Zmena hudobneho stylu

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Aky styl vas drzi teraz ?

Rap...
59
22%
Techno...
32
12%
Metal...
56
21%
Rock...
48
18%
Pop...
8
3%
Punk...
24
9%
Je mi jedno...
42
16%

Celkom hlasov: 269

johnny171
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnny171 »

akoze aky styl ma drzi teraz...? za mládi ma drzali trance, techno, house, dance... a take tanecne veci...
v dnesnej dobe pocuvam takmer vsetko!!! cize uz nie len pri tom tanecnom, ale vypocjem si aj hip-hop/rap, niekdy si dam nejake metalove baladicky, moderny rock...az sa dostanem k ludovkam(Problem3 :wink: ) :P :lol:
alcatraz16
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa alcatraz16 »

mne je to jedno aku hudbu pocuvam ale najlepsia hudba je asi POP
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

do 10 rokov som počúval to, čo mi sypala tv a rádio, pričom tie sračky radšej menovať nebudem (ale niektor tie skupiny počúvam dodnes, napr. inekafe)

asi tak v 12 som začal počúvať hiphop (ak nerátam obdobie do 10 rokov, keď som počúval eminema) - lepšie povedané kontrafakt, lebo vtedy to bol velký hit

v 13 som začal počúvať skutočný punk (dovtedy len neopunk, poppunk a také) ako Sex Pistols až som v 14 zavrhol pop aj hiphop. techno a disko som našťastie nikdy nepočúval.

dnes počúvam punk (Sex Pistols, The Clash, The Damned, Anti-Flag, Zóna A) a rock (Kiss) a to už neopustím nikdy
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Podobne som na tom fičal aj ja.. :) Ale podľa mňa ti to nevydrží.. :wink: ja som tiež nevydržal pri punku a skončil som pri Oi!, kamarát takto skončil pri SKA, atď.. len málo chalanov, čo poznám ostali pri punku.. :) Neviem, pri čom skončím zase.. Ale viem, že to bude mať tri veci.. Gitaru, basu, bicie, spev a krásne vokály.. :) Takže zase niečo undergroundové... ale aj tak to vyzerá na Oi! Ska a Punk... uvidíme, či to budem tvrdiť aj o 30 rokov, ale dúfam, že hej... je to pekná hudba.. :)
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

ZitePunkom napísal:Podobne som na tom fičal aj ja.. :) Ale podľa mňa ti to nevydrží.. :wink: ja som tiež nevydržal pri punku a skončil som pri Oi!, kamarát takto skončil pri SKA, atď.. len málo chalanov, čo poznám ostali pri punku.. :) Neviem, pri čom skončím zase.. Ale viem, že to bude mať tri veci.. Gitaru, basu, bicie, spev a krásne vokály.. :) Takže zase niečo undergroundové... ale aj tak to vyzerá na Oi! Ska a Punk... uvidíme, či to budem tvrdiť aj o 30 rokov, ale dúfam, že hej... je to pekná hudba.. :)
no... hmm, ja by som si bol na 90% istý, že mi to takto vydrží,, a na 10% že sa dám na metal...

ale čo viem na 100%, k tým sračkám, čo som počúval, keď som mal 12 a menej ma nedostane nikto, a techno/disko/dnb/trance nebudem počúvať nikdy, veď to je :aasmile19: , takáto "hudba"

čo sa týka reagge, jazzu, bluesu a takých - tieto žánre sú mi ukradnuté, ale nehovorím, že ich vyslovene neznášam

ps: neboli to 3 veci, ale 5 vecí
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

ZitePunkom napísal:Podobne som na tom fičal aj ja.. :) Ale podľa mňa ti to nevydrží.. :wink: ja som tiež nevydržal pri punku a skončil som pri Oi!, kamarát takto skončil pri SKA, atď.. len málo chalanov, čo poznám ostali pri punku.. :) Neviem, pri čom skončím zase.. Ale viem, že to bude mať tri veci.. Gitaru, basu, bicie, spev a krásne vokály.. :) Takže zase niečo undergroundové... ale aj tak to vyzerá na Oi! Ska a Punk... uvidíme, či to budem tvrdiť aj o 30 rokov, ale dúfam, že hej... je to pekná hudba.. :)
5 veci si myslel nie? :-D
k teme ja som niekedy ked som chodil do skolky fical na chaozz to boli casy... tak som bol taky potom som zacal pocuvat hop tak asi 2 roky to som mal 12-13 a odkedy som hral tony hawka a boli tam casualties tak som presiel k punku a tomu tvrdsiemu stylu a drzi ma to doteraz rad si vypocujem ukricany bezzmyslotextovy punk ale aj nadherne rockove balady je to podla nalady ale urcite pri rocku ostanem vzdy to viem urcite :-)
matus87
Expert
Expert

Príspevok od používateľa matus87 »

Keď som bol mladší tak ma bavilo počúvať rave, dance. V hlasovaní chýba možnosť House, ale nevadí, viem, že pokryť všetky štýly sa nedá. takže momentálne fič´m na house, čiže elektrina 8)
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

ja som nikdy nemal vyhradeny jeden styl , stale sa mi z niecoho nieco pacilo , tak je to aj teraz .
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Neviem stale je to metal :) az mi to do huby nejde ... , ale mam rad alternativu , jazz, oldies atd...
BTW : Sobota : Jazz fest muhehe
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

tak ja som zacal s Ine Kafe.. potom som do toho pridal Linkin park.. doteraz to povazujem za dobre aj ked to uz menej pocuvam.. mno a uz dlho ficim na hip-hope a pomaly som zasiel aj do reagge, rnb, dnb, a tak.. a myslim, ze toto mi uz dlho ostane..
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Ja som stále niečo medzi punk-rockom a metalom ....
v davnych casoch hip hop ... a som rad ze sa tie casy skoncili nepaci sa mi ta hudba je to nudne ... taky heavy metal hard metal trash metal .. to ma smrnc .... punk alebo skor hardcore to je hudba a samozrejme vsetko co je spojene s POGOOOOOMM :smt009 :uvodzovky:
Delije
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Delije »

tak od malicka to bol samozrejme Peter Nagy, MC Erik & Barbara ako tu uz bolo spominane, neskor backstreet boys, five a tieto vecicky, cize popmusic, ficalo to v tej dobe, takisto aj Dance, Nuz a teraz sa nezameriavam na jeden styl, ale najviac pocuvam hiphop, hlavne polsky, ale aj svk a cz a holandsky HC, Hardstyle a este sem tam aj hardcore punk..
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

tomasito13 napísal:5 veci si myslel nie? :-D
Hej... :D samozrejme je to 5 vecí.. :lol: ale keď som to písal, tak som myslel len na basu gitaru a bicie.. :D a potom som tam dopísal tie dve.. a neopravil som to.. :D máte pravdu.. :D

//edit:
ZitePunkom napísal:že to bude mať tri veci.. Gitaru, basu, bicie, spev a krásne vokály..
Sekol som sa, lebo som najprv myslel len na prvé tri, ale potom som tam dopísal aj tie dve spev a vokály :wink: a zabudol som to opraviť.. :)
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

ZitePunkom napísal:Hej... :D samozrejme je to 5 vecí.. :lol: ale keď som to písal, tak som myslel len na basu gitaru a bicie.. :D a potom som tam dopísal tie dve.. a neopravil som to.. :D máte pravdu.. :D
taktiez mam rad kapely kde sa vsetko toci okolo basy gitary a bicich cize ziadna elektro ci hip hop hudba ale zabudol si na spev nie? niekedy spev je ten rpeco mam rad danu pesnicku a tak :-)
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

fuha, tak ja pocuvam vsetko mozne no urcite je v prevahe rap, no ak je to dobra pesnicka, nemam ziadny problem
a rap pocuvam od kedy som si vsimal hudobne styly, tak od 6teho rocnika? neviem, tak nejak.. :) (to som tretiak)
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

do 10 ------to čo prišlo+Jarre
10-12------iba rock
12- neurčito-----Jarre,Kyd,STG,Rasmus,Keane,Luciana + niečo z inych
stylov
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ska - funky - rock - punk - dnb - regeae, v podstate vacsina na co sa da "skackat" :D
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

Dubstep
jakab
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jakab »

takze na zaciatku co si pamatam som mal rad pop klasika, to co som pocul v radiu a telke :), potom som presiel na rap, ten ma drzal dost dlho, a akonahle sa zacal dostavat do popredia som to stopol a prestal som to pocuvat (teraz s vacsinou ludi co pocuvaju iba rap a su vyznavaci "rap a nic ine" nemam spolocne slovo) potom som si stiahol dve pesnicky boba marleyho, neskor som si pozical 5 albumov, a zrazu ich bolo 20 pridali sa ine a tiez ska albumy a Tak som zacal pocuvat REGGAE A SKA (co je podla mna najlepsia hudba) potom kus neskor som zacal nieco tvrdsie ale to len tak obcas stale ma drzi reggae a ska, ale rock a metal je tiez good :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

v kazdom style su aj sracky, ale aj pecky ktore sa daju pocuvat. Takze ja pocuvam (alebo som pocuval) z kazdeho stylu nieco.
Napísať odpoveď