"Sterilizacia"

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

MakeFake napísal:V prvom rade nech Vasa baba neuziva HA. Je velke riziko ,ze nebude moc otehotniet po rokoch... to len tak na okraj.
Ty sa prosim ta zobud, lebo si asi pred desiatimi rokmi zaspal.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Súhlasím s Gangym.. :wink: za ďalšie.. :) ja som naopak čítal, že to nie je zvrátiteľné, len do ourčitého času..
Nie, nenechal by som sa chirurgicky "od*ebať" , aj kvôli tomu, že sa to nedá zvrátiť.. Podľa už neviem, akého článku.. Priateľke by som to nedovolil tiež, ale tam som počul, že to ide.. Ja neviem.. :? Možno za určitých okolností.. :)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

hmm ked tak nad tym rozmyslam.. noo spermiedo spermobanky a nemuselo by to byt celkom odveci.. colvek usetri na hak. ziadne starosti nulove riziko.. mozno keby mi preplo dostatocne tak by som do toho siel :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

pod sterilizaciou sa rozumie aj "podviazanie chamovodov". je to vratny zakrok, ale po dlhsej dobe uz organy nemusia fungovat ako maju, cize moze chlap ostat neplodny...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

jasné že sprostosť.. ted to dajme tomu pomôže a budem si istý ale čo ked budem mať 30? a budem chcieť mať dieťa? táto možnosť prichádza do úvahy až v určitom veku keď sme si 100 % istí že ďalšie dieťa už neuživíme alebo s určitých dôvodov nemôžeme mať..
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: "Sterilizacia"

Príspevok od používateľa pryja »

trion napísal:Je moderna doba a pomalicky sa da vsetko. Dnesny svet je uponahlany a ako sledujem statistiky rodi sa menej deti aj to asi z nedbanlivosti :? . Ako predist otehotneniu je viac moznosti kondom, antikoncepcia a jedou z nich je aj sterilizacia.
Co si predstavujete pod tymto slovom? Dali by ste sa prehovorit, alebo isli by ste na to? Co by ste preferovali sterilizaciu zien, alebo muzov a preco? Mate voci tomuto predsudky?
Ty nad tym vazne uvazujes, alebo si robis len vseobecny prieskum? Neviem o tom, zeby to bola u nas nejaka rozsirena metoda. A ked, tak len vo veku, ked uz mas deti a si pevne rozhodnuty, ze dalsie nechces.
Ale ako forma antikoncepcie, ze chcem si napr.10 rokov uzivat a potom nech mi daju vsetko do povodneho stavu, to je blbost. Robi sa to ako radikalny zakrok, lebo ziaden lekar nezaruci, ze po odstraneni sa plodnost obnovi.
U zien sa zvykne robievat vacsinou len zo zavaznych zdravotnych dovodov.
Takze ak sa na to citis, mate plny dom deti a dalsie uz nechcete - preco nie? A jednoznacne sterilizacia muza - robi sa ambulantne, je to rychle a vraj bezbolestne :)
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

keď už tak ja, neviem, asi z gentlemanskosti.
A kedy? no tak, keď už budem mať nejaké to dieťa a ďalšie chcieť nebudem. Pre prípad núdze semeno do spermobanky a hotovo. Obnoviteľné to je cca. v 70% pípadov. Veľmi, ale skutočne veĽMI OJEDINELE SA MôžE STAť, žE sa to samo zrastie (pravdepodonosť je však fakt veľmi nízka), suchý orgazmuss tiež nebude az tak suchý-semeno sa neskladá iba so spermií, takže ejakuláciu mať budeš, ibaže ejakulát nebude obsahovať spermie a bude ho o čosi menej.
Samozrejme hovorím o sterilizácii ako o perušení semenovodov. Existuje totiž aj chemická sterilizácia-podáaním liekov. to je už niečo celkom iné, používa sa to (alebo sa uažuje nad tým, že sa to používať bude) na sexuálnych deviantov a pedofilov, zničí to nielen ich oplodnenia schopnosť, ale celé libido.
jasan21
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jasan21 »

nezvratne je ked ti to spravia priblizne takto..vid obr.

neuznavam antikoncepciu ale moja priatelka ju pouziva aaa citim sa viac v pohode nemusim sa strachovat ze co ak...
jasne nieje 100% ale ani jeden z nas tu nieje 100%tny :D a sme tu...mozno tiez nechtiac :wink: resp. omylom.
u muzov je to nebezpecnejsie ako u zien a zas...nedal by som si s nozom rezat tam kde ma pristup len nezne pohlavie a ja :)
vraj uz existuje antikoncepcia pre muzov...mylsim lieky neviem na akom principe to funguje ale tiez si ju nevezmem....ved male deti su krasne :)
Prílohy
217balls[1].jpg
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

jasan21 napísal:nezvratne je ked ti to spravia priblizne takto..vid obr.

neuznavam antikoncepciu ale moja priatelka ju pouziva aaa citim sa viac v pohode nemusim sa strachovat ze co ak...
jasne nieje 100% ale ani jeden z nas tu nieje 100%tny :D a sme tu...mozno tiez nechtiac :wink: resp. omylom.
u muzov je to nebezpecnejsie ako u zien a zas...nedal by som si s nozom rezat tam kde ma pristup len nezne pohlavie a ja :)
vraj uz existuje antikoncepcia pre muzov...mylsim lieky neviem na akom principe to funguje ale tiez si ju nevezmem....ved male deti su krasne :)
Ten obrazok xDDDDDDDDDDDDDDDD
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Sterilizáciu by som nariadil romským ženám s počtom detí viac než 2.
A to povinne.
jasan21
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jasan21 »

ved pokial pamatam pred rokmi nasilim sterylizovali romske zeny..je to len par rokov...a robili s tym problem...no nikdy sa nato neprislo ale dokazalo sa ze tie zeny boli sterilne...vlada potom chcela nariadit povinnu sterylizaciu..ale cierny slovaci sa zas odvolavali ze preco len oni...neviem presne rok ale bola z toho dost blamaz
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Nasilu ich sterilizovali. To je porusenie milion zakonov a ludskych prav.
To hovori za vsetko.

Samozrejme ludia co su za to zodpovedny sa s tohto pripadu vykrutily.

To s tou povinnou strerilizaciou romov by bol rasizmus, porusenie zakladnych prav a dalsich X zakonov EU.
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Martin44 napísal:Sterilizáciu by som nariadil romským ženám s počtom detí viac než 2.
A to povinne.
a ja by som ťa povuinne poslal do chládku na 2-5 rokov. bež do krčmy s ostatnými nadávať na romov, maďarov a velebiť Slotu, problémy, ANI rómsky, sa takýmto spôsobom proste neriešia. vieš čo by si dosiahol? Iba prehĺbenie priepastí, rasovej nenávisti z druhej strany...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Sepiroth napísal:a ja by som ťa povuinne poslal do chládku na 2-5 rokov. bež do krčmy s ostatnými nadávať na romov, maďarov a velebiť Slotu, problémy, ANI rómsky, sa takýmto spôsobom proste neriešia. vieš čo by si dosiahol? Iba prehĺbenie priepastí, rasovej nenávisti z druhej strany...
suhlasim, ale musis uznat ze keby nebolo ciganov, nebolo by rasovej nenavisti voci nim. :D
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

podla mna by to bol spravny krok s tou sterilizaciou ciganov a kto tvrdi ze nie tak este nikdy nebol na vychode:
Prílohy
Tak
Tak
smižany
smižany
letanovce
letanovce
bystrany
bystrany
cigani
cigani
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Máš recht :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Mozno spravny, ale bohuzial (alebo vdakabohu vzhladom na image SR?) nerealizovatelny
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Zopár rómov poznám, napríklad z brigád cez leto-najprv som si myslel, kua, tí sú lenivý ako vši! Potom som si všimol zopár bielych a musel som uznať, že sú rovnako, ak nie ešte lenivší. A keď prišiel majster a niečo bolo do.e.a.é, tak to samozrejme hádzali na cigošov, i keď cigáni v robote nechľastali a nevyvaľovali sa o nič menej, než oni. No a na východe som dosť často, mám odtiaľ priateľku a s rómami mám dosť zážitkov, aj nepríjemných. No sterilizácia je také SNSácke trápne "riešenie" až to človeka kdesi pichá...
Ale myslím, že dosť odbočujeme od témy.
Napísať odpoveď