No a k teme Dobrovolne prace v afrike su castou temou a snom vela ludi hlavne mladych dievcat. " hura podme pomahat malym cernoskom" asko si sam spominal mal by si mat zdravotnicke vzdelanie pripadne ked si najdes organizaciu tak mozno ziadne alebo ked budes stavat dake budy pripadne vodne toky menit tak daky ten ING v danom odbore ale plati ze uplatni sa kazdy. Moznosti su bud na vlastnu past to znamena mat vela penazi na konte a ist pomahat tam kde je treba nie tam kde sa tebe paci vacsinou to je spojene s dakym vyskumom v danej oblasti. Alebo daka pomoc stylu daka mega velka spolocnost tam daco ce v buducnosti tazit tak najprv pomoze v danom kraji ludom dakou humanitarnou pomocou nazaklade coho dostanu potom kontrakt. A ted to najkrajsie co seci pozname Cerveny Kriz pripadne cerveny polmesiac. Ja som clenom Cerveneho kriza aj humanitarnej jednotky pre BA kraj. Co sa tyka afriky musis absolvovat polrocne skolenie "polneho marshala" de ako si spominal ta naucia komunikovat z okolim zaroven ti davaju rozne ockovania ucia prezit v danych podmienkach atd atd... v pripade vojnoveho konfliktu si chraneny logom cerveneho kriza vlastne vsade ides v oznaceni CK aj ty zly chlapci tam vedia ze tebe majudat pokoj. Platit za taketo daco neplatis nic dokonca v nasich stanovach je poznamka ktora sa jak afriky tak aj pomoci unas tyka aj mna " ak budem povolany v case svojho povolania abo tak proste na ukor roboty bude mi musiet CK nahradit usly zisk" vsetky naklady na prepravu a ubytovanie zamna hradi CK akurat je to bez naroku na honorar ale diety niesu honorar a tie ti dat musia cize stravu ubytovanie mas zabezpecene. No a kde je v tomto vsetkom problem ??? v tom ze do afriky musi byt clovek nominovany kedze slovensko je malicky vojacik v poli najviac sa v afrike angazuju USA Nemcia takyto velikani. My tam mame hrstku ludi tiez viem zedaky doktori su tam a daky dobrovolnici ale az tak hlbkovo som sa nato nikoho nepytal pozrem do zaznamov dakedy ake sutam cisla
Cize kazdopadne pogoogli a najdi si ktore organizacie okrem CK sa tam angazuju ale CK mas najidealnejsikedze dostanes "ochranu znamku"