Prison Break [spoilers]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

Sucre v tejto epizode: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
len tolko k tomu :lol:
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

jj sucre bol good :) ale zase mala sara sexy oblecenie :D cim dal to ide lepsie :) hadam sarou prilakaju dalsich ludi
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pre fanusikov mam spravu, ze hoci nasvtevnost klesa, tak bola potvrdena dlha seria, teda 20 ci 22 casti pre tuto seriu. Potom by to uz mohli vazne ukoncit.

Co sa tyka obsahu siedmej casti, tak to nebolo zle, najma Sucre pobavil, ale aj oblecenie, ktore mala Sara na sebe pri bazene bolo slusne, ba az dost zaujimave. T-Bag sa nezda, opat ich chcel odrbat, ale prilis sa mu to nepodarilo. Bude zaujimave co Gretchen vymysli. Asi jedna z tych lepsich casti tejto serie, dalo sa na tom aj zasmiat.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

plus odhalenie mikeho choroby
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

hojko napísal:Pre fanusikov mam spravu, ze hoci nasvtevnost klesa, tak bola potvrdena dlha seria, teda 20 ci 22 casti pre tuto seriu. Potom by to uz mohli vazne ukoncit.
Hura..zeby dostali konecne rozum? gratulujem..Skoda ze si to uvedomili az teraz,ked divak zistil ze ten serial nema uz zmysel sledovat..
Sparrow
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sparrow »

Sara je diel od dielu lepsia a dufam, ze este nepovedala svoje posledne slovo, aby sme sa mali naco tesit. :mafia:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ah.. taka spomalenejsia cast... moc toho nebolo.. ale uz sa to zamotava... Scylla zrejme nebudu peniaze ako si T-Bag mysli... predpokladam, ze ked sa k nemu self dostane alebo hocikto.. zrejme uz v tej klietke nebude...
Sucre bol dobry dpc :D , a henten japonec.. dpc uplny gambler... dufam, ze ho nieco postihne za toto.. som zvedavy ako vyriesia poslednu kartu... mozno im v tom pomoze Gretchen... kazdopadne dobra cast
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Šu-Do: Podla nazvu casti tazko nieco vycitat, co sa stane nabuduce a pozerat trailer alebo nieco take, tak to si radsej odpustim. Nazov The Price sice nieco napoveda, ale podla bujarej fantazie scenaristov to moze byt hocico, navyse su planovane dalsie casti, takze aj keby ziskali kartu, tak to tam urcite neskonci.
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

kartami to nekončí oni sa musia ešte do tej budovy vlámať
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

ja len dufam, ze tato seria to uz ukonci, dalsia by mi prisla ako zbytocne natahovanie, kedze uz sa vlastne vie kde je spolocnost, kto je sefom a ako ich znicit.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Ale jedno sa mi teraz velmi pacilo, ako z dna na den brali karty... plus s tou ciernou motorolou su neskutocne vpredu oproti spolocnosti, ktora ani netusi ze uz maju udaje z niektorych kariet... to ze boli nejake nedorozumenia... ako ten zabity ochrankar... je nic .... cize som stastny... myslim ze aj tato seria je dost optimisticka, pretoze predosle serie boli stale spojone s nevydarenymi plamny, vsetko vychadzalo az na treti pokus...
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Retne napísal:Ale jedno sa mi teraz velmi pacilo, ako z dna na den brali karty... plus s tou ciernou motorolou su neskutocne vpredu oproti spolocnosti, ktora ani netusi ze uz maju udaje z niektorych kariet... to ze boli nejake nedorozumenia... ako ten zabity ochrankar... je nic .... cize som stastny... myslim ze aj tato seria je dost optimisticka, pretoze predosle serie boli stale spojone s nevydarenymi plamny, vsetko vychadzalo az na treti pokus...
chcelo by sa ti divat nie 6x na ziskavanie karty, ale na 18x(kazdu kartu na treti pokus) ? mna by to teda dost stvalo, teraz sa mi to zda take stereotypne, vzdy niekoho z nich policia alebo ochranka chyti, a potom ho pustia...
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

AXO napísal:chcelo by sa ti divat nie 6x na ziskavanie karty, ale na 18x(kazdu kartu na treti pokus) ? mna by to teda dost stvalo, teraz sa mi to zda take stereotypne, vzdy niekoho z nich policia alebo ochranka chyti, a potom ho pustia...
No ved prave nechcelo, ale vtedy mi to tak pripadalo a mozno v jednom je to stereotipne ze cielom je karta, ale ja sa celkom bavim na planoch ako ku tej karte pridu :)
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

No tak tento tyzden je koli Baseballovemu zapasu vynechany ach :( a ja som vcera zbytocne stahoval znova 7 cast xD

//autoeditácia príspevku ( 17 Oct 2008, 15:45 )
"Prison Break nechá umrieť hrdinu"

http://www.aktuality.sk/bulvar/koktejl/ ... iet-hrdinu
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

zeby lincoln? pochybujem ze zabiju saru znova... :D
Rexxar
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rexxar »

asi to bude ten hacker uz nazaciatku hovorili ze nebude v seriali dlho
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

nemyslim si ze to by nejak extra michaela zobralo...tam pisu ze ho to nejak vezme extra nie? podla mna to bude linc : )
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no podla mna tiez nie linc ktovie mozno bellic :) hehe
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

podla mna to bude niekto, kto v partii nie je dlho alebo nie je az taky dolezity... moje tipy: Bellick, Cinanko. Najrpv ma napadol aj Sucre ale ten myslim ze je tam uz taka stalica :D
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no jj ajked to Sucre spomenul ze niekto v 9 casti zomrie tak to moze byt aj on hmm ale to nebude dobre :(
Napísať odpoveď