Zoznam, SMS... prechod z SE na Nokiu
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Zoznam, SMS... prechod z SE na Nokiu
Kupil som si Nokiu E51 a chcel by som prehodit kontakty z SE K610i na tento novy telefon, lenze neviem, ci to bude mozne spravit cez bluetooth alebo cez kabel. Skusal som sa pozerat na odoslanie kontaktov cez bluetooth, je to mozne len v pripade jedneho, ak oznacim viacej mien v zozname, tak ponuku odoslat tam nemam. Preto asi ostava jedine riesenie pouzit PC, ci uz kabel alebo PC.
Chcel by som sa spytat, ci je to mozne nejakym programom a ak ano, tak ktorym. Napada ma MobilEdit, ale neviem, ci ten taku funkciu ma, nakolko ho nemam teraz nainstalovany (nainstalujem pocas dna). To iste sa tyka aj SMS sprav, ktore mam v telefone, ako prijate, tak aj odoslane.
Uvazoval som aj nad tym, ze skopirujem cisla na SIMku, kartu dam do noveho telefonu a ulozim, ale ak som si dobre vsimol, tak ku niektorym kontaktom mam viacej cisel a na SIMkartu sa ulozi ku kontatku len jedno cislo, takze by mi neskopirovalo vsetky cisla ku kontaktom a prehadzovat a triedit 300 kontaktov by bola strasne zdlhava robota.
Napada niekoho rozumne riesenie tejto situacie???
Chcel by som sa spytat, ci je to mozne nejakym programom a ak ano, tak ktorym. Napada ma MobilEdit, ale neviem, ci ten taku funkciu ma, nakolko ho nemam teraz nainstalovany (nainstalujem pocas dna). To iste sa tyka aj SMS sprav, ktore mam v telefone, ako prijate, tak aj odoslane.
Uvazoval som aj nad tym, ze skopirujem cisla na SIMku, kartu dam do noveho telefonu a ulozim, ale ak som si dobre vsimol, tak ku niektorym kontaktom mam viacej cisel a na SIMkartu sa ulozi ku kontatku len jedno cislo, takze by mi neskopirovalo vsetky cisla ku kontaktom a prehadzovat a triedit 300 kontaktov by bola strasne zdlhava robota.
Napada niekoho rozumne riesenie tejto situacie???
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Konakty som prehodil za pomoci Outlooku, hoci pri komunikacii s SE K610i to hodilo chybu, pomohla vsak nova verzia progamu (tusim daka beta to bola) a vsetko to nakoniec preslo.
SMS spravy sa mi zial prehodit nepodarilo, program Mobile Master neberie K610i, teda pise, ze je potrebne mat ovladace, pricom je vsetko nainstalovane.
SMS spravy sa mi zial prehodit nepodarilo, program Mobile Master neberie K610i, teda pise, ze je potrebne mat ovladace, pricom je vsetko nainstalovane.
//ShepDog napísal:hmm a ked exportnes cez my phone a vlozis cez nokia suite ? neviem ako ale mne to slo...
Netrep... DO ŽIADNEJ NOKIE CEZ PC SUITE SMSM NEVLOŽÍŠ! Maximálne kontakty a SMS len vyexportovať... Žiadny import a ani "vkladanie" pretiahnutím správy do telefónu... Mám to odskúšané na viacerých Nokiách a nikdy sa nič také nepodarilo.