Crysis Warhead
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Tak som prešiel prvý level s tejto hry a som dosť sklamaný.Graficky spracovaný exterier je naozaj na jedničku a je radosť sa na to pozerať,ale ako bolo aj v predchádzajúcom Crysise,interiery sú hrozné,bez života,no proste odfláknuté.Najväčší kameň úrazu vidím v umelej inteligencii,ktorá nedokáže riadiť auto,buď nezmyselne cúva,alebo jazdí po predom stanovenej ceste,pokial jej do cesty postavím napr. odstavené auto,tak nieže by ho obišla,ale tlačí prekážku pred sebou.Let vrtulníka je hrozne neprirodzený,akoby sa húpal na špagátiku,kazí to celkový dojem.Keď používajú vojaci stacionárne zbrane,nereagujú na vpadnutie zo zadu,stále sú nacapený za kulometom a len sa znepokojene pozerajú z Ľava do Prava.,nepomáha ani ohadzovanie drobnými predmetmi,proste nereagujú.V neposlednom rade mi vadilo súboj s vojakmi,ktorý vôbec nespolapracujú navzájom,proste sa zeseknú niekde a už tam len stoja,niekedy aj piati,kde stačí hodiť jeden granát a je vymalované.Hral som na obtiažnosti realistik.
-
xH4wK
Mňa by zaujímalo to, prečo mám v Crysis fps len okolo 25 - 35 pri rozlíšení 1280x1024 a Anti Aliasingu 2x, pričom mám grafiku ATI 4870...Zaujímavé je, že framerate sa mi nezvýši ani vtedy, keď hodím rozlíšenie na 1024x768 a vypnem AA. Veď táto grafická by mala zvládať takéto nastavenia oveľa lepšie, nie?? Vedel by mi niekto poradiť čo s tým?
P.S.: Skúšal som to už aj na 64 - bitovom XP - čku, ale výsledky boli rovnaké
hmm ja mam ten isty problem 4870 a 30 fps pri 1280x1024 a ajna slabsom ako kolkvek zmenim nastavenie stale je na 30fps..Pilifo napísal:Mňa by zaujímalo to, prečo mám v Crysis fps len okolo 25 - 35 pri rozlíšení 1280x1024 a Anti Aliasingu 2x, pričom mám grafiku ATI 4870...Zaujímavé je, že framerate sa mi nezvýši ani vtedy, keď hodím rozlíšenie na 1024x768 a vypnem AA. Veď táto grafická by mala zvládať takéto nastavenia oveľa lepšie, nie?? Vedel by mi niekto poradiť čo s tým?
-
xH4wK
jj tiez som mal +- tak FPS (mam tiez 4870) na medium detaily (na high to sa uz nedalo), neviem ako si predstavuju tu optimalizaciu ale toto mi ju nepripomina, nechem si predstavit ako to ide na kompe za 10 000 (ci aku dali sumu ze sa na nech da v pohode zahrat)H@wk napísal:budte radi ... ja som mal na 1680x1050 len 18-35 dakedy viac a to bez AA len 16x AF
co sa tyka hry tak je to ako 1ka, nic nove (prostredie), grafika pekna, pribeh mohol byt aj lepsie, no podla mna priemerna strielacka ale prejdem ju
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Fúha,tak ten cry-engine 2 je poriadna sračka.Neverím,že ludia,čo robili far cry robili aj crysis,názov štúdia zostal rovnaký,ale zamestnanci sú asi iný...no škodaPilifo napísal:Mňa by zaujímalo to, prečo mám v Crysis fps len okolo 25 - 35 pri rozlíšení 1280x1024 a Anti Aliasingu 2x, pričom mám grafiku ATI 4870...Zaujímavé je, že framerate sa mi nezvýši ani vtedy, keď hodím rozlíšenie na 1024x768 a vypnem AA.