Prison Break [spoilers]
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Šu-Do: Dik, ze si napisal co to z trailera, mohol by si sa zamysliet nad tym co pises.
Aka nahoda, ze sa stretli s T-Bagom, kto by to bol povedal, ze v takom velkom meste ako je L.A. sa im to podari, ale v PB je vsetko mozne. Inak sa mi pacilo ako T-Bag ide, pekne ma svoje ubytovanie, dobru pracu, peknu kancelariu a este aj tu asistentku si asi bude po nociach nakladat. Zaver bol dost predvidatelny, uz ked ukazali strom, tak muselo byt vsetkym jasne, ze ju sleduje. Ale je zahadou ako lahko ju nasiel, pretoze pocul len nazov baru, zrejme natukal do GPS a nasiel ten bar (ak sa ta diera da nazvat barom). Kazdopadne zatial asi najlepsia cast z tejto serie.
Aka nahoda, ze sa stretli s T-Bagom, kto by to bol povedal, ze v takom velkom meste ako je L.A. sa im to podari, ale v PB je vsetko mozne. Inak sa mi pacilo ako T-Bag ide, pekne ma svoje ubytovanie, dobru pracu, peknu kancelariu a este aj tu asistentku si asi bude po nociach nakladat. Zaver bol dost predvidatelny, uz ked ukazali strom, tak muselo byt vsetkym jasne, ze ju sleduje. Ale je zahadou ako lahko ju nasiel, pretoze pocul len nazov baru, zrejme natukal do GPS a nasiel ten bar (ak sa ta diera da nazvat barom). Kazdopadne zatial asi najlepsia cast z tejto serie.
-
Šu-Do
Redeemer
ak si si nevsimol tak ten trailer bol na konci druhej serie rlsu
prison.break.s04e02.proper.hdtv.xvid-2hd
na to ako si zacal ohrnat nos uz nad tretou seriou to teraz beres moc vazne
aj tak je to nepodstatne kedze je to tema o PB... cize vsetko co sa tyka PB sem moze hocikto napisat.. i ked je mi jasne, ze by to malo byt aspon vyznacene ako spoiler, to je pravda
prison.break.s04e02.proper.hdtv.xvid-2hd
na to ako si zacal ohrnat nos uz nad tretou seriou to teraz beres moc vazne
aj tak je to nepodstatne kedze je to tema o PB... cize vsetko co sa tyka PB sem moze hocikto napisat.. i ked je mi jasne, ze by to malo byt aspon vyznacene ako spoiler, to je pravda
no kedze cakali na tu zensku a T-bag isiel do GATE ... tak predpokladam (a teda asi kazdy) ze GATE je miesto kde sa treba vlamat na odkodovanie Scylly a teda to bude miesto pre Company vyznamne a teda je mozne ze tam ujo general ma HQ a teda zenska bola v GATE ...hojko napísal:Aka nahoda, ze sa stretli s T-Bagom, kto by to bol povedal, ze v takom velkom meste ako je L.A. sa im to podari, ale v PB je vsetko mozne.
-
hojko
Site Admin
Pre mna nic moc cast, nic zaujimave sa tam neudialo a jedine napatie bolo asi len v pripade vrtania trezoru, ale dalo sa predpokladat, ze to stihnu. Skor ma zaraza, ze ziadne ziadny prach, spina, no proste nic. Iba tam co trosku vyfukol pri vrtani...
Tomasko: Pretoze odvrtali cast trezora, ktory drzal v ruke a po nakopirovani tu cast vlozil spat, takze zapadla do otvoru trezoru. Avsak ziadny prach, spina atd... nebolo v trezore a dost toho odvrtali, takze ta cast, ktoru vlozili spat by mala po krajoch volu. No ale v PB je vsetko mozne.
Tomasko: Pretoze odvrtali cast trezora, ktory drzal v ruke a po nakopirovani tu cast vlozil spat, takze zapadla do otvoru trezoru. Avsak ziadny prach, spina atd... nebolo v trezore a dost toho odvrtali, takze ta cast, ktoru vlozili spat by mala po krajoch volu. No ale v PB je vsetko mozne.
nj ... zacina sa to menit na nepodarenu parodiu na danyho 11/12/13
hmm .. nemame co na praci dnes poobede ... co takto sa vlupat do nejakej super strazenej budovy a vyvrtat dieru do supertrezoru s vrtackou za 300SKK a termitom z detskej hracky (som zvedavy z coho bol ten vrtak, ked si ten termit dokazal poradit s nejakou extra zliatinou z ktorej bol trezor ale s vrtakom to ani nepohlo
)
a to nespomeniem ine "detaily"
akoze takyto scenar by som napisal aj ja .... ved tu dokazu vopchat pripravu a vykonanie takej akcie ako bola cela prva seria, do jednej casti .... ach ...
hmm .. nemame co na praci dnes poobede ... co takto sa vlupat do nejakej super strazenej budovy a vyvrtat dieru do supertrezoru s vrtackou za 300SKK a termitom z detskej hracky (som zvedavy z coho bol ten vrtak, ked si ten termit dokazal poradit s nejakou extra zliatinou z ktorej bol trezor ale s vrtakom to ani nepohlo
a to nespomeniem ine "detaily"
akoze takyto scenar by som napisal aj ja .... ved tu dokazu vopchat pripravu a vykonanie takej akcie ako bola cela prva seria, do jednej casti .... ach ...
-
Šu-Do
Redeemer
dobra cast... stale lepsia a lepsia nasleduje... pacila sa mi scena kde Sara povedala ze videla cernocha ktory ju prenasledoval.. dosiel Mahone a ukazal tu foto.. "ano to je on".. taktiez by ma zaujimalo, co dostal Mahone v tom balicku od svojej zeny... co sa tyka toho vrtania... bolo jasne ako to bude... aj ked clovek uz chvilkami caka, ze to nestihnu.. vsak kkt otvara trezor a im idu percenta 3x pomalsie ako sekundy... no aj tak to stihli.. akoze ok.. vsak je mi jasne co je to za serial.. ale som spokojny s tymto dielom 
nj Gretchen.. dostala sa von.. dufam, ze sa pripoji ku skupine Michaela a budu spolupracovat, len neviem ako so Sarou
Don Self je uz prezradeny, mozno sa to vysvetli.. kto vie 
nj Gretchen.. dostala sa von.. dufam, ze sa pripoji ku skupine Michaela a budu spolupracovat, len neviem ako so Sarou
-
Šu-Do
Redeemer
dost vela otazok a jednoduchych odpovedi by bolo.. dolezite je co je na tych kartach... keby ich znicili kam by sa potom serial uberal ? lol, cize preto ich neznicia.. taktiez bola sanca ziskat tie karty naraz.. ak ich mali vtedy pri sebe.. pri tej elektrarni keby ti agenti isli na nich hned.. nwm ako to tam presne bolo.. mozno uz boli prec
-
hojko
Site Admin
Rexxar: Otazok je viacej ako dost a viacej veci je nelogickych, nie len co sa tyka tychto kariet. Asi je na to nejaky dovod, mozno dolezite udaje alebo co a tak vdaka tomu moze serial dalej pokracovat. Nic ine by som za tym nevidel, jednoducho treba serial natiahnut a na to treba mat aj dovod, ten je prave v tychto kartach.
JJ z Wyatta ide riadny strach.Este ked zacne zvonit ten zvon ked je on v scenke
.A sara jaka sexica v tych satockach
.Bal som sa len ze ked stretol Wyatt selfa a nechal ho len tak odist tak som si vravel ze v tej scenke vytiahne pistol a dorazi ho.Ale na moj udiv tak nespravil.A este dobre ze som ja nebol posraty ked isli z toho sudu a Wyatt ukazoval rukou na mahoneho ze ho dostane.