Nesuhlasim. Dualwield je lepsi tak maximalne v tom ze castejsie udieras to znamena ze spellcasterom sa tazsie caruju kuzla. Odvtedy co je cooldown na windfury 3 sekundy tak 2h nie je vobec o nic horsi. Ba dokonca ked ti winfury procne tak je to vacsia supa. Oboje ma + aj -vendo napísal:no ja som myslel ze je to "zle" z pohladu coho je enha shaman schopny a ver tomu ze s dual-wieldom je toho schopny o dost viac ako s 2h (aj ked sa ti moze pacit viac 2h....)
a RUSH'n'AFK no to je jednoducheked hras AB/AV/EotS tak vacsinou tam ludia (blbci) hraju na rush tzn vybehnu dopredu nehladiac na nejake ciele toho daneho BG a zabijaju sa na poli ako tajtrlici..
AFK asi poznas to je ked vyhravas/prehravas v zavislosti na pocte afk hracov...
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Royalflush
Guru wannabe
hravas na ofiku?Waldo napísal:Nesuhlasim. Dualwield je lepsi tak maximalne v tom ze castejsie udieras to znamena ze spellcasterom sa tazsie caruju kuzla. Odvtedy co je cooldown na windfury 3 sekundy tak 2h nie je vobec o nic horsi. Ba dokonca ked ti winfury procne tak je to vacsia supa. Oboje ma + aj -
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
prepac ak ta sklamem ale pises somarinyWaldo napísal:Nesuhlasim. Dualwield je lepsi tak maximalne v tom ze castejsie udieras to znamena ze spellcasterom sa tazsie caruju kuzla. Odvtedy co je cooldown na windfury 3 sekundy tak 2h nie je vobec o nic horsi. Ba dokonca ked ti winfury procne tak je to vacsia supa. Oboje ma + aj -
keby si videl skill enha shamikov s dobrym gearom tak to je ako mlyncek na maso a uz len fakt ze nad 1600 (v arenach) ziadneho s 2handom neuvidis stoji za zvazenie.....
Tak celkovo si myslim ze enh shaman je na areny na nic. Ja som nevravel ani o arenach. Ved sam ten clovek co pisal hovoril o BG. Na to som aj reagoval. Ako vravim ma to + aj -. Ja sam by som nesiel s 2handom ale to neznamena ze je to nepouzitelne.vendo napísal:prepac ak ta sklamem ale pises somariny![]()
keby si videl skill enha shamikov s dobrym gearom tak to je ako mlyncek na maso a uz len fakt ze nad 1600 (v arenach) ziadneho s 2handom neuvidis stoji za zvazenie.....
Edit: a hej ked kukam na ten prvy post tak to vyznieva tak ze 2hander je rovnocenny ba dokonca lepsie. A tak som to nemyslel. Len som povedal ze na BGcka v tom rozdiel nie je. A na areny jednoznacne ele alebo resto.
Edit: Hej hravam na of
-
Royalflush
Guru wannabe
Hravas na ofiku?Waldo napísal:Tak celkovo si myslim ze enh shaman je na areny na nic. Ja som nevravel ani o arenach. Ved sam ten clovek co pisal hovoril o BG. Na to som aj reagoval. Ako vravim ma to + aj -. Ja sam by som nesiel s 2handom ale to neznamena ze je to nepouzitelne.
Edit: a hej ked kukam na ten prvy post tak to vyznieva tak ze 2hander je rovnocenny ba dokonca lepsie. A tak som to nemyslel. Len som povedal ze na BGcka v tom rozdiel nie je. A na areny jednoznacne ele alebo resto.
-
vendo
Guru
Počuli alebo stretli ste sa už vo wow s dual/quad boxingom?
Mne sa to včera stalo 4x shaman podobné meno absolútne rovnaký equip!
[IMG=http://img519.imageshack.us/img519/3194/wowscrnshot092908183735km3.th.jpg]
-
Hotwire
Addict
hej tiez som videl 4x shamana, ale to bol tauren...este aj nicky podobnejerichoo napísal:Počuli alebo stretli ste sa už vo wow s dual/quad boxingom?
![]()
Dualboxing som skusal kedze mam k dispozicii dva accounty. Je to naozaj sranda ale tym ze mam "len" 2 tak s tym v podstate nemozem nic robit. Na to aby si samostatne dokazal nejake veci tak potrebujes tych accountov viacej. Preto aj ludia pouzivaju 5 acc a podobne. Videl som filmy kde daval "solo" heroic s 5timi shamanmi. Alebo iny film kde davali dvaja dualboxeri po 5 accountoch Karazhan. Shamani v pvp su tiez haluz. Jedine co s tym ja mozem robit je v podstate vylvlit si dve postavy naraz. Podobne nicky si davaju len preto aby mali problem hraci v pvp. Napriklad v arenach tazko povies ze na ktoreho shamana zautocit ked sa lisia len v jednom pismenku a podobne. A podobny gear je kvoli tomu ze vsetko robia naraz to znamena ze dokoncuju naraz questy maju rovnake rewardy a v pvp ziskavaju rovnako honor.jerichoo napísal:Počuli alebo stretli ste sa už vo wow s dual/quad boxingom?
![]()
Bezi ti to bez ohladu na to ci si pripojeny alebo nie.LOLCATS napísal:Tzn. ze si kupis mesiac a ten bezi a ked sa tam nelognes ani raz tak ti to vyprsi a mozes si piskat ?
Alebo proste len ked si v hre tak ti bezi cas ?
Nerozumel som ....takze ako to je ?
No neviem ako pri gamekuponoch ale pri kreditke mi tie poplatky nepridu vysoke. Ani ja nehram kazdy den. Myslim ze nikto nehra kazdy den 8 hodin v kuse. A ked tu cenu vydelis 30timi tak ti vyjde smiesna suma na den.LOLCATS napísal:Takze uplne nahovno......![]()
...chjo takto je mi offic nanic...kedze niekedy sa mi hrat nechce, nemam chut alebo podobne veci...takze by to boli vyhodene peniaze
![]()
DPC strasne som tam chcel hrat ale koli tomuto.......... Chjo mali by si uvedomit ze niesu vsetci maniaci
Edit: Mesacny poplatok pri kreditke je 12.99 eur = 13eur. To mas 13 korun na den.
-
Royalflush
Guru wannabe