len tolko k tomu
Prison Break [spoilers]
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pre fanusikov mam spravu, ze hoci nasvtevnost klesa, tak bola potvrdena dlha seria, teda 20 ci 22 casti pre tuto seriu. Potom by to uz mohli vazne ukoncit.
Co sa tyka obsahu siedmej casti, tak to nebolo zle, najma Sucre pobavil, ale aj oblecenie, ktore mala Sara na sebe pri bazene bolo slusne, ba az dost zaujimave. T-Bag sa nezda, opat ich chcel odrbat, ale prilis sa mu to nepodarilo. Bude zaujimave co Gretchen vymysli. Asi jedna z tych lepsich casti tejto serie, dalo sa na tom aj zasmiat.
Co sa tyka obsahu siedmej casti, tak to nebolo zle, najma Sucre pobavil, ale aj oblecenie, ktore mala Sara na sebe pri bazene bolo slusne, ba az dost zaujimave. T-Bag sa nezda, opat ich chcel odrbat, ale prilis sa mu to nepodarilo. Bude zaujimave co Gretchen vymysli. Asi jedna z tych lepsich casti tejto serie, dalo sa na tom aj zasmiat.
-
Soviet
Darca
Hura..zeby dostali konecne rozum? gratulujem..Skoda ze si to uvedomili az teraz,ked divak zistil ze ten serial nema uz zmysel sledovat..hojko napísal:Pre fanusikov mam spravu, ze hoci nasvtevnost klesa, tak bola potvrdena dlha seria, teda 20 ci 22 casti pre tuto seriu. Potom by to uz mohli vazne ukoncit.
-
Šu-Do
Redeemer
ah.. taka spomalenejsia cast... moc toho nebolo.. ale uz sa to zamotava... Scylla zrejme nebudu peniaze ako si T-Bag mysli... predpokladam, ze ked sa k nemu self dostane alebo hocikto.. zrejme uz v tej klietke nebude...
Sucre bol dobry dpc
, a henten japonec.. dpc uplny gambler... dufam, ze ho nieco postihne za toto.. som zvedavy ako vyriesia poslednu kartu... mozno im v tom pomoze Gretchen... kazdopadne dobra cast
Sucre bol dobry dpc
-
hojko
Site Admin
Šu-Do: Podla nazvu casti tazko nieco vycitat, co sa stane nabuduce a pozerat trailer alebo nieco take, tak to si radsej odpustim. Nazov The Price sice nieco napoveda, ale podla bujarej fantazie scenaristov to moze byt hocico, navyse su planovane dalsie casti, takze aj keby ziskali kartu, tak to tam urcite neskonci.
Ale jedno sa mi teraz velmi pacilo, ako z dna na den brali karty... plus s tou ciernou motorolou su neskutocne vpredu oproti spolocnosti, ktora ani netusi ze uz maju udaje z niektorych kariet... to ze boli nejake nedorozumenia... ako ten zabity ochrankar... je nic .... cize som stastny... myslim ze aj tato seria je dost optimisticka, pretoze predosle serie boli stale spojone s nevydarenymi plamny, vsetko vychadzalo az na treti pokus...
-
AXO
Professional
chcelo by sa ti divat nie 6x na ziskavanie karty, ale na 18x(kazdu kartu na treti pokus) ? mna by to teda dost stvalo, teraz sa mi to zda take stereotypne, vzdy niekoho z nich policia alebo ochranka chyti, a potom ho pustia...Retne napísal:Ale jedno sa mi teraz velmi pacilo, ako z dna na den brali karty... plus s tou ciernou motorolou su neskutocne vpredu oproti spolocnosti, ktora ani netusi ze uz maju udaje z niektorych kariet... to ze boli nejake nedorozumenia... ako ten zabity ochrankar... je nic .... cize som stastny... myslim ze aj tato seria je dost optimisticka, pretoze predosle serie boli stale spojone s nevydarenymi plamny, vsetko vychadzalo az na treti pokus...
No ved prave nechcelo, ale vtedy mi to tak pripadalo a mozno v jednom je to stereotipne ze cielom je karta, ale ja sa celkom bavim na planoch ako ku tej karte priduAXO napísal:chcelo by sa ti divat nie 6x na ziskavanie karty, ale na 18x(kazdu kartu na treti pokus) ? mna by to teda dost stvalo, teraz sa mi to zda take stereotypne, vzdy niekoho z nich policia alebo ochranka chyti, a potom ho pustia...
-
aviceN
Guru
No tak tento tyzden je koli Baseballovemu zapasu vynechany ach
a ja som vcera zbytocne stahoval znova 7 cast xD
//autoeditácia príspevku ( 17 Oct 2008, 15:45 )
"Prison Break nechá umrieť hrdinu"
http://www.aktuality.sk/bulvar/koktejl/ ... iet-hrdinu
//autoeditácia príspevku ( 17 Oct 2008, 15:45 )
"Prison Break nechá umrieť hrdinu"
http://www.aktuality.sk/bulvar/koktejl/ ... iet-hrdinu