Co som cital tak keby som ho zobral na pausal tak nemozem preinstalovavat system a robit s nim kadejake srandy bez toho aby mi padla zaruka nie? Tak asi radsej z nejakeho shopu. A neviem ci si ho operatori aj nejak neupravia (taky diamond v t mobile je grc) a bohvie kedy ho vobec budu matburnmail123 napísal:moja rec Gangya odkial ho planujes kupit ? pausal alebo normal shop ?
htc touch diamond
-
burnmail123
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
refr0
Star
aa nove farbyy
Kód: Vybrať všetko
http://www.mobil.sk/obrazky/34m/34988.jpg-
D!eSel_78
Star
Skor nova farba, nie farbyrefr0 napísal:aa nove farbyy![]()
Kód: Vybrať všetko
http://www.mobil.sk/obrazky/34m/34988.jpg
nieco som nasiel na googli ale moc veci tam zatial nie je...
-
Lord ANAKIN
Professional
inak pani aky je vas predpoklad kedy sa dostane k mobilnym operatorom diamond alebo aj vecsi bracek ??? asi este stale chcu trieskat peniaze s Iphonov ... inak ked ho daju za take peniaze ako Ipod tak to sa im na to mozem rovno vykaslat ... ved nehorazne peniaze chcu na zaciatku za telefon a vysoke mesacne poplatky ... dufam ze za HTCecka to budu normalnejsie ceny ...
-
hornblower
Light Professional
Zaujimalo by ma ako na tom fachci gps ci je to plnohodnotna navigacia alebo ako ten bullshit u nokie?
A ako je to s wifi nemam s tym skusenosti preto sa mozno spytam smiesne ale bude to fungovat podla mojej predstavy ze nabehnem niekde kde je access point trebars skola alebo nejake OC a tam si precitam nejaky ten mail prip si pustim icq precitam noviny
?
A ako je to s wifi nemam s tym skusenosti preto sa mozno spytam smiesne ale bude to fungovat podla mojej predstavy ze nabehnem niekde kde je access point trebars skola alebo nejake OC a tam si precitam nejaky ten mail prip si pustim icq precitam noviny
Tak nebudem klamat, je to strasny problem, ja nabijam kazdy den a na zaciatku som tym bol dost obmedzeny, ale prisposobil som sa cize nemam problem teraz. Ale necudujem sa tomu ze mi vydrzi len jeden den, kedze som vkuse na nete, casto si robim fotky, pocuvam hudbu, alebo radio, pracujem v office a to vsetko naraz... tak phone je vytazeny...Momo46 napísal:retne mam na teba otazku...vyzera to tak ze Diamond bude moj buduci telefon...ale ako je to s tou Baterkou cital som ze ma malu vydrz
Ale zase nabijanie je dost kvalitne, max 1 hodina a bateria je nabita...
Cize, je to problem ale po case sa s tym da zit, treba len kusa rozmyslat kedy nabit, no tento defekt by nemal odradit od kupi...
Da sa len potom uz nebudes mat tenucky Diamond, lebo ta bateria je preto taka slaba, lebo je malicka a tym ze je malicka je aj phone tenky, cize ak chces 1300 alebo 1800 (myslim ze take sa predavaju), musis ocakavat zvysenie hrubky a to sa stane tak ze osadis novy zadny kryt ktory sa predava spolocne s bateriou.Momo46 napísal:a nevies ci sa da dokupit baterka s vyssou kapacitou?neviem ci to este nebude TOUCH PRO..uvidim podla financi
hmm ak ti mozem odporucit novy diamond stoji neco okolo 12-14+baterka bude stat odhadovo 1500 radsej si troska doplat a mas HTC Touch Pro (Raphael) co je podla mna asi naj telefonMomo46 napísal:Uz som presvedceny...precital osm si par recenzi a je to skvely pristroj..velmi dlho som hladal nieco podobne...Diky moc
Vcera ked som soferoval, som mal telefonat a s jednou rukou som dost nesikovne vybral telefon z kozeneho krytu ktory davaju k telefonu, kryt sa mi niekde zapotrosil v aute a nemal som cas ho hladat tak som mal vcera cely den vo vrecku len Diamonda (bez krytu), omg on je ako ploskac, to aky je tenky je neskutocne, neveim si vynachvalit...
BTW: neviete kde by som mohol kupit orginal folie na Diamonda, lebo prvu som znicil, mojou nesikovnostou a ci s foliou alebo bez, nevidno ziadne bubliny...
// uz mam
http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/110PBA ... amond.html
BTW: neviete kde by som mohol kupit orginal folie na Diamonda, lebo prvu som znicil, mojou nesikovnostou a ci s foliou alebo bez, nevidno ziadne bubliny...
// uz mam
http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/110PBA ... amond.html