Ty sa prosim ta zobud, lebo si asi pred desiatimi rokmi zaspal.MakeFake napísal:V prvom rade nech Vasa baba neuziva HA. Je velke riziko ,ze nebude moc otehotniet po rokoch... to len tak na okraj.
"Sterilizacia"
-
Začiatok Konca
Professional
Súhlasím s Gangym..
za ďalšie..
ja som naopak čítal, že to nie je zvrátiteľné, len do ourčitého času..
Nie, nenechal by som sa chirurgicky "od*ebať" , aj kvôli tomu, že sa to nedá zvrátiť.. Podľa už neviem, akého článku.. Priateľke by som to nedovolil tiež, ale tam som počul, že to ide.. Ja neviem..
Možno za určitých okolností.. 
Nie, nenechal by som sa chirurgicky "od*ebať" , aj kvôli tomu, že sa to nedá zvrátiť.. Podľa už neviem, akého článku.. Priateľke by som to nedovolil tiež, ale tam som počul, že to ide.. Ja neviem..
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: "Sterilizacia"
Ty nad tym vazne uvazujes, alebo si robis len vseobecny prieskum? Neviem o tom, zeby to bola u nas nejaka rozsirena metoda. A ked, tak len vo veku, ked uz mas deti a si pevne rozhodnuty, ze dalsie nechces.trion napísal:Je moderna doba a pomalicky sa da vsetko. Dnesny svet je uponahlany a ako sledujem statistiky rodi sa menej deti aj to asi z nedbanlivosti. Ako predist otehotneniu je viac moznosti kondom, antikoncepcia a jedou z nich je aj sterilizacia.
Co si predstavujete pod tymto slovom? Dali by ste sa prehovorit, alebo isli by ste na to? Co by ste preferovali sterilizaciu zien, alebo muzov a preco? Mate voci tomuto predsudky?
Ale ako forma antikoncepcie, ze chcem si napr.10 rokov uzivat a potom nech mi daju vsetko do povodneho stavu, to je blbost. Robi sa to ako radikalny zakrok, lebo ziaden lekar nezaruci, ze po odstraneni sa plodnost obnovi.
U zien sa zvykne robievat vacsinou len zo zavaznych zdravotnych dovodov.
Takze ak sa na to citis, mate plny dom deti a dalsie uz nechcete - preco nie? A jednoznacne sterilizacia muza - robi sa ambulantne, je to rychle a vraj bezbolestne
keď už tak ja, neviem, asi z gentlemanskosti.
A kedy? no tak, keď už budem mať nejaké to dieťa a ďalšie chcieť nebudem. Pre prípad núdze semeno do spermobanky a hotovo. Obnoviteľné to je cca. v 70% pípadov. Veľmi, ale skutočne veĽMI OJEDINELE SA MôžE STAť, žE sa to samo zrastie (pravdepodonosť je však fakt veľmi nízka), suchý orgazmuss tiež nebude az tak suchý-semeno sa neskladá iba so spermií, takže ejakuláciu mať budeš, ibaže ejakulát nebude obsahovať spermie a bude ho o čosi menej.
Samozrejme hovorím o sterilizácii ako o perušení semenovodov. Existuje totiž aj chemická sterilizácia-podáaním liekov. to je už niečo celkom iné, používa sa to (alebo sa uažuje nad tým, že sa to používať bude) na sexuálnych deviantov a pedofilov, zničí to nielen ich oplodnenia schopnosť, ale celé libido.
A kedy? no tak, keď už budem mať nejaké to dieťa a ďalšie chcieť nebudem. Pre prípad núdze semeno do spermobanky a hotovo. Obnoviteľné to je cca. v 70% pípadov. Veľmi, ale skutočne veĽMI OJEDINELE SA MôžE STAť, žE sa to samo zrastie (pravdepodonosť je však fakt veľmi nízka), suchý orgazmuss tiež nebude az tak suchý-semeno sa neskladá iba so spermií, takže ejakuláciu mať budeš, ibaže ejakulát nebude obsahovať spermie a bude ho o čosi menej.
Samozrejme hovorím o sterilizácii ako o perušení semenovodov. Existuje totiž aj chemická sterilizácia-podáaním liekov. to je už niečo celkom iné, používa sa to (alebo sa uažuje nad tým, že sa to používať bude) na sexuálnych deviantov a pedofilov, zničí to nielen ich oplodnenia schopnosť, ale celé libido.
-
jasan21
Light Star
nezvratne je ked ti to spravia priblizne takto..vid obr.
neuznavam antikoncepciu ale moja priatelka ju pouziva aaa citim sa viac v pohode nemusim sa strachovat ze co ak...
jasne nieje 100% ale ani jeden z nas tu nieje 100%tny
a sme tu...mozno tiez nechtiac
resp. omylom.
u muzov je to nebezpecnejsie ako u zien a zas...nedal by som si s nozom rezat tam kde ma pristup len nezne pohlavie a ja
vraj uz existuje antikoncepcia pre muzov...mylsim lieky neviem na akom principe to funguje ale tiez si ju nevezmem....ved male deti su krasne
neuznavam antikoncepciu ale moja priatelka ju pouziva aaa citim sa viac v pohode nemusim sa strachovat ze co ak...
jasne nieje 100% ale ani jeden z nas tu nieje 100%tny
u muzov je to nebezpecnejsie ako u zien a zas...nedal by som si s nozom rezat tam kde ma pristup len nezne pohlavie a ja
vraj uz existuje antikoncepcia pre muzov...mylsim lieky neviem na akom principe to funguje ale tiez si ju nevezmem....ved male deti su krasne
-
Royalflush
Guru wannabe
Ten obrazok xDDDDDDDDDDDDDDDDjasan21 napísal:nezvratne je ked ti to spravia priblizne takto..vid obr.
jasne nieje 100% ale ani jeden z nas tu nieje 100%tnya sme tu...mozno tiez nechtiac
resp. omylom.
-
jasan21
Light Star
ved pokial pamatam pred rokmi nasilim sterylizovali romske zeny..je to len par rokov...a robili s tym problem...no nikdy sa nato neprislo ale dokazalo sa ze tie zeny boli sterilne...vlada potom chcela nariadit povinnu sterylizaciu..ale cierny slovaci sa zas odvolavali ze preco len oni...neviem presne rok ale bola z toho dost blamaz
a ja by som ťa povuinne poslal do chládku na 2-5 rokov. bež do krčmy s ostatnými nadávať na romov, maďarov a velebiť Slotu, problémy, ANI rómsky, sa takýmto spôsobom proste neriešia. vieš čo by si dosiahol? Iba prehĺbenie priepastí, rasovej nenávisti z druhej strany...Martin44 napísal:Sterilizáciu by som nariadil romským ženám s počtom detí viac než 2.
A to povinne.
-
Grim
Darca
suhlasim, ale musis uznat ze keby nebolo ciganov, nebolo by rasovej nenavisti voci nim.Sepiroth napísal:a ja by som ťa povuinne poslal do chládku na 2-5 rokov. bež do krčmy s ostatnými nadávať na romov, maďarov a velebiť Slotu, problémy, ANI rómsky, sa takýmto spôsobom proste neriešia. vieš čo by si dosiahol? Iba prehĺbenie priepastí, rasovej nenávisti z druhej strany...
Zopár rómov poznám, napríklad z brigád cez leto-najprv som si myslel, kua, tí sú lenivý ako vši! Potom som si všimol zopár bielych a musel som uznať, že sú rovnako, ak nie ešte lenivší. A keď prišiel majster a niečo bolo do.e.a.é, tak to samozrejme hádzali na cigošov, i keď cigáni v robote nechľastali a nevyvaľovali sa o nič menej, než oni. No a na východe som dosť často, mám odtiaľ priateľku a s rómami mám dosť zážitkov, aj nepríjemných. No sterilizácia je také SNSácke trápne "riešenie" až to človeka kdesi pichá...
Ale myslím, že dosť odbočujeme od témy.
Ale myslím, že dosť odbočujeme od témy.