Urazenie sa? Hlupe poznamky?
-
midnight_man
Guru
Neviem pani, na jednu stranu ste ma potesili poslednymi odpovedami a na druhu mam zase pochybnosti o tom, ci je to fakt take plus, ze ten bozk nedostala. Ked sa nad tym zamyslim, tak je to mozno aj dobre, lebo tym stupla jej tuzba, jej nedockavost, jej chcenie a ak o to ma zaujem, resp. zaujem o mna, tak nebude problem ist so mnou von cez tyzden.
//autoeditácia príspevku ( 15 Sep 2008, 21:28 )
Teraz sme boli na jednej akcii a ona tam bola s byvalym. Boli tam len ako kamarati, ale aj tak som neskutocne ziarlil. Na mna celkom aj kaslala, ale bola tam s nim a bola dohodnuta.
//autoeditácia príspevku ( 15 Sep 2008, 21:28 )
Teraz sme boli na jednej akcii a ona tam bola s byvalym. Boli tam len ako kamarati, ale aj tak som neskutocne ziarlil. Na mna celkom aj kaslala, ale bola tam s nim a bola dohodnuta.
-
midnight_man
Guru
-
mehmed
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja mám z teba pocit, že si solídne namotaný, ako čítam tie veci od teba a tiež že si neveríš. som presvedčený, že by si mal popracovať na týchto dvoch veciach. nebyť namotaný a veriť si.
ty s ňou chceš chodiť, to je mi jasné. akurát ona je ako klasická pubertiačka. raz si hore a raz doleéé.
to dokáže vytáčať. ale dobre, že si sa na tej akcii správal, ako si sa správal a ostatne, ako písali ľudia nadomnou, že si jej tú pusu nedal.

ty s ňou chceš chodiť, to je mi jasné. akurát ona je ako klasická pubertiačka. raz si hore a raz doleéé.
alebo ja by som povedal aj "pánom nad sebou a svojími emóciami". Keep goingpinco napísal:...pánom nad situáciou...
triple - Nemozem povedat, ze si ma nevsimala. Pozerali sme par krat po sebe, rozpravali sme sa, dosla za mnou...... ale nebolo to take ako inokedy. Zase chapem, ze tam bola s nim, ze oni sa dohodli a kedze ten jej byvaly tam nikoho ineho nepoznal, tak ho tam nemohla nechat sameho, ale aj tak. Keby som spravil to co pises, tak je to mozno celkom zaujimave, teda aspon s tym vsimanim a tak podobne. Ale keby chcela pusu, tak skacem do toho vsetkymi desiatimi
Tiez dufam, ze to nie je tak, ale vsetko je mozne a uz nechcem spravit to co som spravil a nebudem sa radsej na nu nikoho pytat, ze kde bola, ci s nim bola a podobne. Ked budem chciet, tak sa na to spytam priamo jej a ak bude chciet, tak mi odpovie, ci pravdu alebo loz, tak to je len na nej.
mehmed - Som namotany a viem to a tiez suhlasim aj s tym, ze si neverim. Neviem preco a ani z coho mam strach, asi jedine z odmietnutia alebo co, vazne si to neviem vysvetlit.
mehmed - Som namotany a viem to a tiez suhlasim aj s tym, ze si neverim. Neviem preco a ani z coho mam strach, asi jedine z odmietnutia alebo co, vazne si to neviem vysvetlit.
-
Runes
Addict
znic ju
chyt ju jemne dlanou za licko ako by si sa ju chystal pobozkat priblizuj sa a cca 15cm pred tvarou zrychli a povedz ze daco tu mas prejdi okolo jej pier a tvar sa ze ma daku spinku pri uchu potom jej ju akoze zotri a vzdial sa hehehe toto som ja spravil byvalej ked mi necela dat pusu a cakala ze jej ju dam ja a jak som sa vzdialil nevydrzala a musela mi ju dat a vyhral som
hh proste nerob to co mozu zateba spravit iny 
Dobra sprava. Kamaratka sa s nou rozpravala a ze cakaka presne to co sa nestalo. Preto si myslim, ze by nemal byt problem vytiahnut ju von a niekde ist. Jedine co mi prekaza, tak to je casove vytazenie a zima, ktora je teraz von. Asi az buduci tyzden sa to podari, tak uvidime. Normalne som rad z toho co som sa dozvedel.
Ze cakala bozk, ale nestalo sa tak.
//autoeditácia príspevku ( 22 Sep 2008, 23:34 )
Teraz vobec nechapem. Kamaratka sa s nou rozpravala a tak si pokecali co a ako, vselico sa jej popytala a zistila co sa deje.
Dozvedela sa, ze jezo mna celkom mimo, ze je vsetko v pohode a ze uz dlho caka kym nieco spravim. Ale po vikende ako by sa to zmenilo. Ze teraz nevie co chce, ze uz nema zaujem o vztah a podobne dristy, nechapem tomu.
Vsetko je ako keby inak, sam tomu nerozumiem a nerozumela tomu ani kamaratka. Cez vikend sme boli von, potom sme sa este v noci stretli a nic. Spravala sa tak divne, hoci sme boli spolu, tak sa na mna ani nedivala, pozerala sa vsade okolo a nic, neviem preco ma potom volala, aby som prisiel, kedze sa takto spravala. Predstavte si, ze vas zavola baba von, pridete za nou, niekde si sadnete a rozpravate sa. Pritom sa na vas poriadne ani nepozre, pozera sa vsade naokolo len nie na vas. Ked idete ku nej blizsie, tak sa posunie dalej, ako keby tusila nieco zle alebo co.
Chatepe tomu niekto?
//autoeditácia príspevku ( 22 Sep 2008, 23:34 )
Teraz vobec nechapem. Kamaratka sa s nou rozpravala a tak si pokecali co a ako, vselico sa jej popytala a zistila co sa deje.
Dozvedela sa, ze jezo mna celkom mimo, ze je vsetko v pohode a ze uz dlho caka kym nieco spravim. Ale po vikende ako by sa to zmenilo. Ze teraz nevie co chce, ze uz nema zaujem o vztah a podobne dristy, nechapem tomu.
Vsetko je ako keby inak, sam tomu nerozumiem a nerozumela tomu ani kamaratka. Cez vikend sme boli von, potom sme sa este v noci stretli a nic. Spravala sa tak divne, hoci sme boli spolu, tak sa na mna ani nedivala, pozerala sa vsade okolo a nic, neviem preco ma potom volala, aby som prisiel, kedze sa takto spravala. Predstavte si, ze vas zavola baba von, pridete za nou, niekde si sadnete a rozpravate sa. Pritom sa na vas poriadne ani nepozre, pozera sa vsade naokolo len nie na vas. Ked idete ku nej blizsie, tak sa posunie dalej, ako keby tusila nieco zle alebo co.
Chatepe tomu niekto?
-
triple
Guru wannabe
aj do riti..
ženaaaa.. dostala fázu nejakú ktorú jej treba vybiť z hlavy.. mal by si zistiť čo tú fazu vyvolalo a otočiť to aby to malo opačný účinok .. ako to ti neporadím.. musíš to z nej nejak vytiahnúť..
bud ju to prejde alebo ni.. bud k nej milý, chápavý ale tiež kus odmietavý.. aby nedostala pocit že si jej kamarát..
na najbližšie stretko si daj nejaký fasácky parfém a aby si ju potešil tak jej cez robotu trebarz zavolaj a povedz jej že ju pozývaš na kávičku .. povie ti ale ved som v robote .. a ty jej povieš nevadí sprav si kávu ja si spravím kávu tu a budeme spoločne tú kávu piť v jednej chvíli .. a keď si pri tom spomenieš na mna bude to ako by sme ju pili spolu
len taká maličkosť napr
bud ju to prejde alebo ni.. bud k nej milý, chápavý ale tiež kus odmietavý.. aby nedostala pocit že si jej kamarát..
na najbližšie stretko si daj nejaký fasácky parfém a aby si ju potešil tak jej cez robotu trebarz zavolaj a povedz jej že ju pozývaš na kávičku .. povie ti ale ved som v robote .. a ty jej povieš nevadí sprav si kávu ja si spravím kávu tu a budeme spoločne tú kávu piť v jednej chvíli .. a keď si pri tom spomenieš na mna bude to ako by sme ju pili spolu
len taká maličkosť napr
V pondelok som bol dost opity a aby toho nebolo malo po vikende, tak som jej pisal na ICQ. Bola este tiez prihlasena a tak som jej pisal, ze ju mam rad, ze ju lubim a podobne veci. Na dalsi den som sa tvaril akoby nic, ona sa tiez tvarila normalne, vsetko v pohode. Dnes som bol prec a mi vola, ze ci som doma, ze ide okolo a tak by ma prisla pozriet. Nakoniec dosla, odviezla ma domov, chvilu sme pokecali v aute a potom isla po svojom, musela ist za rodicmi ci kde to. Aj som rozmyslal ci ju niekde zavolat, ale ako hovorila o rodicoch a podobne, tak som od toho upustil. Snad zajtra alebo cez vikend ju zavolam.
Triple to co si napisal je sice pekne a zaujimave, podla mna vsak tazko zrealizovatelne. Ona kavu nepije, nepracuje (lebo studuje) a neverim tomu, aby sa to splnilo podla tvojho scenara. Ale i tak je to zaujimave.
Triple to co si napisal je sice pekne a zaujimave, podla mna vsak tazko zrealizovatelne. Ona kavu nepije, nepracuje (lebo studuje) a neverim tomu, aby sa to splnilo podla tvojho scenara. Ale i tak je to zaujimave.
Ale ja cislo mam, este aj rodne cislo, cislo na rodicov, datum narodenia, mozno aj cislo topanok by sa naslo. Ja cislo nepotrebujem.
Dnes bola za mnou, nieco potrebovala, taka mila a vysmiata bola. Potom sme stali von a pytal som sa jej co ide, ze nevie a tak hovorim, ze cez vikend by sme mohli niekde ist. Ona na to, ze v piatok a sobotu chce ist na disco, lebo ze dlho nikde nebola a ze sa dohodneme inokedy. Zacal som teda hovorit dni, ze piatok, sobota, nedela, pondelok, zacala sa smiat a povedala, ze sa dohodneme... a odisla...
//autoeditácia príspevku ( 28 Sep 2008, 5:35 )
Boli sme dnes na disco, co to sme popili a bolo fajn. Zo zaciatku bola taka divna, stale jej nieco vadilo, mala pripomienky, ale potom ako sa par poldeci popilo, tak bola uplne ina, bola mila, bola priatelska. Sedeli sme vedla seba, divali sa na seba, zial v tom momente prisiel kamarat a sadol si ku nam. Potom ako sme sli ku baru, tak prisiel ku nasmu stolu zvysok a uz to nebolo ono.
V noci odisla domov, ze jej nie je najlepsie, tak som siel s nou a zacala mi vykladat co a ako, povedala mi, ze si to uz musime medzi sebou ujasnit a ze sme len kamarati a tak to aj ostane. A ostatne dristy okolo toho. Nebral a neberiem to prilis vazne, pretoze mala dost vypite a ja tiez, ale v case ked sme boli spolu v bare a mali sme idealnu hladinu, tak bolo super. Skoda, ze ten kamarat si sadol ku nam alebo skor skoda, ze som nic nespavil ked sme boli pri bare. Bola to super prilezitost a na zaklade jej pohladu si myslim, ze aj nieco ocakavala.
Raz darmo
Dnes bola za mnou, nieco potrebovala, taka mila a vysmiata bola. Potom sme stali von a pytal som sa jej co ide, ze nevie a tak hovorim, ze cez vikend by sme mohli niekde ist. Ona na to, ze v piatok a sobotu chce ist na disco, lebo ze dlho nikde nebola a ze sa dohodneme inokedy. Zacal som teda hovorit dni, ze piatok, sobota, nedela, pondelok, zacala sa smiat a povedala, ze sa dohodneme... a odisla...
//autoeditácia príspevku ( 28 Sep 2008, 5:35 )
Boli sme dnes na disco, co to sme popili a bolo fajn. Zo zaciatku bola taka divna, stale jej nieco vadilo, mala pripomienky, ale potom ako sa par poldeci popilo, tak bola uplne ina, bola mila, bola priatelska. Sedeli sme vedla seba, divali sa na seba, zial v tom momente prisiel kamarat a sadol si ku nam. Potom ako sme sli ku baru, tak prisiel ku nasmu stolu zvysok a uz to nebolo ono.
V noci odisla domov, ze jej nie je najlepsie, tak som siel s nou a zacala mi vykladat co a ako, povedala mi, ze si to uz musime medzi sebou ujasnit a ze sme len kamarati a tak to aj ostane. A ostatne dristy okolo toho. Nebral a neberiem to prilis vazne, pretoze mala dost vypite a ja tiez, ale v case ked sme boli spolu v bare a mali sme idealnu hladinu, tak bolo super. Skoda, ze ten kamarat si sadol ku nam alebo skor skoda, ze som nic nespavil ked sme boli pri bare. Bola to super prilezitost a na zaklade jej pohladu si myslim, ze aj nieco ocakavala.
Raz darmo
-
midnight_man
Guru
Osud neojeb*šcmuk55 napísal:Raz darmo
Teraz neviem, ked ti sama povedala ze ste len kamrati a ze to tak aj ostane...ono ked ma clovek vypite vacsinou povie veci narovinu tak ako su a sprava sa tak ako chce. bez nejakych obmedzeni ktoremu to v triezvom stave nedovoluju.....neviem, je to len take konstatovanie kedze netusim co sa tam dialo vsetko.... hm