Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10

O športe...

Kto vyhra sezonu 2009/2010???

Kosice
23
26%
Slovan
24
27%
Zvolen
3
3%
Skalica
2
2%
Trencin
2
2%
Martin
19
21%
Banska Bystrica
5
6%
Nitra
6
7%
Zilina
0
Žiadne hlasovania
Poprad
6
7%

Celkom hlasov: 90

hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

begbeee: Vymenuj mi par hokejistov, ktori pochadzaju z tejto liahne, lepsie povedane, vymenujmi par hracov, ktori svoje detstvo, dorat a juniorku odohrali v drese Liptovskeho Mikulasa a presadili sa dalej ako v nasej extralige. Chcem len mena hracov za poslednych 5 rokov.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

viem ze ty za presadenie sa beries pravidelnu hru v zamori alebo RUS/SWE/FIN ale trepnem napr. Martin Cibak, Peter Sejna, Milan Jurcina
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

Doplním: Karol Križan, Marek Uram či napríklad aj Rudolf Huna ;)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Za poslednych 5 rokov!!! Krizan chytal za LM naposledy 2001/2002, ale budiz, Uram 1999/2000, Jurcina za juniorku 1999/2000, Sejna 1997/1998, Cibak 1997/1998 a Huna 2003/2004. Mam taky pocit, ze zijete len z historie, este sa divim, ze tu nepadlo meno Baca. Ci chcem alebo nie, mozno pre niekoho Mikulas v extralige stalicou je - na konci tabulky, ale nazvat ho liahnou je moc silne slovo.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Otázka názoru. Určite stade pochádza viac kvalitných hráčov ako zo Senice, Detvy, Nových Zámkov a Bardejova.

Taký istý názor ako o Mikuláši mám o Spišskej, Martine a Poprade a aj BB, ktorá dlho hrala iba I. ligu.

To máš to isté ako momentálne kanadské kluby v NHL. Je ich minimum a za posledných 18 rokov stoja za h...o a predsa si nikto nedovolí tvrdiť, ze tam nepatria. V NHL je napriek tomu cca 60% kanaďanov. V týchto 4-och podtatranských regiónoch severu Slovenska je skrytý väčší potenciál ako na celom južnom Slovensku.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

begbeee: Avsak nikto netvrdil, ze Senica, Detva, Nove Zamky... su hokejove mesta a ziahen na mlade talenty, to je rozdiel ;) A taktiez nikto netvrdil, ze su to stalice v extralige a patria si byt tam, kde su ;)
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

hojko napísal:skypej: Zilina sa dost posilnila pred touto sezonou, takze si myslim, ze by mohla prekvapit. Mozno mas pravdu v tom, ze Mikulas je stalica v extralige, ale bez ziadneho vacsieho uspechu ci prekvapenia, vacsinu rokov za potapal na dne ci stale za polovicou tabulky a nemyslim si, ze tento rok by tomu bolo inak. V tejto sezone zatial nemal tazkych superov, mali tam SR20, potom remiza v Skalici, tretie kolo volno a vo stvrtom krizou zasiahnuty Poprad. Teraz este dve kola ma LM prijaznivych superov ako je ZA a BB, ale potom pride na rad Martin, Kosice, Slovan a Trencin. Myslim, ze dva body z tychto 4 zapasov bude uspech.
uuuu tak zilina DOST posilnila pred touto sezonou ;)) .. a doma vyhrala LTT nad LM .. ehm :)))
ba priam by som povedal, ze nebyt nahodneho golu pred koncom tak by zasluzene prehrala :)))
ale prepac, ze som ti mohol odporovat, ze LM a ZA sa nedaju porovnavat kto ma vacsie sance na titul :)))
ach sorry :)

//autoeditácia príspevku ( 20 Sep 2008, 11:41 )
hojko: a ked je tu debata o tu "liahen" :))
tak mi napis aspon 5 mien, ktore vyprodukoval BA, KE, SI, MT za poslednych 5 rokov .. ??
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Slovan si nikdy nevyprodukoval vlastneho hraca..aj samotny Ciger co ma asi aj oAo belasy tak je z Martina...Kosice, to je klasika. Stana, Nagy, Bicek, Svatos, teda okrem Svatosa takmer nic..ale na druhej strane Martin..na Martin ako mozes povedat ze nie je liahen talentov....za poslednych 5 rokov kto sa extremne ze fakt okato presadil v zahranicnych ligach?

PS: hehe teraz pozeram ze Svehla je slavny clovek pochadzajuci aj z Martina aj z Trencina :D martinsky rodak ;)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Kosice: Dravecky, Nagy, Valentin,
Slovan: Weissmann
Martin: Panik, Ciger (mladsi), Somik, Skladany
Skalica: Stehlik, Mikus, Hujsa
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

begbeee napísal:Otázka názoru. Určite stade pochádza viac kvalitných hráčov ako zo Senice, Detvy, Nových Zámkov a Bardejova.

Taký istý názor ako o Mikuláši mám o Spišskej, Martine a Poprade a aj BB, ktorá dlho hrala iba I. ligu.

To máš to isté ako momentálne kanadské kluby v NHL. Je ich minimum a za posledných 18 rokov stoja za h...o a predsa si nikto nedovolí tvrdiť, ze tam nepatria. V NHL je napriek tomu cca 60% kanaďanov. V týchto 4-och podtatranských regiónoch severu Slovenska je skrytý väčší potenciál ako na celom južnom Slovensku.
Sorry, ale nedá mi odkedy je Martin alebo Bystrica pod Tatrami? :) (Bystrica by sa ešte dala-Nízke Tatry, ale aj tak)...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

A tak priznám že s tými podtatranskými mestami som to trošku prehnal... Neviem, u mňa vyvolávajú pocit Severu :D a takých tradičných "zimných" miest... inak sry. :oops:
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Ja by som aj LM nazval liahen, pretoze ked si spomeniem na casy kedy som hraval, tak LM stalo zato, ako moj rocnik... to ze uz v doraste a juniorke neide o nic extra by som dal za vinu tomu ze hraci migruju do "vacsich klubov", ved kebyze teraz pozriem do nasej juniorky, tak su tam hraci z popradu, Kezmarku, Michaloviec, Presova...
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hojko: volako mlcis :))) hmm
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Bol som na tom zapase a hra Mikulasa sa mi nepacila, stasne mi pripominala hru napriklad Prievidze este v casoch prvej ligy pred par rokmi. Mikulas hral prilis defenzivne a nemam rad hokej v ktorom sa vsetko odohrava v strednom pasme, betonovanie modrej nie je oku lahodiaci hokej, ale zase treba uznat, ze to je ucinne. V poslednej tretine Martin dokazal neskutocne zatlacit, hra sa odohravala stale na polovici Mikulasa, ale nestacilo to. LM mal dnes stastie v podobe golov, ked dva goly dali po statnych tecoch ci dorazkach. Ale aj o tom je sport a myslim, ze Mikulas dnes vyhral zasluzene.
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

bodaj by nie vsak nasi hrali verejne korculovanie hlavne teda obrana miestami som sa dobre obavil :lol:
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Bol som na tom zapase a hra Mikulasa sa mi nepacila, stasne mi pripominala hru napriklad Prievidze este v casoch prvej ligy pred par rokmi. Mikulas hral prilis defenzivne a nemam rad hokej v ktorom sa vsetko odohrava v strednom pasme, betonovanie modrej nie je oku lahodiaci hokej, ale zase treba uznat, ze to je ucinne. V poslednej tretine Martin dokazal neskutocne zatlacit, hra sa odohravala stale na polovici Mikulasa, ale nestacilo to. LM mal dnes stastie v podobe golov, ked dva goly dali po statnych tecoch ci dorazkach. Ale aj o tom je sport a myslim, ze Mikulas dnes vyhral zasluzene.
podla mna to nie je v tom, ze sa ti hokej LM nepaci :))
TY proti LM nieco mas a preto nas tak odvrhujes! .. bleee
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

lm je najvetsia diera na slovensku moj nazor :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

skypej napísal:podla mna to nie je v tom, ze sa ti hokej LM nepaci :))
TY proti LM nieco mas a preto nas tak odvrhujes! .. bleee
LM je Hojko tazko u riti, to mi mozes verit. Akurat to byvaju skoro povinne 3b
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

Mathews napísal:lm je najvetsia diera na slovensku moj nazor :wink:
Zaujímavé, podľa čoho tak súdiš?
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

FT napísal:Zaujímavé, podľa čoho tak súdiš?
ako sorry blbo som to napisal myslim co sa tyka hokeja !!! fakt sry ak si to pochopil inak neviem pridete mi maximalne nudny co sa tyka hokeja ani ten vas stadion nieje bochvie co no ked postavite novy mozno zmenim nazor ani hokej nehrate dlhe roky bochvie aky ....
Zamknuté