CPU Intel Core 2 Quad Q9450 2,66GHz
3x DDRAM2 2GB 800MHz KINGSTON
VGA ASUS GeForce EN8800GTS 512MB HTDP PCX
---------
pevny disk mam 320GB tak to neplanujem kupit
bude to dobre ???
hej bude lenze kym sa to zacne prevadzkovat v praxi tvoj procak bude smiesne pomaly , pre teba je lepsie mat dvojjadro na 3.0ghz ktore bude v hrach ovela lepsie,grafiku ktoru chces pouzijes ale je to uz v dnesnej dobe hovadina kupit ju ked za o nieco vyssiu cenu ktoru usetris na cpu ako povedal kolega nadomnoovela lepsie modeli a hlavne nove nie stare vyse rokamatej71 napísal:No tak ti teda poviem ze medzi dual core a quad je rozdiel aj v novsich hrach a do buducna sa bude iba zväčšovať.
presne takŠu-Do napísal:v pohode.. kup si 4 jadro.. keby som si ja kupoval teraz new PC tak popravde aj ja by som bral 4 jadrove CPU
co sa tyka tej ramky, tak len bolo povedane, ze ak chces vyuzit tolko ram musis mat 64 bit op. system
no rozdiel az taky zas nieje, je vseobecne zname ze aj ddr1 moduly by sa kludne mohli vyrabat aj teraz pretoze ich vykon bol dostatocnyjohny_sk napísal:ak chces vykonne PC do buducna..., tak radsej zober dosku, ktora ti podporuje DDR3 aj DDR2 a kup si tam max 4GB DDR2 a casom (o take 2 roky pribl. tipujem) uz by si potom presiel na DDR3 zrejme..., bo rozdiel vo vykone tam je a casom sa bude len zvysovat.