CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Drago
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Drago »

Ponukam sa. Skill aky taky, ale myslim, ze to nie je podstatne. Mam na serveri druhy najvacsi pocet odohranych hodin ( samozrejme, Blazer bot je nedostizny :D ). Viem byt ferovy, vypocut ludi atd. Ide mi o to, ze sa stava, ze na serveri prave nie je pomE' alebo Blazer (usbecka som videl len raz) a tak sa votuje vkuse pool, ice atd aj ked nas je 12 a to mi lezie na nervy. Samozrejme, dalsie veci ako killovanie spoluhracov, cheating...
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Volam sa Peter, Som z Kosic nepijem, nefajcim zatial :D . Som zastihnutelny na ICQ skoro stale, a na server sa viem dosavit kedy kolvek. Skill nemam velky, ale hadam na tom az tak velmi nezalezi. Nemam rad ked je na servery viac ako 9 ludi a votne sa pool day a pod kktiny cize moj pristup ku tou je okamzite menit. Co sa tyka nadavok, kickoval by som nadavanie na hracov (ved kua si moze povedat kazdy). Steam mam, CSko hram dokopy take 4 roky. Takze asi tak :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

shamway: myslim si ze miesto mas iste :wink:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Som nepochopil naco mi je skill ked chcem byt admin? :roll:
To akoze kazdy admin ma mat super skore? Sa pozrite na Hojka :P
A steam nemam to je pravda, ale naco? Ja hrajem pre zabavu a neberiem to vazne, tak preto si nekupujme steam.
A zabudol som dodat ze uz som bol jednu chvilu admin na jednom serveri.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ano v tvojom pripade ale tak keby si sa tomu chcel venovat napr hrat ligy a tak? ja tiez nekupujem steam hlavne tovtedy dokedy mam skill taky aky mam :D

a k hojkovi tak on je vlastnikom servera cize on neni take nieco ako blezer alebo pome on je "vacsi"
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

Lub0$ napísal:Som nepochopil naco mi je skill ked chcem byt admin? :roll:
To akoze kazdy admin ma mat super skore? Sa pozrite na Hojka :P
A steam nemam to je pravda, ale naco? Ja hrajem pre zabavu a neberiem to vazne, tak preto si nekupujme steam.
A zabudol som dodat ze uz som bol jednu chvilu admin na jednom serveri.
No ja sa nechcem moc zapájať, ale myslím si, že na steame nájdeš len skillerov a nie cheaterov. Tak aby si (ak by si bol adminom) nedal BAN niekomu, kto má veľké skóre pod zámienkou cheaterstva. Čiže ide o to vedieť čoho je schopný skiller a čoho cheater a vedieť to hlavne aj rozoznať...

Podľa mňa tunajší admini majú steam na 100% a čo som si pozeral top15 ich skill tomu taktiež nasvedčuje :)
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Hej Hej skade ste nabrali ze som skiller? sak v prispevku vyssie som pisal ze skill nemam bohvia aky :roll:
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

no iked nemam velmi velke referencia ale co uz musim to skusit :)
Hram cs: hral som 2,5 roka aktivne-teraz uz rekreacne
Prikazi sa naucim to neni problem
Hram iba na hojku lebo ma to inde nebavi :D
Skill nejaky mam no hadam ma poznate (aviceN)
any questions? pm me
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Takže skúsim, neskúsim ? :lol:

Takže volám sa GIGABYTE, väčšina ma pozná, niektorý pod skillerom, iný pod cheaterom, ďalší pod luckerom a v poslednom rade pod lamou.
CS hráme neaké dva roky, som pravdaže steam, na icq som zastihnutelný, väčšinou. Príkazy ovládam, pravdaže, niečo som zabudol.. Mal som server, bežal na amx.. Takže problém nieje.. Myslím, že rozoznám skillera od cheatera, hrám dlho na steame asi 1,5 roka.. Taktiež neznášam ľudí, ktorý urážajú hráča, že je lama... Jednoducho je to začiatočník, ktorý to hrá krátko a časom sa zlepšuje... Tak neviem čo ho riešia, a taktiež nemám rád ak sa stane vec, že je nás na servery 7 on 6 a niekto votne indiu... alebo niečo podobné. Tak asi tak, ďalej sa mi nechce :D
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

tak sa hlasim aj ja :) som z KE, csku sa venujem uz 7 rokov, mam skusenosti s vypomocou vyvoja portalov.. (www.csworld.sk , www.bside.sk) .. kedysi som tam bol aj admin, dalej je to amxx scriptovanie (pluginy), konzolove scriptovanie, a rozhladnost ohladom tychto veci ...
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

ok fruxo zdávam sa :lol:
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

myslim ze je to jasne :lol: :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Calligen09 napísal:No ja sa nechcem moc zapájať, ale myslím si, že na steame nájdeš len skillerov a nie cheaterov. Tak aby si (ak by si bol adminom) nedal BAN niekomu, kto má veľké skóre pod zámienkou cheaterstva. Čiže ide o to vedieť čoho je schopný skiller a čoho cheater a vedieť to hlavne aj rozoznať...

Podľa mňa tunajší admini majú steam na 100% a čo som si pozeral top15 ich skill tomu taktiež nasvedčuje :)
Nj jasne v tom mas pravdu, ale hrac sa da sledovat a podla toho zistis ci ide o skill alebo o chaet :wink: Ked s nim trha ako keby mal Alzheimera tak asi mi dojde nie :D
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

heh trosku OT ale TOMUTO sa vravi uspesnost :D
Prílohy
Skilla
Skilla
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

fruxo napísal:tak sa hlasim aj ja :) som z KE, csku sa venujem uz 7 rokov, mam skusenosti s vypomocou vyvoja portalov.. (www.csworld.sk , www.bside.sk) .. kedysi som tam bol aj admin, dalej je to amxx scriptovanie (pluginy), konzolove scriptovanie, a rozhladnost ohladom tychto veci ...
to fakt hras "tuto blbost" od svojich siedmych rokov? to si sa k tomu dostal ked tvoj otec nechal zapnutu hru a si si zašutil proti dakomu alebo ja neviem fakt nemam predstavu :lol:
k veci: admina som robil, nikdy viac v zivote to robit nebudem a kazdemu co to chce vyskusat (lekoklatik, shamway) odporucam zostat v rovine forfun ;)
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

mirak2 napísal:to fakt hras "tuto blbost" od svojich siedmych rokov? to si sa k tomu dostal ked tvoj otec nechal zapnutu hru a si si zašutil proti dakomu alebo ja neviem fakt nemam predstavu :lol:
k veci: admina som robil, nikdy viac v zivote to robit nebudem a kazdemu co to chce vyskusat (lekoklatik, shamway) odporucam zostat v rovine forfun ;)
tak v 2. - 3. rocniku som zacal chodit do jednej pc herne (Kosice, KVP - Iskra ... sa to volalo TT (Tetéčko :D ) a tam som to zacal hraval :P este verzia 1.1
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

TAkze chcem byt admin neviem preco , zo zvedavosti .. ?
Hram CS asi 7 rokov s prestavkou asi 1-2 roky medzi tym ked mi mamka zadrhla chodid taktiez do herne pre znamky :P na hojko server som zacal chodit iba prenedavnom no napriek tomu som sa vysplhal rychlo medzi "elitu" v pocte odohratych hodin a tak .... Mnohy nadavaju ze som skiller a tak ale ja si to nemyslim a neviem aj tak ci to nieco ma spolocne s poziciou admina .... Na icq som hodne hodne .... Prikazy tiez neovladam ale naucil by som sa rychlo .... Som spravodlivy , tiez by som sa snazil davat vacsie mapy ( okrem dustu :lol: ) neviem no rozhodnite sa sami , hej presne a volam sa Jozef :D A som z vychodneho slovenska :)
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

Lub0$ napísal:Nj jasne v tom mas pravdu, ale hrac sa da sledovat a podla toho zistis ci ide o skill alebo o chaet :wink: Ked s nim trha ako keby mal Alzheimera tak asi mi dojde nie :D
Áno, specate mod mi nie je cudzí :)

Ide o to vedieť rozoznať medzi skillom a cheatom. O tomto som hovoril :wink:
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

Joxxo napísal:TAkze chcem byt admin neviem preco , zo zvedavosti .. ?
Hram CS asi 7 rokov s prestavkou asi 1-2 roky medzi tym ked mi mamka zadrhla chodid taktiez do herne pre znamky :P na hojko server som zacal chodit iba prenedavnom no napriek tomu som sa vysplhal rychlo medzi "elitu" v pocte odohratych hodin a tak .... Mnohy nadavaju ze som skiller a tak ale ja si to nemyslim a neviem aj tak ci to nieco ma spolocne s poziciou admina .... Na icq som hodne hodne .... Prikazy tiez neovladam ale naucil by som sa rychlo .... Som spravodlivy , tiez by som sa snazil davat vacsie mapy ( okrem dustu :lol: ) neviem no rozhodnite sa sami , hej presne a volam sa Jozef :D A som z vychodneho slovenska :)
suhlasim,mame dobrych adminov na serveri a joxxo by sa k nim hodil :) cs hra dobre :? ak potrebujete admina joxxo je dobry kandidat. :lol:
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

tak som tam včera večer zavítal a dobre sa hralo. na to, že som si CS 1.6 pustil po pár mesiacoch :)
Zamknuté