Zoznam, SMS... prechod z SE na Nokiu

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zoznam, SMS... prechod z SE na Nokiu

Príspevok od používateľa hojko »

Kupil som si Nokiu E51 a chcel by som prehodit kontakty z SE K610i na tento novy telefon, lenze neviem, ci to bude mozne spravit cez bluetooth alebo cez kabel. Skusal som sa pozerat na odoslanie kontaktov cez bluetooth, je to mozne len v pripade jedneho, ak oznacim viacej mien v zozname, tak ponuku odoslat tam nemam. Preto asi ostava jedine riesenie pouzit PC, ci uz kabel alebo PC.

Chcel by som sa spytat, ci je to mozne nejakym programom a ak ano, tak ktorym. Napada ma MobilEdit, ale neviem, ci ten taku funkciu ma, nakolko ho nemam teraz nainstalovany (nainstalujem pocas dna). To iste sa tyka aj SMS sprav, ktore mam v telefone, ako prijate, tak aj odoslane.

Uvazoval som aj nad tym, ze skopirujem cisla na SIMku, kartu dam do noveho telefonu a ulozim, ale ak som si dobre vsimol, tak ku niektorym kontaktom mam viacej cisel a na SIMkartu sa ulozi ku kontatku len jedno cislo, takze by mi neskopirovalo vsetky cisla ku kontaktom a prehadzovat a triedit 300 kontaktov by bola strasne zdlhava robota.

Napada niekoho rozumne riesenie tejto situacie???
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

najdi soft pre SE ktory zalohuje kontakty do outlooku a potom len synchronizuj nokiu s outlookom ;)
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

alebo export do cvs ja som nedavno tak kopcil z my phone explorera do Mobile Master podla mna lepsi ako nokiacky soft
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Konakty som prehodil za pomoci Outlooku, hoci pri komunikacii s SE K610i to hodilo chybu, pomohla vsak nova verzia progamu (tusim daka beta to bola) a vsetko to nakoniec preslo.

SMS spravy sa mi zial prehodit nepodarilo, program Mobile Master neberie K610i, teda pise, ze je potrebne mat ovladace, pricom je vsetko nainstalovane.
Ovecka
Darca
Darca

preto som pouzil my phone explorer na vycucz zo se a pak pridal pomocou mobil master...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Cez My Phone Explorer som exportoval SMS spravy, ulozil som ich do CSV, ale import do Mobil Master nefunguje. Nastavim sa na SMS (inbox alebo outbox), zvolim subor pre import, dam OK, okno zmizne a SMS spravy tam nevlozi.

Ako na to prosim ta???
Ovecka
Darca
Darca

hmm a ked exportnes cez my phone a vlozis cez nokia suite ? neviem ako ale mne to slo...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Kde cez Nokia Suite to mam vlozit??? Cez ktoru polozku konkretne??? Neviem si s tym poradit :o

//autoeditácia príspevku ( 01 Oct 2008, 23:39 )
Hmm???
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FABi2 »

Tak toto by aj mna zaujímalo ako dostať SMS do iného telefónu... [Nokia N95 > Qtek 9100]
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Vyzera to tak, ze asi nic z toho :(
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

hojko napísal:Vyzera to tak, ze asi nic z toho :(
//

Tak tak nič s toho... Skúšal som asi všetko... Maximálne som vyexportoval SMS do csv čo mi nepomohlo... Kontakty pohoda... Mohli aj SMS nejako takto riešiť...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Export sa podaril aj mne, ale dostat to do noveho telefonu uz nie :(
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

ShepDog napísal:hmm a ked exportnes cez my phone a vlozis cez nokia suite ? neviem ako ale mne to slo...
//

Netrep... DO ŽIADNEJ NOKIE CEZ PC SUITE SMSM NEVLOŽÍŠ! Maximálne kontakty a SMS len vyexportovať... Žiadny import a ani "vkladanie" pretiahnutím správy do telefónu... Mám to odskúšané na viacerých Nokiách a nikdy sa nič také nepodarilo.
Napísať odpoveď