Crysis Warhead

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
i-Cube
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

cutsceny na moste a na konci sa mi zdali maximalne retardovane..
nechapem, ako to tam mohli nechat..
graficky to bolo zas premakane, uz druhy raz som mi nad tymto enginom padla sanka..hlavne zamrznute more
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

Crysis Wars-PROCYON
This game is the multiplayer edition of Crysis Warhead which
comes as a stand-alone DVD.
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Len LAN-play ...
Pulpman
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pulpman »

len lan???? :? skoda takze to mozem zrusit
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

Pulpman napísal:len lan???? :? skoda takze to mozem zrusit
Na buduce si skus precitat NFO :wink:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

sťahujem, uvidím čo to je zač ale ako vydím tak okrem dobrej grafiky asi nič moc...šak aspoň otestujem moju ati 4850-ku :?
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xJEDIKNIGHTx »

Tak som prešiel prvý level s tejto hry a som dosť sklamaný.Graficky spracovaný exterier je naozaj na jedničku a je radosť sa na to pozerať,ale ako bolo aj v predchádzajúcom Crysise,interiery sú hrozné,bez života,no proste odfláknuté.Najväčší kameň úrazu vidím v umelej inteligencii,ktorá nedokáže riadiť auto,buď nezmyselne cúva,alebo jazdí po predom stanovenej ceste,pokial jej do cesty postavím napr. odstavené auto,tak nieže by ho obišla,ale tlačí prekážku pred sebou.Let vrtulníka je hrozne neprirodzený,akoby sa húpal na špagátiku,kazí to celkový dojem.Keď používajú vojaci stacionárne zbrane,nereagujú na vpadnutie zo zadu,stále sú nacapený za kulometom a len sa znepokojene pozerajú z Ľava do Prava.,nepomáha ani ohadzovanie drobnými predmetmi,proste nereagujú.V neposlednom rade mi vadilo súboj s vojakmi,ktorý vôbec nespolapracujú navzájom,proste sa zeseknú niekde a už tam len stoja,niekedy aj piati,kde stačí hodiť jeden granát a je vymalované.Hral som na obtiažnosti realistik.
Pulpman
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pulpman »

:D tu mate fajnovku, budem zaznamenavat taketo bugy. pri odlete skoro spadol na dalsieho korejcana :D
feuer
Expert
Expert

Príspevok od používateľa feuer »

Výborne ako Crysis-ko jednotka len príliš kratke . Ved to bol len datadisk a hlavne to bolo zamerane na Multi playera .škoda. Dúfam ,že spravia čo najrýchlejšie nejaké pokračovanie ,lebo príbeh to malo skvelý.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

ten koncovy boss bol na medium zataznosti dost lahky no , ale ako bolo to dobre len kratke , cakam na pokracovanie
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Mňa by zaujímalo to, prečo mám v Crysis fps len okolo 25 - 35 pri rozlíšení 1280x1024 a Anti Aliasingu 2x, pričom mám grafiku ATI 4870...Zaujímavé je, že framerate sa mi nezvýši ani vtedy, keď hodím rozlíšenie na 1024x768 a vypnem AA. Veď táto grafická by mala zvládať takéto nastavenia oveľa lepšie, nie?? Vedel by mi niekto poradiť čo s tým?

P.S.: Skúšal som to už aj na 64 - bitovom XP - čku, ale výsledky boli rovnaké :?
B0B1
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa B0B1 »

Najdu sa ludia co by si zahrali crysis wars cez hamachi ?
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

Pilifo napísal:Mňa by zaujímalo to, prečo mám v Crysis fps len okolo 25 - 35 pri rozlíšení 1280x1024 a Anti Aliasingu 2x, pričom mám grafiku ATI 4870...Zaujímavé je, že framerate sa mi nezvýši ani vtedy, keď hodím rozlíšenie na 1024x768 a vypnem AA. Veď táto grafická by mala zvládať takéto nastavenia oveľa lepšie, nie?? Vedel by mi niekto poradiť čo s tým?

P.S.: Skúšal som to už aj na 64 - bitovom XP - čku, ale výsledky boli rovnaké :?
hmm ja mam ten isty problem 4870 a 30 fps pri 1280x1024 a ajna slabsom ako kolkvek zmenim nastavenie stale je na 30fps.. :?
mamutv
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mamutv »

B0B1 napísal:Najdu sa ludia co by si zahrali crysis wars cez hamachi ?
jj ja by som si zahral
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

evee napísal:hmm ja mam ten isty problem 4870 a 30 fps pri 1280x1024 a ajna slabsom ako kolkvek zmenim nastavenie stale je na 30fps.. :?
budte radi ... ja som mal na 1680x1050 len 18-35 dakedy viac a to bez AA len 16x AF
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

H@wk napísal:budte radi ... ja som mal na 1680x1050 len 18-35 dakedy viac a to bez AA len 16x AF
jj tiez som mal +- tak FPS (mam tiez 4870) na medium detaily (na high to sa uz nedalo), neviem ako si predstavuju tu optimalizaciu ale toto mi ju nepripomina, nechem si predstavit ako to ide na kompe za 10 000 (ci aku dali sumu ze sa na nech da v pohode zahrat)
co sa tyka hry tak je to ako 1ka, nic nove (prostredie), grafika pekna, pribeh mohol byt aj lepsie, no podla mna priemerna strielacka ale prejdem ju 8)
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xJEDIKNIGHTx »

Pilifo napísal:Mňa by zaujímalo to, prečo mám v Crysis fps len okolo 25 - 35 pri rozlíšení 1280x1024 a Anti Aliasingu 2x, pričom mám grafiku ATI 4870...Zaujímavé je, že framerate sa mi nezvýši ani vtedy, keď hodím rozlíšenie na 1024x768 a vypnem AA.
Fúha,tak ten cry-engine 2 je poriadna sračka.Neverím,že ludia,čo robili far cry robili aj crysis,názov štúdia zostal rovnaký,ale zamestnanci sú asi iný...no škoda :(
igorb
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa igorb »

Ta PTX ci ako sa vola zbran kde je v tom lietadle, please, fuuu ja ju tam nevidiim...
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

ulozena v takej krabici, da sa otvorit
igorb
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa igorb »