tam bol tusim problem iba ten stray chipset.
400W fortron ti to utiahne uplne v pohode... pasivne PFC je ako keby tam ani nebolo iná vec by bola keby tam bolo aktívne PFC.. ale to sme v inej cenovej relácii zas...
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
U niekoho zjavne ano, aj ked neviem co znamena "OUT OF MODE" ...
Ked ti v predajni doporucia skocit do studne, tak skocis do studne? Myslis, ze im ide o teba ako zakaznika, alebo o peniaze, ktore predajom ziskaju? Ked bude treba doporucia ti aj 3,5kW zdroj a k tomu vlastnu trafostanicu.Arachno napísal:Hmmmm zaujimave. V predajni mi odporucali 650W. No nevadi budem mat do rezervy. A snad to bude mat aj PFC. To by malo setrit energiu, NIE??!
... a este priame spojenie s elektrarnout0m4s3 napísal:U niekoho zjavne ano, aj ked neviem co znamena "OUT OF MODE" ...
Ked ti v predajni doporucia skocit do studne, tak skocis do studne? Myslis, ze im ide o teba ako zakaznika, alebo o peniaze, ktore predajom ziskaju? Ked bude treba doporucia ti aj 3,5kW zdroj a k tomu vlastnu trafostanicu.
Dobre, kaslat uz na ten zdroj. Bude rezerva aj do buducnosti.
cena stvorjadra klesla na uroveň dvojjadra tak v prečo to nezobrať hm?Gangy napísal:Sebci ty si kupujes procesory podla toho ake su zrovna v mode?
to už ako to berieš moje slova tvoja vec.. možno to bolo s humorom a možno važne už si to nepamätam....
to je blbosť ... nemožeš tvrdiť že sa predavaju iba vylučne pre servery... takisto ako pre servre tak su určené aj pre GAMERSKE DESTKOP verzie... a aj pre ludi ktory chcu mať v pc najnovšie veci.... šesť jadro som len spomenul že už existuje ale neodporučal som mu ho...Nadeo napísal: Su urcene pre servery nie pre desktopy ,a to 6jadro stoji cez 50k SK.