aky procesor
aky procesor
Dobrý deň.
mam starši pc s procesorom iba 1,2 ghz . chcem si kúpit silnejší procesor ale neviem aký. Mám maticnú dosku VIA KT600
Neviete niekto presný procesora mam hladat? pripadne kde by sa taký procesor dal kúpit?
Dakujem
mam starši pc s procesorom iba 1,2 ghz . chcem si kúpit silnejší procesor ale neviem aký. Mám maticnú dosku VIA KT600
Neviete niekto presný procesora mam hladat? pripadne kde by sa taký procesor dal kúpit?
Dakujem
Pre socket A bol oficialne maximum 2,2GHz v podobe Barton 3200@2,2GHz. A tu si mozes pozriet dalsie cpu, ktore ti tam pojdu: http://www.3dvelocity.com/reviews/Barto ... 3200_1.htm a samozrejme sempron pre socket A.saskoo49 napísal:no nechcem procesor az nejaky 3.0 ghz staci taky normalny cca 2 ghz.
p.s.: Priatelka ma doma Athlona na 1,2Ghz, dovodom je, ze system tuhne pri vyssej frekvencii. Je to chyba, znama, ale uz ju nikto opravovat nebude samozrejme. Ma 1GB pamate a nevidim problem. Filmy, kancelarcinu ci celkovy beh systemu, v nicom problem nie je, stale je to velmi pohodlne a svizne. Mozno by som to na tvojom mieste nechal tak a nanajvys zainvestoval do RAM pripadne grafiky dakej, ak ti ide o hry. BTW. doska je to Asus A7V600.