Akú máte myš
Mne je inac tiez dost smutno za MX1000 ... v podstate som tu moju MX Revolution ani tak nechcel, keby sa dala MX1000 kupit. (Teda nasiel som ju v niakych zapadakovych obchodoch, kde este bola na sklade, ale cena porovnatelna s MX R., ma moc nepresvedcila).Maki napísal:copy that + k notasu mam Logitech VX Revolution
fnuk... moja krasna MX700 uz isla do vecnych lovist
Co mi najviac chyba je stredne tlacitko medzi forward a back, ktore som pouzival (prekonfigurovane na Mouse Click Button 3) na Teamspeak
-
BlackAngelDeath
Amateur
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
dodo.gold
hmm.. mozno ze aj isli, ale predsa len diamondback ma 1800dpi, a v tychto ovladacoch sa da dat cez 1800, ine tlacitka atd.. cize neviem preco ta to napadlo, nahodit si lachesis ovladace, chces nejaku funkciu ktoru tie ovladace maju ?
mozes skusit.. TU mas na ne download
na Diamondback je uz verzia ovladacov 6.02 TU
ak mas DB 3G tak potom najnovsie TU i ked je to stale 1.0
ked budes teda skusat lachesis ovladace napis co ti to porobilo
hmm.. mozno ze aj isli, ale predsa len diamondback ma 1800dpi, a v tychto ovladacoch sa da dat cez 1800, ine tlacitka atd.. cize neviem preco ta to napadlo, nahodit si lachesis ovladace, chces nejaku funkciu ktoru tie ovladace maju ?
mozes skusit.. TU mas na ne download
na Diamondback je uz verzia ovladacov 6.02 TU
ak mas DB 3G tak potom najnovsie TU i ked je to stale 1.0
ked budes teda skusat lachesis ovladace napis co ti to porobilo
-
existpierre
Medium Star
-
xH4wK
-
RoQa
Darca
Aku mate mysku ?
Aku mate mys-ku ? chcem hlavne obrazky
moja ---A4tech XL-750BFgame mouse, 2500dpi, 3x fire tlačítko,červená, red // som sa rozhodoval mezi touto a takou ako ma whisper
moja ---A4tech XL-750BFgame mouse, 2500dpi, 3x fire tlačítko,červená, red // som sa rozhodoval mezi touto a takou ako ma whisper
-
satelitik11
Medium Professional
Tak dnes som sa stal stastnym majitelom Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 v2 a zatial som spokojny 
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53725
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53725