v dnesnej dobe pocuvam takmer vsetko!!! cize uz nie len pri tom tanecnom, ale vypocjem si aj hip-hop/rap, niekdy si dam nejake metalove baladicky, moderny rock...az sa dostanem k ludovkam(Problem3
Zmena hudobneho stylu
-
johnny171
Star
- Kontaktovať používateľa:
akoze aky styl ma drzi teraz...? za mládi ma drzali trance, techno, house, dance... a take tanecne veci...
v dnesnej dobe pocuvam takmer vsetko!!! cize uz nie len pri tom tanecnom, ale vypocjem si aj hip-hop/rap, niekdy si dam nejake metalove baladicky, moderny rock...az sa dostanem k ludovkam(Problem3
)

-
alcatraz16
Medium Expert
-
Iron-Eddie
Light Professional
do 10 rokov som počúval to, čo mi sypala tv a rádio, pričom tie sračky radšej menovať nebudem (ale niektor tie skupiny počúvam dodnes, napr. inekafe)
asi tak v 12 som začal počúvať hiphop (ak nerátam obdobie do 10 rokov, keď som počúval eminema) - lepšie povedané kontrafakt, lebo vtedy to bol velký hit
v 13 som začal počúvať skutočný punk (dovtedy len neopunk, poppunk a také) ako Sex Pistols až som v 14 zavrhol pop aj hiphop. techno a disko som našťastie nikdy nepočúval.
dnes počúvam punk (Sex Pistols, The Clash, The Damned, Anti-Flag, Zóna A) a rock (Kiss) a to už neopustím nikdy
asi tak v 12 som začal počúvať hiphop (ak nerátam obdobie do 10 rokov, keď som počúval eminema) - lepšie povedané kontrafakt, lebo vtedy to bol velký hit
v 13 som začal počúvať skutočný punk (dovtedy len neopunk, poppunk a také) ako Sex Pistols až som v 14 zavrhol pop aj hiphop. techno a disko som našťastie nikdy nepočúval.
dnes počúvam punk (Sex Pistols, The Clash, The Damned, Anti-Flag, Zóna A) a rock (Kiss) a to už neopustím nikdy
-
Začiatok Konca
Professional
Podobne som na tom fičal aj ja..
Ale podľa mňa ti to nevydrží..
ja som tiež nevydržal pri punku a skončil som pri Oi!, kamarát takto skončil pri SKA, atď.. len málo chalanov, čo poznám ostali pri punku..
Neviem, pri čom skončím zase.. Ale viem, že to bude mať tri veci.. Gitaru, basu, bicie, spev a krásne vokály..
Takže zase niečo undergroundové... ale aj tak to vyzerá na Oi! Ska a Punk... uvidíme, či to budem tvrdiť aj o 30 rokov, ale dúfam, že hej... je to pekná hudba.. 
-
Iron-Eddie
Light Professional
no... hmm, ja by som si bol na 90% istý, že mi to takto vydrží,, a na 10% že sa dám na metal...ZitePunkom napísal:Podobne som na tom fičal aj ja..Ale podľa mňa ti to nevydrží..
ja som tiež nevydržal pri punku a skončil som pri Oi!, kamarát takto skončil pri SKA, atď.. len málo chalanov, čo poznám ostali pri punku..
Neviem, pri čom skončím zase.. Ale viem, že to bude mať tri veci.. Gitaru, basu, bicie, spev a krásne vokály..
Takže zase niečo undergroundové... ale aj tak to vyzerá na Oi! Ska a Punk... uvidíme, či to budem tvrdiť aj o 30 rokov, ale dúfam, že hej... je to pekná hudba..
ale čo viem na 100%, k tým sračkám, čo som počúval, keď som mal 12 a menej ma nedostane nikto, a techno/disko/dnb/trance nebudem počúvať nikdy, veď to je
čo sa týka reagge, jazzu, bluesu a takých - tieto žánre sú mi ukradnuté, ale nehovorím, že ich vyslovene neznášam
ps: neboli to 3 veci, ale 5 vecí
-
tomasito13
Star
5 veci si myslel nie?ZitePunkom napísal:Podobne som na tom fičal aj ja..Ale podľa mňa ti to nevydrží..
k teme ja som niekedy ked som chodil do skolky fical na chaozz to boli casy... tak som bol taky potom som zacal pocuvat hop tak asi 2 roky to som mal 12-13 a odkedy som hral tony hawka a boli tam casualties tak som presiel k punku a tomu tvrdsiemu stylu a drzi ma to doteraz rad si vypocujem ukricany bezzmyslotextovy punk ale aj nadherne rockove balady je to podla nalady ale urcite pri rocku ostanem vzdy to viem urcite
tak od malicka to bol samozrejme Peter Nagy, MC Erik & Barbara ako tu uz bolo spominane, neskor backstreet boys, five a tieto vecicky, cize popmusic, ficalo to v tej dobe, takisto aj Dance, Nuz a teraz sa nezameriavam na jeden styl, ale najviac pocuvam hiphop, hlavne polsky, ale aj svk a cz a holandsky HC, Hardstyle a este sem tam aj hardcore punk..
-
Začiatok Konca
Professional
Hej...tomasito13 napísal:5 veci si myslel nie?
//edit:
Sekol som sa, lebo som najprv myslel len na prvé tri, ale potom som tam dopísal aj tie dve spev a vokályZitePunkom napísal:že to bude mať tri veci.. Gitaru, basu, bicie, spev a krásne vokály..
-
tomasito13
Star
taktiez mam rad kapely kde sa vsetko toci okolo basy gitary a bicich cize ziadna elektro ci hip hop hudba ale zabudol si na spev nie? niekedy spev je ten rpeco mam rad danu pesnicku a takZitePunkom napísal:Hej...samozrejme je to 5 vecí..
ale keď som to písal, tak som myslel len na basu gitaru a bicie..
a potom som tam dopísal tie dve.. a neopravil som to..
máte pravdu..
-
jakab
Novice
takze na zaciatku co si pamatam som mal rad pop klasika, to co som pocul v radiu a telke
, potom som presiel na rap, ten ma drzal dost dlho, a akonahle sa zacal dostavat do popredia som to stopol a prestal som to pocuvat (teraz s vacsinou ludi co pocuvaju iba rap a su vyznavaci "rap a nic ine" nemam spolocne slovo) potom som si stiahol dve pesnicky boba marleyho, neskor som si pozical 5 albumov, a zrazu ich bolo 20 pridali sa ine a tiez ska albumy a Tak som zacal pocuvat REGGAE A SKA (co je podla mna najlepsia hudba) potom kus neskor som zacal nieco tvrdsie ale to len tak obcas stale ma drzi reggae a ska, ale rock a metal je tiez good