rada pri kupe biku
-
Francek
Star
- Kontaktovať používateľa:
myslim si ze kupovat prestriekany bike je dobre hovadina... a imho ked nesi lamer tak vidis co ja rozbite a co nie... nieco odjazdene a odopravovane uz mam tak sa zdrz takych komentarov lebo zavadzas ostatnych... pripadne ak by niekto isiel kupovat jazdney bike tak nech ide s niekym kto sa do toho vyzna...Zaxman napísal:franček to je blbost podla toho ako vyzera bajk nezistiš či nema rozbity stred či sa ti nerosipe pila za tyžden či nema rozbitu vidlicu kamarat kupil bike na novo striekany a zistil ze je prasknuty len tam bola hruba vrstva farby a pri kupe to nikdo nevidi
možeš by aj michael jackson ale ked dam na bike dve vrstvy aj tesco spreju leskeho čierneho tak prasklinu na bike nenajdeš a ak ideš tvrdiť že hej tak potom bud radšej ticho ty
a ide oto že do večina bike sa do roka pokazi stred naboj nejaka ta prehadzovačka popripade vidlica ja som kupoval ojazdeny dosralo sa mi ozubene koliečko vzadu čiže som šlapal ako na rotopede...........kcem povedať ze je zbitočne kupovať ojazdeny bike do ktore treba aj tak čosi ešte dať ked možem mať novy a vpoho ak by kcel kupiť bike za 8-9tisic tak jasne ojazdeny spravna volba lebo v tejto cenovej kategooori predavaju bike iba v tescu ..........ale ak ma na KGB čo je podla mna dobry bike teda značka tak je uuuuuuuuuuuupla debilina kupovať ojazdeny
a ide oto že do večina bike sa do roka pokazi stred naboj nejaka ta prehadzovačka popripade vidlica ja som kupoval ojazdeny dosralo sa mi ozubene koliečko vzadu čiže som šlapal ako na rotopede...........kcem povedať ze je zbitočne kupovať ojazdeny bike do ktore treba aj tak čosi ešte dať ked možem mať novy a vpoho ak by kcel kupiť bike za 8-9tisic tak jasne ojazdeny spravna volba lebo v tejto cenovej kategooori predavaju bike iba v tescu ..........ale ak ma na KGB čo je podla mna dobry bike teda značka tak je uuuuuuuuuuuupla debilina kupovať ojazdeny
-
Francek
Star
- Kontaktovať používateľa:
ja som nepisal ze by som nasiel puklinu ale ze by som prestriekany bike/ram nekupoval ...inak ty si iny expert pocuvajZaxman napísal:možeš by aj michael jackson ale ked dam na bike dve vrstvy aj tesco spreju leskeho čierneho tak prasklinu na bike nenajdeš a ak ideš tvrdiť že hej tak potom bud radšej ticho ty
a este si porovnaj komponenty jazdeneho biku napr za 20fialovych a noveho biku za 20 tisic... a take veci ako kazeta co je 300korunova zalezitost tu nerozoberaj... jasne ze ked kupis jazdeny bajk napr. za 15 tak do neho liter das.. mozno dva... tak kupim jazdeny za 14 ne ? ...
Edit:// vsimol som si uz
uz len ten pisomny prejav je velmi zaujimavy, obsah ani radsej nekomentujemZaxman napísal:a ide oto že do večina bike sa do roka pokazi stred... bla bla bla
ak myslis tie v prehadzovacke tak kladkyZaxman napísal:ty ch*j tak ako sa vola to ozubene kolieska odbornicky ?? ja nemyslim teraz kazety ty lama
jednotlive retazove kolieska kazety sa nazyvaju pastorky. jednotlive kolieska stredu sa nazyvaju prevodniky.
a o tom urazani som ti uz pisal. nikto tu na nikoho nepise urazky iba megasuperhusty typek od bajkov zaxman, ktory si nevie obhajit svoje tvrdenie a potom tu len pise sprostosti a urazky. bol by som rad keby si sa uvedomil.
a o tom urazani som ti uz pisal. nikto tu na nikoho nepise urazky iba megasuperhusty typek od bajkov zaxman, ktory si nevie obhajit svoje tvrdenie a potom tu len pise sprostosti a urazky. bol by som rad keby si sa uvedomil.