Crysis Warhead
-
James13579
Star
-
James13579
Star
Neviem, mozno je to grafikou, ale nemal som problem pri ziadnom rozliseni, fps priemer 35-40 ale casto pi nenarocnych scenach aj 50 nebol problem, ale tak isto ked prisli vybuchy a vela pajkov tak to kleslo na 25, ale pod to nie. Zaujimave, ked som dal 2xAA ostalo to pri 30fps, ani hore ani dole, tak som to vypol, nevidel som nejaky brutal rozdiel.evee napísal:hmm ja mam ten isty problem 4870 a 30 fps pri 1280x1024 a ajna slabsom ako kolkvek zmenim nastavenie stale je na 30fps..
Par screenov na nastaveni GAMER 1280x1024

Hra mi inac dost padala, niekedy som az mysku odhodil od nervov, ale asi to bolo crackom.
PC:MB MSI P7N SLI PLATINUM, C2QUADRO 6600, 2x2GB CORSAIR, EN8800GTS 512 (OC 740/2100MHz), HDD WD320GB ABYS x2 (RAID 0)
-
miso.kubachy
Light Expert
ludia pomozte
som v doloch, kde mam najst skryty terminal. prechadzam to tam vsetko dookola a neviem sa pohnut dalej. presiel som okolo vodopadu a bludim chodbami az dojdem k miestu, kde sa musim zohnut aby som presiel dalej. Prejdem okolo sudoch, najdem tam mrtveho vojaka a nadomnou je diera a pretrhnute kolajnice. A dalej sa uz neviem pohnut. Skusal som vyskocit hore do tej diery, ale je to vysoko...
som v doloch, kde mam najst skryty terminal. prechadzam to tam vsetko dookola a neviem sa pohnut dalej. presiel som okolo vodopadu a bludim chodbami az dojdem k miestu, kde sa musim zohnut aby som presiel dalej. Prejdem okolo sudoch, najdem tam mrtveho vojaka a nadomnou je diera a pretrhnute kolajnice. A dalej sa uz neviem pohnut. Skusal som vyskocit hore do tej diery, ale je to vysoko...
Ak myslíš tú dieru v strope čo jamiso.kubachy napísal:ludia pomozte
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Heh to sa stalo uz viac ludom s tymi sliepkami 
http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?pid=401668
http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?pid=401668
-
Royalflush
Guru wannabe
Jj aj ja som sa tam zamotal a presne ako vravi radek, proste stale behaj kade-tade, raz najdes cestu von.miso.kubachy napísal:ludia pomozte
Inak to s tymi sliepkami je pekny brutal
Mimochodom Warhead ma bavil viac ako Crysis, zlepsenie je tam naozaj citit (hral som ich bezprostredne po sebe), skoda len tej dlzky.
-
Royalflush
Guru wannabe
Nemohli tam toho moc pridávať, keďže príbeh v prvom Crysis a vo Warhead sa odohráva v tom istom čase. Párkrát vo Warhead je spomínaný Nomad za ktorého sa hralo v jednotke.Pilifo napísal:Vážne to bolo dosť krátke, za takých max. 5 hodín sa to dá prejsťAle myslím si, že tam mohlo byť aj viac zmien oproti obyčajnému Crysisu, lebo tam bolo akurát pridaných pár zbraní a 2 vozidlá...No celkove to mohlo byť aj lepšie
-
Royalflush
Guru wannabe