Policia a testy na marihuanu
-
darebak
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Policia a testy na marihuanu
Nevie nikto ci uz policia ma testery na marihuanu tak ako ma na alkohol?
-
tomasito13
Star
-
tomasito13
Star
no ked niekto pije a ide za volant to sa hnusi aj mne ale asi nevies ako clvoek jazdi po uziti marihuany, jazdi koncetrovanejsie a bezpecne a to viem aj z osobnych skusenostiUjo Marky napísal:Ked Ta okradnu alebo budes nieco potrebovat potom to uz prasata nebudu co?
Hulit mi je proti srsti ale ked je uz niekto taky idiot aby hulil a isiel za volant alebo pil a isiel za volant tak by som ho popravil pred prezidentskym palacom.
-
tomasito13
Star
-
tomasito13
Star
-
klm16
Medium Professional
Kód: Vybrať všetko
Obvyklé účinky vyvolané marihuanou sú:
* zmenené vnímanie času, priestoru a osôb
* eufória, pocit šťastia a veselosť
* nesúvislý tok myšlienok a reči
* zaostrenie zmyslov
* niekedy únava, ťažkopádnosť, závrate a sucho v ústach
* zrakové halucinácie (pri väčších dávkach)
* sluchové halucinácie (pri väčších dávkach)
Kód: Vybrať všetko
zdroj
http://sk.wikipedia.org/wiki/Marihuana#Z.C3.A1vislos.C5.A5Drogy za volant nepatria a to ani tie najmensie a nikto ma nepresvedci o opaku.
\\a ked sa to niekomu nepaci tak nech sa k tej karme aspon vyjadri rad si to snim vyjasnim...
No sry, ale ked si sadol do auta ktore soferuje opity, tak si taky isty idiot ako onklm16 napísal:aha jasne aj ja som mal moznost ist s kamosmi ked mali vypite a isli jak posraty a daval pozor na kazdy kamienok na ceste lebo sa bal ze ho zastavia cops.
Z toho vypliva ze opity clovek jazde koncentrovanejsie lebo sa boji???
Chlapci sa spametajte lebo spatne skoncite....
-
cokill
Light Star
klm16 napísal:Kód: Vybrať všetko
Obvyklé účinky vyvolané marihuanou sú: ...[/quote]taketo nieco napise len clovek ktory to v zivote neskusil a ma o tom len chabe teoretike vedomosti.. a hulit pred soferovanim.. preco nie ale len do urcitej miery..
Za volant alkohol/drogy/psychoaktívne lieky nepatria...... Na toto som alergický.......
Vypiť si???? Prečo nie, keď to niekoho baví....... ale nie potom šoférovať....
Zahúliť si???? Škrípu mi zuby od zlosti, ale ešte sa to dá tolerovať do istej miery........ ale nie potom šoférovať.....
Nutnosť brať lieky, ktoré môžu byť psychoaktívne???? Budiž, ale nie šoférovať....
Vypiť si???? Prečo nie, keď to niekoho baví....... ale nie potom šoférovať....
Zahúliť si???? Škrípu mi zuby od zlosti, ale ešte sa to dá tolerovať do istej miery........ ale nie potom šoférovať.....
Nutnosť brať lieky, ktoré môžu byť psychoaktívne???? Budiž, ale nie šoférovať....
-
klm16
Medium Professional
ano aj ked si vypijem do urcfitej miery neviem ze mam vypite. Teda ak si dam jedno pivo verim tomu ze by moje schopnosti soferovat neboli nijako obmedzene. Ale urcite by som si nesadol za volant... Zamysli sa preco!!cokill napísal:taketo nieco napise len clovek ktory to v zivote neskusil a ma o tom len chabe teoretike vedomosti..
a hulit pred soferovanim.. preco nie ale len do urcitej miery..
BTW: nemam nic proti marihuane, pre mna za mna si tu fajcite kolko chcete sam som ju skusil a viem co to s ludmi robi. Ale ked si niekto sadne do auta nadrogovany a povie ze sa nic nemoze stat, tak to musi mat v hlave uz dost vygumovane....
-
Fabo
Hardcore addict
klm16 vzdy ked si vypijes vies ze mas vypite. Aj ked si trebars myslis ze po tom jednom pive este nemas tak zhorsene schopnosti aby to bolo nejak relevantne (teda sa stale pohybujes v "norme" pre triezvych ludi) a aj to moze byt pravda.
Ci nehodu sposobite je jedna vec, a ci nehodu budete mat je druha vec. Ked do vas napare z bocnej ulicky hoc triezvy mladas co precenil svoje schopnosti, tak testovani budete, ci uz ste cisti, po jednom pive, jednom jointe alebo polomrtvi od otravy alkoholom.
Ci nehodu sposobite je jedna vec, a ci nehodu budete mat je druha vec. Ked do vas napare z bocnej ulicky hoc triezvy mladas co precenil svoje schopnosti, tak testovani budete, ci uz ste cisti, po jednom pive, jednom jointe alebo polomrtvi od otravy alkoholom.