"Chodenie so spolužiačkou/spolužiakom"
ono je to vlastne "platinum rule" pre tych ktori pozeraju HIMYM...
raz som tak chodil s babou zo skoly a tiez to bolo cudne pri nejakych hadkach alebo krizach...ale teraz sme kamosi takze v pohode...
v tomto roku som dosiel na vysku...
a povedal som si ze toto pravidlo uz neporusim...
ale prave teraz v piatok som ho porusil...zacal som chodit so spoluziackou s mojej akademickej skupiny...
jednoducho...ked sa ti niekto brutalne paci..tak nemysli na buducnost...chod za tym a kasli na vsetko okolo...kto povedal ze vam to nebude fungovat a sa rozidete???
a ak sa aj rozidete kto povedal ze nebudete kamosi???
a ak aj nebudete kamosi...kto povedal ze to bude az take hrozne ze sa to nebude dat vydrzat???
raz som tak chodil s babou zo skoly a tiez to bolo cudne pri nejakych hadkach alebo krizach...ale teraz sme kamosi takze v pohode...
v tomto roku som dosiel na vysku...
a povedal som si ze toto pravidlo uz neporusim...
ale prave teraz v piatok som ho porusil...zacal som chodit so spoluziackou s mojej akademickej skupiny...
jednoducho...ked sa ti niekto brutalne paci..tak nemysli na buducnost...chod za tym a kasli na vsetko okolo...kto povedal ze vam to nebude fungovat a sa rozidete???
a ak sa aj rozidete kto povedal ze nebudete kamosi???
a ak aj nebudete kamosi...kto povedal ze to bude az take hrozne ze sa to nebude dat vydrzat???
keby sa riadim týmto , tak nechodím ani s holkou z nášho mesta , kto vie kde by som ju mohol potom stretávaťjackb napísal:to je dost blbe nielen so spoluziackou,ale aj vramci skoly. teda ak je ta skola mala a ta druha polovica je este aj na tej istej chodbe...
ja som za , na tom predsa nič nie je ...žiadna nenávisť po vztahu so spolužiačkou byť nemusí, zaleží na ľudoch, ako vraví triple ...
myslím,že rozumný ludia si k sebe po vztahu ako kamarati cestu nájdu...a reči o tom aké je to nepríjemné ak nenájdu ,nechápem...
kazdy znasame rozchody inak.d4nt3 napísal:keby sa riadim týmto , tak nechodím ani s holkou z nášho mesta , kto vie kde by som ju mohol potom stretávať![]()
ja som za , na tom predsa nič nie je ...žiadna nenávisť po vztahu so spolužiačkou byť nemusí, zaleží na ľudoch, ako vraví triple ...
myslím,že rozumný ludia si k sebe po vztahu ako kamarati cestu nájdu...a reči o tom aké je to nepríjemné ak nenájdu ,nechápem...![]()
ak je niekto rovnaky typ cloveka ako ja, neodporucal by som mu chodit so spoluziackou... to je cele
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
presne tak ja som zas clovek ktory po rozchode s niekym na kom mu stal cely zivot nedokaze pozriet do oci byvalej alebo dokonca sa tvarit ze sme kamaratijackb napísal:kazdy znasame rozchody inak.
ak je niekto rovnaky typ cloveka ako ja, neodporucal by som mu chodit so spoluziackou... to je cele
presne o to mi ide. prvych niekolko tyzdnov by som mal problem sa na nu pozriet cez cely park ci namestie, nie to byt s nou v jednej miestnosti, alebo niekolko krat okolo seba prejst na chodbe...INDIGOcorp. napísal:presne tak ja som zas clovek ktory po rozchode s niekym na kom mu stal cely zivot nedokaze pozriet do oci byvalej alebo dokonca sa tvarit ze sme kamaratiproste moj zaludok by nezniesol pohlad na to ze moja byvala ma niekoho noveho a s usmevom sa len zdravime mna by to pomalicky nicilo
nehovoriac o tom, ze vztah v triede po jeho konci devastuje kolektiv: "ak on pojde na chatu, nepojde jeho byvala a jej 3 najkamosky", a naopak...
-
cORP.
Addict
presne TAKjackb napísal:presne o to mi ide. prvych niekolko tyzdnov by som mal problem sa na nu pozriet cez cely park ci namestie, nie to byt s nou v jednej miestnosti, alebo niekolko krat okolo seba prejst na chodbe...
nehovoriac o tom, ze vztah v triede po jeho konci devastuje kolektiv: "ak on pojde na chatu, nepojde jeho byvala a jej 3 najkamosky", a naopak...
-
.:M4jco:.
Medium Star
V škole to je blbosť...zo začiatku si to síce myslieť nebudeš, aj ked určite budeš počuť nejaké trápne hlášky od spolužiakov alebo potobne, ale ide o to že to vydržíš nejaký mesiac s ňou, ale čo potom? Rozídete sa a budeš musieť čeliť rozhodnutiam blbým...byť s ňou aspoň kamarat alebo srať na ňu? čo si vyberieš? Pokial to prvé, tak buď budete kamarati a budete sa sdraviť a podobne, alebo ťa pošle do ešte vačšej riti že čo si to dovoluješ. A tá druhá možnosť, hmm je to dosť blbé ked idete po chodbe, a ide oproti tebe a hovoríš si v duchu "pozdravím ju, alebo nie? pozrem sa na ňu ešte?" Tak sa pokusiš aspoň o ten pozdrav, ale ked vidíš ten MF pocit voči tebe, tak ani na pozdrav sa nezmožeš 
odznela pravda : každý znáša rozchody inak .. mne len pripadá dosť vela ludi tu vyjadrujucich sa k tejto teme ako strašní tregédi... rozchod , tak rozchod, najdem si po čase novú...ak budeš holkku brať ako stred vesmiru, budeš trpieť nielen po vztahu ale aj počas neho... ked niekoho lubim, ide mi o vztah, nie o tom , aby " mi na nom stal celý svet "... akože no offence, ale je to nezmysel...to potom neni vztah ...INDIGOcorp. napísal:presne tak ja som zas clovek ktory po rozchode s niekym na kom mu stal cely zivot nedokaze pozriet do oci byvalej alebo dokonca sa tvarit ze sme kamaratiproste moj zaludok by nezniesol pohlad na to ze moja byvala ma niekoho noveho a s usmevom sa len zdravime mna by to pomalicky nicilo
-
miricko999
Novice
hmm...myslim ze dokazat chodit zo spoluziackou nie je az take tazke ale horsie je ak vam to nevyjde...to je dost neprijemne...chodil som s jednym dievcatom,ale nebola z mojej triedy ale z inej....ked sme spolu chodili bolo to super ze sme boli tak blizko a tak noo....ale potom nam to nevyslo pohadali sme sa a zakazdym ked ju stretnem je to taka rana do srdca.....a ked ju mam stretat kazdy den nikedy aj 2x,3x,tak chapem ze sa neoplati chodit so spoluziackou.......je to neprijemne.....ine by bolo keby ste sa z lasky dostali do priatelskeho vztahu...to by sa dalo este zvladnut....
Stále je čoho sa báť.. Bohužiaľ. Ale tým nenapádam takú možnosť... Predsa len niesom s niekym az potom ako zvazim vsetky okolnosti, ale ked uz prosto ziadnu inu moznost nevidimAssass!n napísal: Najvacsia nevyhoda takehoto vztahu je podla mna rozchod ale ak to dvom proste klape tak sa niet coho bat
-
midnight_man
Guru
-
triple
Guru wannabe
jo rozchod to celé znepríjemňuje.. ja som sa so svojou kočkou (ešte v 4táku na strednej) rozišiel za dosť blbích okolností a moji frendi to nejak blbo znášali tak potom tie nevraživé pohlady a hlúpe narážky a ja som len citíl ako dement.. samozrejme ja som si od jej spolužiačiek tiež vypočul nejednu nadávku a tak.. no bull shit proste
edit// aby som to upresnil.. kamaráti blbo znášali to že ma podviedla a držali som mnou samozrejme.. a tie pohľady a narážky boli na ňu ked ju videli
edit// aby som to upresnil.. kamaráti blbo znášali to že ma podviedla a držali som mnou samozrejme.. a tie pohľady a narážky boli na ňu ked ju videli
presne tak ja to tiez zazivam....az nato ze kamarati sa mi neotocili chrbtom lebo tii ma poznaju a vedia ze to co byvala natrepala,by som neurobiltriple napísal:jo rozchod to celé znepríjemňuje.. ja som sa so svojou kočkou (ešte v 4táku na strednej) rozišiel za dosť blbích okolností a moji frendi to nejak blbo znášali tak potom tie nevraživé pohlady a hlúpe narážky a ja som len citíl ako dement.. samozrejme ja som si od jej spolužiačiek tiež vypočul nejednu nadávku a tak.. no bull shit proste
-
Nicolas Black
Amateur
Re:
presne na toto som si spomenul....TheTruth napísal:ono je to vlastne "platinum rule" pre tych ktori pozeraju HIMYM...
NIKDY "nemiluj" blížneho svojho...
stále do dopadne zle... zle myslím v tom ze sa rozídete.. je to dosť pravdepodobné... nehovorím tým ze sa to musí stat aj vám, len s tým treba rátať
a treba sa zamysliet potom ake by to malo nasledky vo vzathu s tou osobou ked musite byt niekolko dalsich rokov v jednej triede
-
KaptMichal
King
Re: "Chodenie so spolužiačkou/spolužiakom"
U nás v triede bol jeden párik... po dvoch-troch týždňoch to vzdali, ale bavia sa, sú kamaráti... Takže ide dosť o to koľko ste spolu a ako sa rozídete...