kupil som notebook acer bez OS... spustil som a nabehol linux.. prikazovy riadok(no proste ten root)... nechapem ako tam mam teraz nainštalovať XP, poradi niekto?
stale mi pri spusteni notebooku nabehne limpus linux live cd edition v9.2 a ja nič nemôžem robiť...
acer notebook - bez OS problem
-
Old Dirty Bastard
Guru
Re: acer notebook - bez OS problem
Pozri manual a zistis, ze mozes. Po poste ti aj vypise, aku klavesu mmozes stlacit pre vyber media, z ktoreho chces bootovat. Vyberies CDrom a potom klasika.Old Dirty Bastard napísal:kupil som notebook acer bez OS... spustil som a nabehol linux.. prikazovy riadok(no proste ten root)... nechapem ako tam mam teraz nainštalovať XP, poradi niekto?
stale mi pri spusteni notebooku nabehne limpus linux live cd edition v9.2 a ja nič nemôžem robiť...
-
Old Dirty Bastard
Guru
dik, nepozeral som na odpovede a potom som na to sam prišiel
no nič... ale mam zase jeden drobny problem.... už je tam nahodene normal xp-čko a všetko ide ako ma... avšak pri spusteny notebooku naskoči klasicka obrazovka kde mate k dispozicii čas 30sek na vyber z viacerych OS(ak ich mate nainštalovane)... a to je problem.. ja mam len XP-čko a tato obrazovka sa mi spušťa pri každom zapnuti a je to dosť otravne... na vyber su v ponuke 2 XP-čka... čomu nechapem... ako to mam zrušiť/obisť?