rada pri kupe biku

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
yoplin
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

pokazit sa mu mozu tak akurat naboje a vidlica. vymenit naboj nie je velka investicia, ale vymenit vidlicu uz je. kedze si dal hranicu okolo 15.000 za cely bajk, tak pochybujem ze bude ochotny investovat podobnu sumu len do vidlice. a kupovat ojazdeny bajk = kocka v mechu.
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Francek »

ked uvidis ten bajk tak vidis v akom je stave nie ? ... a odist ti moze vela veci... nie len naboje a vidla :roll:
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

franček to je blbost podla toho ako vyzera bajk nezistiš či nema rozbity stred či sa ti nerosipe pila za tyžden či nema rozbitu vidlicu kamarat kupil bike na novo striekany a zistil ze je prasknuty len tam bola hruba vrstva farby a pri kupe to nikdo nevidi
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

No dik bude to asi gt alebo motorka 50-ka :lol: a inak berem ho na splatky takze ojazdeny nie
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Zaxman napísal:franček to je blbost podla toho ako vyzera bajk nezistiš či nema rozbity stred či sa ti nerosipe pila za tyžden či nema rozbitu vidlicu kamarat kupil bike na novo striekany a zistil ze je prasknuty len tam bola hruba vrstva farby a pri kupe to nikdo nevidi
myslim si ze kupovat prestriekany bike je dobre hovadina... a imho ked nesi lamer tak vidis co ja rozbite a co nie... nieco odjazdene a odopravovane uz mam tak sa zdrz takych komentarov lebo zavadzas ostatnych... pripadne ak by niekto isiel kupovat jazdney bike tak nech ide s niekym kto sa do toho vyzna...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

možeš by aj michael jackson ale ked dam na bike dve vrstvy aj tesco spreju leskeho čierneho tak prasklinu na bike nenajdeš a ak ideš tvrdiť že hej tak potom bud radšej ticho ty

a ide oto že do večina bike sa do roka pokazi stred naboj nejaka ta prehadzovačka popripade vidlica ja som kupoval ojazdeny dosralo sa mi ozubene koliečko vzadu čiže som šlapal ako na rotopede...........kcem povedať ze je zbitočne kupovať ojazdeny bike do ktore treba aj tak čosi ešte dať ked možem mať novy a vpoho ak by kcel kupiť bike za 8-9tisic tak jasne ojazdeny spravna volba lebo v tejto cenovej kategooori predavaju bike iba v tescu ..........ale ak ma na KGB čo je podla mna dobry bike teda značka tak je uuuuuuuuuuuupla debilina kupovať ojazdeny
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Zaxman napísal:možeš by aj michael jackson ale ked dam na bike dve vrstvy aj tesco spreju leskeho čierneho tak prasklinu na bike nenajdeš a ak ideš tvrdiť že hej tak potom bud radšej ticho ty
ja som nepisal ze by som nasiel puklinu ale ze by som prestriekany bike/ram nekupoval ...inak ty si iny expert pocuvaj :D

a este si porovnaj komponenty jazdeneho biku napr za 20fialovych a noveho biku za 20 tisic... a take veci ako kazeta co je 300korunova zalezitost tu nerozoberaj... jasne ze ked kupis jazdeny bajk napr. za 15 tak do neho liter das.. mozno dva... tak kupim jazdeny za 14 ne ? ...

Edit:// vsimol som si uz :D ..inak diky za info :)
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Zaxman je tu najvacsi expert na bajky. hlavne nazvy ako: ozubene koliesko vzadu. naco sem pises, ked ani nevies ako sa volaju jednotlive komponenty?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ty ch*j tak ako sa vola to ozubene kolieska odbornicky ?? ja nemyslim teraz kazety ty lama
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Zaxman napísal:a ide oto že do večina bike sa do roka pokazi stred... bla bla bla
uz len ten pisomny prejav je velmi zaujimavy, obsah ani radsej nekomentujem :)
Zaxman napísal:ty ch*j tak ako sa vola to ozubene kolieska odbornicky ?? ja nemyslim teraz kazety ty lama
ak myslis tie v prehadzovacke tak kladky
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

steju ....ale ja som sa pital yoplina daval domna huste ss tak sa pitam

a s prehadzovačkou to nema spoločne nič
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

jednotlive retazove kolieska kazety sa nazyvaju pastorky. jednotlive kolieska stredu sa nazyvaju prevodniky.
a o tom urazani som ti uz pisal. nikto tu na nikoho nepise urazky iba megasuperhusty typek od bajkov zaxman, ktory si nevie obhajit svoje tvrdenie a potom tu len pise sprostosti a urazky. bol by som rad keby si sa uvedomil.
Napísať odpoveď