htc touch diamond

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

burnmail123 napísal:moja rec Gangy :D a odkial ho planujes kupit ? pausal alebo normal shop ?
Co som cital tak keby som ho zobral na pausal tak nemozem preinstalovavat system a robit s nim kadejake srandy bez toho aby mi padla zaruka nie? Tak asi radsej z nejakeho shopu. A neviem ci si ho operatori aj nejak neupravia (taky diamond v t mobile je grc) a bohvie kedy ho vobec budu mat :?
burnmail123
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa burnmail123 »

No tak ta TODAY obrazovka od T-Mobilu je na grc ale predsa TODAY si mozes kedykolvek vymenit , aj v jednej recenzii pisali ze komu sa to nepaci tak si moze z xdadeveloppers stiahnut povodnu .

Mat ho budu urcite vo vianocnej akcii ale je dost mozne ze aj skorej.
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa refr0 »

aa nove farbyy :P

Kód: Vybrať všetko

http://www.mobil.sk/obrazky/34m/34988.jpg
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

refr0 napísal:aa nove farbyy :P

Kód: Vybrať všetko

http://www.mobil.sk/obrazky/34m/34988.jpg
Skor nova farba, nie farby :)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Inac, neviete o nejakom slovenskom/ceskom fore , kde sa zaoberaju Diamondom?
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

nieco som nasiel na googli ale moc veci tam zatial nie je...
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

a co konkretne potrebujes? ja navstevujem forum.xda-developers.com, smartmania.mobilmania.cz a este ce4you.cz
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

inak pani aky je vas predpoklad kedy sa dostane k mobilnym operatorom diamond alebo aj vecsi bracek ??? asi este stale chcu trieskat peniaze s Iphonov ... inak ked ho daju za take peniaze ako Ipod tak to sa im na to mozem rovno vykaslat ... ved nehorazne peniaze chcu na zaciatku za telefon a vysoke mesacne poplatky ... dufam ze za HTCecka to budu normalnejsie ceny ...
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

urcite pridu pred vianocami :) a ceny by mali byt rovnake ako pri sucasnych modeloch MDAciek.
Retne
Darca
Darca

STomko napísal:a co konkretne potrebujes? ja navstevujem forum.xda-developers.com, smartmania.mobilmania.cz a este ce4you.cz
Tak poradit na zaciatok, je to moj prvy Smartphone a nechcem ho nijako odpalit...
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

hadam ho neides hned flashovat :) (aj ked aj tam "umrtvenie" hrozi len ak si totalny tupec a hadam odpojis USB pocas flashovania :) )
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Zaujimalo by ma ako na tom fachci gps ci je to plnohodnotna navigacia alebo ako ten bullshit u nokie?
A ako je to s wifi nemam s tym skusenosti preto sa mozno spytam smiesne ale bude to fungovat podla mojej predstavy ze nabehnem niekde kde je access point trebars skola alebo nejake OC a tam si precitam nejaky ten mail prip si pustim icq precitam noviny :D ?
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

GPS? no myslim ze napriklad TOMTOM, iGo (a jeho alternativy ako miomaps a podobne...) nie su "hracky"

wifi ide normalne ako wifi :)
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

retne mam na teba otazku...vyzera to tak ze Diamond bude moj buduci telefon...ale ako je to s tou Baterkou cital som ze ma malu vydrz
Retne
Darca
Darca

Momo46 napísal:retne mam na teba otazku...vyzera to tak ze Diamond bude moj buduci telefon...ale ako je to s tou Baterkou cital som ze ma malu vydrz
Tak nebudem klamat, je to strasny problem, ja nabijam kazdy den a na zaciatku som tym bol dost obmedzeny, ale prisposobil som sa cize nemam problem teraz. Ale necudujem sa tomu ze mi vydrzi len jeden den, kedze som vkuse na nete, casto si robim fotky, pocuvam hudbu, alebo radio, pracujem v office a to vsetko naraz... tak phone je vytazeny...

Ale zase nabijanie je dost kvalitne, max 1 hodina a bateria je nabita...

Cize, je to problem ale po case sa s tym da zit, treba len kusa rozmyslat kedy nabit, no tento defekt by nemal odradit od kupi...
Momo46
Professional
Professional

a nevies ci sa da dokupit baterka s vyssou kapacitou?neviem ci to este nebude TOUCH PRO..uvidim podla financi
Retne
Darca
Darca

Momo46 napísal:a nevies ci sa da dokupit baterka s vyssou kapacitou?neviem ci to este nebude TOUCH PRO..uvidim podla financi
Da sa len potom uz nebudes mat tenucky Diamond, lebo ta bateria je preto taka slaba, lebo je malicka a tym ze je malicka je aj phone tenky, cize ak chces 1300 alebo 1800 (myslim ze take sa predavaju), musis ocakavat zvysenie hrubky a to sa stane tak ze osadis novy zadny kryt ktory sa predava spolocne s bateriou.
Momo46
Professional
Professional

Uz som presvedceny...precital osm si par recenzi a je to skvely pristroj..velmi dlho som hladal nieco podobne...Diky moc
dOg
VIP
VIP

Príspevok od používateľa dOg »

Momo46 napísal:Uz som presvedceny...precital osm si par recenzi a je to skvely pristroj..velmi dlho som hladal nieco podobne...Diky moc
hmm ak ti mozem odporucit novy diamond stoji neco okolo 12-14+baterka bude stat odhadovo 1500 radsej si troska doplat a mas HTC Touch Pro (Raphael) co je podla mna asi naj telefon :wink: (alebo pockaj na SE X1)
Retne
Darca
Darca

Vcera ked som soferoval, som mal telefonat a s jednou rukou som dost nesikovne vybral telefon z kozeneho krytu ktory davaju k telefonu, kryt sa mi niekde zapotrosil v aute a nemal som cas ho hladat tak som mal vcera cely den vo vrecku len Diamonda (bez krytu), omg on je ako ploskac, to aky je tenky je neskutocne, neveim si vynachvalit...

BTW: neviete kde by som mohol kupit orginal folie na Diamonda, lebo prvu som znicil, mojou nesikovnostou a ci s foliou alebo bez, nevidno ziadne bubliny...

// uz mam :)
http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/110PBA ... amond.html
Napísať odpoveď