Crysis Warhead

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa rados915 »

Tu je tá puška PAX:
Prílohy
25- 9- 2008_8-29-38.png
25- 9- 2008_8-29-15.png
25- 9- 2008_8-29-02.png
James13579
Star
Star

Príspevok od používateľa James13579 »

som v misii kde mam chranit vlak tusim predposledna ale mi to pocas hrania padne na plochu. Mam 8800GT 512MB a graficke ovladace 177.98. Kde je chyba?
rados915
Guru
Guru

James13579 napísal:som v misii kde mam chranit vlak tusim predposledna ale mi to pocas hrania padne na plochu. Mam 8800GT 512MB a graficke ovladace 177.98. Kde je chyba?
Nič viac? Žiadna chybová hláška? Len sa ti vypne hra?
James13579
Star
Star

Príspevok od používateľa James13579 »

jj iba sa mi vypne hra a padne na plochu
obrousek
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa obrousek »

evee napísal:hmm ja mam ten isty problem 4870 a 30 fps pri 1280x1024 a ajna slabsom ako kolkvek zmenim nastavenie stale je na 30fps.. :?
Neviem, mozno je to grafikou, ale nemal som problem pri ziadnom rozliseni, fps priemer 35-40 ale casto pi nenarocnych scenach aj 50 nebol problem, ale tak isto ked prisli vybuchy a vela pajkov tak to kleslo na 25, ale pod to nie. Zaujimave, ked som dal 2xAA ostalo to pri 30fps, ani hore ani dole, tak som to vypol, nevidel som nejaky brutal rozdiel.
Par screenov na nastaveni GAMER 1280x1024

Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok

Hra mi inac dost padala, niekedy som az mysku odhodil od nervov, ale asi to bolo crackom.

PC:MB MSI P7N SLI PLATINUM, C2QUADRO 6600, 2x2GB CORSAIR, EN8800GTS 512 (OC 740/2100MHz), HDD WD320GB ABYS x2 (RAID 0)
miso.kubachy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miso.kubachy »

ludia pomozte
som v doloch, kde mam najst skryty terminal. prechadzam to tam vsetko dookola a neviem sa pohnut dalej. presiel som okolo vodopadu a bludim chodbami az dojdem k miestu, kde sa musim zohnut aby som presiel dalej. Prejdem okolo sudoch, najdem tam mrtveho vojaka a nadomnou je diera a pretrhnute kolajnice. A dalej sa uz neviem pohnut. Skusal som vyskocit hore do tej diery, ale je to vysoko...
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Povazujem ta za tak mudreho, ze si vyskusal power mode a vyskocil bez akejkolvek zbrane v rukach.
rados915
Guru
Guru

miso.kubachy napísal:ludia pomozte
som v doloch, kde mam najst skryty terminal. prechadzam to tam vsetko dookola a neviem sa pohnut dalej. presiel som okolo vodopadu a bludim chodbami az dojdem k miestu, kde sa musim zohnut aby som presiel dalej. Prejdem okolo sudoch, najdem tam mrtveho vojaka a nadomnou je diera a pretrhnute kolajnice. A dalej sa uz neviem pohnut. Skusal som vyskocit hore do tej diery, ale je to vysoko...
Ak myslíš tú dieru v strope čo ja :D tak sa tam dá vyskočiť, musíš si však prepnúť oblek na silu. Ale aj tak tam nič nie je. Treba chodiť stále kade sa dá, niekde musí byť pokračovanie (presne ako v prvom vydaní Crysis v tej hlavnej základni či jadre mimozemšťanov, bolo treba stále chodiť resp. tam lietať a hľadať cestu ďalej). Mne sa nestalo aby som sa v tých doloch nejako dlhšie potuloval.
igorb
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa igorb »

som v doloch, ...
hej jas om tam tiez bluudil ale nasledne som postupoval v smere vychadzjucich sikmacov... z poza rohov. Vystrel na slepo, hod granat a oni sa dohrnuu :lol:
P3PoX
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa P3PoX »

ehm taky mensi bug enginu...namiesto nabojov som strielal sliepocky :D aj korejci sliepocky strelali :D nikto nikoho nemohol zabit :D
Prílohy
sliepky.jpg
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Heh to sa stalo uz viac ludom s tymi sliepkami :)
http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?pid=401668
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

P3PoX napísal:ehm taky mensi bug enginu...namiesto nabojov som strielal sliepocky :D aj korejci sliepocky strelali :D nikto nikoho nemohol zabit :D
loooooooooooooooooooooool :D:D xDDDD
@ndrejko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa @ndrejko »

aj mne sa to prave dneska stalo načitam save chvilu strielam ostre a potom mi to prebije na špecial municiu SLIEPOCKY a som dohral
P3PoX
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa P3PoX »

@ndrejko napísal:aj mne sa to prave dneska stalo načitam save chvilu strielam ostre a potom mi to prebije na špecial municiu SLIEPOCKY a som dohral
reinstal pomoze :)
@ndrejko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa @ndrejko »

P3PoX napísal:reinstal pomoze :)
do frasa ešťe že som v prvom kole :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Jj aj ja som sa tam zamotal a presne ako vravi radek, proste stale behaj kade-tade, raz najdes cestu von.

Inak to s tymi sliepkami je pekny brutal :lol:

Mimochodom Warhead ma bavil viac ako Crysis, zlepsenie je tam naozaj citit (hral som ich bezprostredne po sebe), skoda len tej dlzky.
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Gangy napísal:skoda len tej dlzky.
Kolko si mal asi GamePlay time ?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Vážne to bolo dosť krátke, za takých max. 5 hodín sa to dá prejsť :? Ale myslím si, že tam mohlo byť aj viac zmien oproti obyčajnému Crysisu, lebo tam bolo akurát pridaných pár zbraní a 2 vozidlá...No celkove to mohlo byť aj lepšie :roll:
rados915
Guru
Guru

Pilifo napísal:Vážne to bolo dosť krátke, za takých max. 5 hodín sa to dá prejsť :? Ale myslím si, že tam mohlo byť aj viac zmien oproti obyčajnému Crysisu, lebo tam bolo akurát pridaných pár zbraní a 2 vozidlá...No celkove to mohlo byť aj lepšie :roll:
Nemohli tam toho moc pridávať, keďže príbeh v prvom Crysis a vo Warhead sa odohráva v tom istom čase. Párkrát vo Warhead je spomínaný Nomad za ktorého sa hralo v jednotke.
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

aha tak 5 hodinovu hru sa neoplati ani kupit .. naposledy som si kupil DMC 3 a malo to 5 hodin za 2 dni som to presiel ale nelutujem toho ze som to kupil ... teraz rozmyslam o Jade Empire lebo tam bolo pisane ze 40 hodin hrania no nvm ... skusim sa tu volakde popytat
Napísať odpoveď