btw: usbecka som na servery este nikdy nevidel
CS 1.6 Server hojko.com
-
lekoklatik
VIP
Ja som ho par krát stretol. Áno dostal som ponuku za čo vám všetkým ďakujem, že ste ma nominovali či čoFilipito napísal:mne hojko napisal ze novy admin si ty
btw: usbecka som na servery este nikdy nevidel
Takže nie som admin
//autoeditácia príspevku ( 20 Sep 2008, 22:05 )
Poprosím BAN hráčovi "omg hunter SVK"
Pripojil som sa na server. Hodil do mňa granát. Nezabilo ma tak ďalší. Ten ma zabil. Potom sa rozbehol na ďalšieho spoluhráča. Bez príčiny.
Myslím že to nebolo na kick ale skutočne BAN aspoň 5 dní.
-
PAIN
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
neviem presne ako to funguje, ci je to daky pulgin abo co, ale na niektorych serveroch robia admini taku vec, ze davaju ankety, je to len taka mala vychytavka ale da sa obcas na tom zabavit. Funguje to na podoby princip ako votovanie. Da sa otazka (napr. Je blazer robot ? daju sa moznosti) a hraci hlasuju....tak mozno by sa daco take mohlo aj tu zrealizovat
-
lekoklatik
VIP
A ako to pomôže serveru? Či to je len také, že aby sa nenudili mrtvoli? To je zbytočný plug-in navyše. Preto je tam chat, aby ste sa baviliPAIN napísal:neviem presne ako to funguje, ci je to daky pulgin abo co, ale na niektorych serveroch robia admini taku vec, ze davaju ankety, je to len taka mala vychytavka ale da sa obcas na tom zabavit. Funguje to na podoby princip ako votovanie. Da sa otazka (napr. Je blazer robot ? daju sa moznosti) a hraci hlasuju....tak mozno by sa daco take mohlo aj tu zrealizovat
btw dokoca sa mi zdá že sa to dá urobiť aj teraz. Veď je to ako keď sa blazer alebo proste admin pýta. Chcete mapu: 1. inferno 2. dust2.
Alebo nie?
no ja som si vsimol ze uz chodieva na server viacej ludi, resp. viacej dementnejsich ludi, ktori zabijaju svoju volnu chvilu hranim Cstrike. Ok, nech si zahraju, ale bordel na serveri sa robit nebude. Akonahle nieco take zbadam, neriesim to ziadnym upozornenim. Kickujem, a ked budem mat bad mood tak rozdavam BANy bez milosti. Upozornejsie pisem TU a TERAZ. Je tam vela ludi co si to chcu zahrat normalne ako sa ma, ako sa patri, zabavit sa pri tom. TeamKillom a robenim bordelu hru takymto ludom zneprijemnujete, a ak si to nedokazete uvedomit VY sami ja vam ochotne k tomu dopomozem.

-
blazer
Professional
Ten plugin tam je (to vlastne je sucast amxx), posledna anketa "Je pomE' cheater?" vysla "ano"lekoklatik napísal:A ako to pomôže serveru? Či to je len také, že aby sa nenudili mrtvoli? To je zbytočný plug-in navyše. Preto je tam chat, aby ste sa bavili
btw dokoca sa mi zdá že sa to dá urobiť aj teraz. Veď je to ako keď sa blazer alebo proste admin pýta. Chcete mapu: 1. inferno 2. dust2.
Alebo nie?
Ja uz stracam nervi, dnes sa hral sand, nazbieralo sa ludi, bolo nas 6 na 6 a dali sme rtv, a co deti volili? No predsa nas oblubeny poolday
zase sa polovica ludi odpojila a ked sa povedalo ,ze sa dva rtv tak deti protestuju, neskor sa zvolilo inferno a debili vykrikovali, ze omfg jaka mapa, sme mohli nehcat poolday
cista demencia.
SURNE TREBA VIAC ADMINOV>
zase sa polovica ludi odpojila a ked sa povedalo ,ze sa dva rtv tak deti protestuju, neskor sa zvolilo inferno a debili vykrikovali, ze omfg jaka mapa, sme mohli nehcat poolday
SURNE TREBA VIAC ADMINOV>
Ono je dokopy u riti ci je admin totalny drtic, ze ma 30 fragov a zabili ho 4 krat. Ide o to ci vie ludi pochopit a ci ma aj sam nieco v hlave.
Do pravidiel servera by som doplnil zakaz hrania map mini a fy, ked je hracov viac ako 10 (po 5 na kazdej strane).
Ak sa odhlasuje taka mapa a bude hracov viac ako 10, admin by bol povinny zmenit mapu.
Do pravidiel servera by som doplnil zakaz hrania map mini a fy, ked je hracov viac ako 10 (po 5 na kazdej strane).
Ak sa odhlasuje taka mapa a bude hracov viac ako 10, admin by bol povinny zmenit mapu.
-
blazer
Professional
Ked sa taka mapa odhlasuje, samozrejme ze to robimeMastros napísal:Do pravidiel servera by som doplnil zakaz hrania map mini a fy, ked je hracov viac ako 10 (po 5 na kazdej strane).
Aby kazdy hlasoval sam seba? Preco nieTempus7 napísal:Hlasovanie?
A ano ja som za viac adminov, ved dajte nejaky navrh, alebo ja neviem ponuknite sa, co ponukate, preco prave Vy by ste mali byt adminom, alebo daco (motivacny list, zivotopis v anglickom jazyku atd)
-
Hellboy248
Guru wannabe
lol take uplne milujem "lebo som na servery kazdy den" ...ale podstatna vec ako mam steam,kolko rokov hrajem csko ti nejako usloLub0$ napísal:OK a mam vyplnit aj nejake tlacivo?![]()
Volam sa Lubomir S.
Byvam v UK, inac som zil vo Vt.
Viem ppci hrat CSko, vid moje rankstats![]()
Oblubena zbran: M4, s awom sa este len ucim....
No a mal by som sa stat adminom preto, lebo som na hojko serveri kazdy den![]()
Lol, staci?![]()