Inštalácia z 2 CD-čiek

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Technotronic
Amateur
Amateur

Inštalácia z 2 CD-čiek

Príspevok od používateľa Technotronic »

Zdravím, mám takýto problém. Chcem si trebars nainštalovať hru z 2CD. Vložím "prvé" CD do mechaniky, nájdem súbor kam to chcem nainštalovať a spustím inštaláciu. Všetko zatiaľ ide v pohode až pokiaľ si nevypýta "druhé" CD (vyskočí tabuľka "vložte disc 2"), potom akoby všetko zamrzlo a nič sa neinštaluje. Mám XP Profesionál SP2. Mohlo sa mi nejako v systéme zablokovať alebo niečo podobné? Zatiaľ som sa z takýmto niečim nestretol a neviem si rady. Vopred všetkým vďaka za pomoc
W0Lf
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa W0Lf »

zamrzne ti to a pomoze iba restart PC , alebo nepokracuje instalacia , a stale pyta CD 2 ( aj ked ho tam mas ) ?
Technotronic
Amateur
Amateur

W0Lf napísal:zamrzne ti to a pomoze iba restart PC , alebo nepokracuje instalacia , a stale pyta CD 2 ( aj ked ho tam mas ) ?
nemusím reštartovať, keď si vypýta 2CD vložím ho do mechaniky a stlačím "ok" a nič nerobí a prestane sa po chvíli točiť aj disc v mechanike - inštalácia jednoducho nepokračuje. Zostane len okno z inštaláciou z 1CD
job13bb
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa job13bb »

tak mas asi to druhe CD na nic... bude dako posahane... pochybujem ze je to vo win. :?
W0Lf
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa W0Lf »

CD 2 je zle napalene ( ak mas na nom data z WinRARU ) necudujem sa.
neda sa to zachranit.
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

ked to mas stahnute tak si to skus este raz napalit 2 CD
Technotronic
Amateur
Amateur

job13bb napísal:tak mas asi to druhe CD na nic... bude dako posahane... pochybujem ze je to vo win. :?
musím vás všetkých sklamať - je to originál!!! Pred nejakým časom to nerobilo asi 2 mesiace dozadu
job13bb
Light Star
Light Star

no tak si si musel nejako poskriabat CD, alebo ho nejak inak poskodit ....tak skus reinstal win ak si myslis ze je to v tom. Ja ked som mal teketo problemi s CD vzdy to bolo kôli znicenemu CD, takze pochybujem ze je to vo win-e :( :wink:
Technotronic
Amateur
Amateur

job13bb napísal:no tak si si musel nejako poskriabat CD, alebo ho nejak inak poskodit ....tak skus reinstal win ak si myslis ze je to v tom. Ja ked som mal teketo problemi s CD vzdy to bolo kôli znicenemu CD, takze pochybujem ze je to vo win-e :( :wink:
robí to hocijaké 2 CD či už originál alebo napálené. Nedá sa niečo nastaviť niekde v systéme predtým, než by som mal reinštalovať WIN?
job13bb
Light Star
Light Star

tak to neviem ci sa to da niekde nastavit... ale je mozne ze sa ti pokazila DVD-romka respektive CD-romka... ze s prvym cd nema problem len ako nahle tam das 2 tak uz nedokaze nacitat a nadviazat v instalacii. :?
Technotronic
Amateur
Amateur

job13bb napísal:tak to neviem ci sa to da niekde nastavit... ale je mozne ze sa ti pokazila DVD-romka respektive CD-romka... ze s prvym cd nema problem len ako nahle tam das 2 tak uz nedokaze nacitat a nadviazat v instalacii. :?
v mechanike to nieje - stiahol som ich do PC a dal som to inštalovať cez Daemon Tool a urobí to isté. 1CD sa nainštaluje a 2CD už nerobí nič - som z toho už zúfalí - nechce sa mi inštalovať nanovo WIN a všetky programy
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

hmm a napadlo ma kebyze vytvoris 2 virtualne mechaniky, do prvej mountnes CD1 do druhej CD2, a ked vypyta 2he cd len zmenis cestu k mechanike???a na deamon nastav tote somariny laser lock, safedisc a tak zeby si mal ikonku zelenu
Technotronic
Amateur
Amateur

jimmy_xp napísal:hmm a napadlo ma kebyze vytvoris 2 virtualne mechaniky, do prvej mountnes CD1 do druhej CD2, a ked vypyta 2he cd len zmenis cestu k mechanike???a na deamon nastav tote somariny laser lock, safedisc a tak zeby si mal ikonku zelenu
nerozoberajme Daemon tool (v tom nie som žiadny nováčik) sústredme sa radšej na odhalenie tej záhady z ktorou mám ten problém
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Skus to pustit na inom PC a uvidis kde je chyba-ci v CD,alebo v PC..
Technotronic
Amateur
Amateur

dudo02 napísal:Skus to pustit na inom PC a uvidis kde je chyba-ci v CD,alebo v PC..
keď to robí každé 2CD tak to bude určite v PC - inak bolo to skúšané aj na inom PC a tam to fičalo bez problémov
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Technotronic napísal:keď to robí každé 2CD tak to bude určite v PC - inak bolo to skúšané aj na inom PC a tam to fičalo bez problémov
Tak skus inu mechaniku..Mozno firmware..
Napísať odpoveď