Zdravím, mám takýto problém. Chcem si trebars nainštalovať hru z 2CD. Vložím "prvé" CD do mechaniky, nájdem súbor kam to chcem nainštalovať a spustím inštaláciu. Všetko zatiaľ ide v pohode až pokiaľ si nevypýta "druhé" CD (vyskočí tabuľka "vložte disc 2"), potom akoby všetko zamrzlo a nič sa neinštaluje. Mám XP Profesionál SP2. Mohlo sa mi nejako v systéme zablokovať alebo niečo podobné? Zatiaľ som sa z takýmto niečim nestretol a neviem si rady. Vopred všetkým vďaka za pomoc
W0Lf napísal:zamrzne ti to a pomoze iba restart PC , alebo nepokracuje instalacia , a stale pyta CD 2 ( aj ked ho tam mas ) ?
nemusím reštartovať, keď si vypýta 2CD vložím ho do mechaniky a stlačím "ok" a nič nerobí a prestane sa po chvíli točiť aj disc v mechanike - inštalácia jednoducho nepokračuje. Zostane len okno z inštaláciou z 1CD
no tak si si musel nejako poskriabat CD, alebo ho nejak inak poskodit ....tak skus reinstal win ak si myslis ze je to v tom. Ja ked som mal teketo problemi s CD vzdy to bolo kôli znicenemu CD, takze pochybujem ze je to vo win-e
job13bb napísal:no tak si si musel nejako poskriabat CD, alebo ho nejak inak poskodit ....tak skus reinstal win ak si myslis ze je to v tom. Ja ked som mal teketo problemi s CD vzdy to bolo kôli znicenemu CD, takze pochybujem ze je to vo win-e
robí to hocijaké 2 CD či už originál alebo napálené. Nedá sa niečo nastaviť niekde v systéme predtým, než by som mal reinštalovať WIN?
tak to neviem ci sa to da niekde nastavit... ale je mozne ze sa ti pokazila DVD-romka respektive CD-romka... ze s prvym cd nema problem len ako nahle tam das 2 tak uz nedokaze nacitat a nadviazat v instalacii.
job13bb napísal:tak to neviem ci sa to da niekde nastavit... ale je mozne ze sa ti pokazila DVD-romka respektive CD-romka... ze s prvym cd nema problem len ako nahle tam das 2 tak uz nedokaze nacitat a nadviazat v instalacii.
v mechanike to nieje - stiahol som ich do PC a dal som to inštalovať cez Daemon Tool a urobí to isté. 1CD sa nainštaluje a 2CD už nerobí nič - som z toho už zúfalí - nechce sa mi inštalovať nanovo WIN a všetky programy
hmm a napadlo ma kebyze vytvoris 2 virtualne mechaniky, do prvej mountnes CD1 do druhej CD2, a ked vypyta 2he cd len zmenis cestu k mechanike???a na deamon nastav tote somariny laser lock, safedisc a tak zeby si mal ikonku zelenu
jimmy_xp napísal:hmm a napadlo ma kebyze vytvoris 2 virtualne mechaniky, do prvej mountnes CD1 do druhej CD2, a ked vypyta 2he cd len zmenis cestu k mechanike???a na deamon nastav tote somariny laser lock, safedisc a tak zeby si mal ikonku zelenu
nerozoberajme Daemon tool (v tom nie som žiadny nováčik) sústredme sa radšej na odhalenie tej záhady z ktorou mám ten problém