"Chodenie so spolužiačkou/spolužiakom"

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
TheTruth
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa TheTruth »

ono je to vlastne "platinum rule" pre tych ktori pozeraju HIMYM...

raz som tak chodil s babou zo skoly a tiez to bolo cudne pri nejakych hadkach alebo krizach...ale teraz sme kamosi takze v pohode...

v tomto roku som dosiel na vysku...

a povedal som si ze toto pravidlo uz neporusim...

ale prave teraz v piatok som ho porusil...zacal som chodit so spoluziackou s mojej akademickej skupiny...

jednoducho...ked sa ti niekto brutalne paci..tak nemysli na buducnost...chod za tym a kasli na vsetko okolo...kto povedal ze vam to nebude fungovat a sa rozidete???

a ak sa aj rozidete kto povedal ze nebudete kamosi???

a ak aj nebudete kamosi...kto povedal ze to bude az take hrozne ze sa to nebude dat vydrzat???
d4nt3
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa d4nt3 »

jackb napísal:to je dost blbe nielen so spoluziackou,ale aj vramci skoly. teda ak je ta skola mala a ta druha polovica je este aj na tej istej chodbe...
keby sa riadim týmto , tak nechodím ani s holkou z nášho mesta , kto vie kde by som ju mohol potom stretávať 8)
ja som za , na tom predsa nič nie je ...žiadna nenávisť po vztahu so spolužiačkou byť nemusí, zaleží na ľudoch, ako vraví triple ...
myslím,že rozumný ludia si k sebe po vztahu ako kamarati cestu nájdu...a reči o tom aké je to nepríjemné ak nenájdu ,nechápem... :roll: :?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

d4nt3 napísal:keby sa riadim týmto , tak nechodím ani s holkou z nášho mesta , kto vie kde by som ju mohol potom stretávať 8)
ja som za , na tom predsa nič nie je ...žiadna nenávisť po vztahu so spolužiačkou byť nemusí, zaleží na ľudoch, ako vraví triple ...
myslím,že rozumný ludia si k sebe po vztahu ako kamarati cestu nájdu...a reči o tom aké je to nepríjemné ak nenájdu ,nechápem... :roll: :?
kazdy znasame rozchody inak.
ak je niekto rovnaky typ cloveka ako ja, neodporucal by som mu chodit so spoluziackou... to je cele
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

jackb napísal:kazdy znasame rozchody inak.
ak je niekto rovnaky typ cloveka ako ja, neodporucal by som mu chodit so spoluziackou... to je cele
presne tak ja som zas clovek ktory po rozchode s niekym na kom mu stal cely zivot nedokaze pozriet do oci byvalej alebo dokonca sa tvarit ze sme kamarati :roll: proste moj zaludok by nezniesol pohlad na to ze moja byvala ma niekoho noveho a s usmevom sa len zdravime mna by to pomalicky nicilo :?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

INDIGOcorp. napísal:presne tak ja som zas clovek ktory po rozchode s niekym na kom mu stal cely zivot nedokaze pozriet do oci byvalej alebo dokonca sa tvarit ze sme kamarati :roll: proste moj zaludok by nezniesol pohlad na to ze moja byvala ma niekoho noveho a s usmevom sa len zdravime mna by to pomalicky nicilo :?
presne o to mi ide. prvych niekolko tyzdnov by som mal problem sa na nu pozriet cez cely park ci namestie, nie to byt s nou v jednej miestnosti, alebo niekolko krat okolo seba prejst na chodbe...
nehovoriac o tom, ze vztah v triede po jeho konci devastuje kolektiv: "ak on pojde na chatu, nepojde jeho byvala a jej 3 najkamosky", a naopak...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

jackb napísal:presne o to mi ide. prvych niekolko tyzdnov by som mal problem sa na nu pozriet cez cely park ci namestie, nie to byt s nou v jednej miestnosti, alebo niekolko krat okolo seba prejst na chodbe...
nehovoriac o tom, ze vztah v triede po jeho konci devastuje kolektiv: "ak on pojde na chatu, nepojde jeho byvala a jej 3 najkamosky", a naopak...
presne TAK
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Na strednej to je absolutna hovadina, stretavat sa budete skutocne denne este par rokov, ale na vysokej to uz nie je take horuce, tam sa sebe da vyhybat celkom lahko. (ak teda nie ste studentami nejakeho 30 clenneho oboru so spolocnym celym rozvrhom)
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

V škole to je blbosť...zo začiatku si to síce myslieť nebudeš, aj ked určite budeš počuť nejaké trápne hlášky od spolužiakov alebo potobne, ale ide o to že to vydržíš nejaký mesiac s ňou, ale čo potom? Rozídete sa a budeš musieť čeliť rozhodnutiam blbým...byť s ňou aspoň kamarat alebo srať na ňu? čo si vyberieš? Pokial to prvé, tak buď budete kamarati a budete sa sdraviť a podobne, alebo ťa pošle do ešte vačšej riti že čo si to dovoluješ. A tá druhá možnosť, hmm je to dosť blbé ked idete po chodbe, a ide oproti tebe a hovoríš si v duchu "pozdravím ju, alebo nie? pozrem sa na ňu ešte?" Tak sa pokusiš aspoň o ten pozdrav, ale ked vidíš ten MF pocit voči tebe, tak ani na pozdrav sa nezmožeš :wink:
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

INDIGOcorp. napísal:presne tak ja som zas clovek ktory po rozchode s niekym na kom mu stal cely zivot nedokaze pozriet do oci byvalej alebo dokonca sa tvarit ze sme kamarati :roll: proste moj zaludok by nezniesol pohlad na to ze moja byvala ma niekoho noveho a s usmevom sa len zdravime mna by to pomalicky nicilo :?
odznela pravda : každý znáša rozchody inak .. mne len pripadá dosť vela ludi tu vyjadrujucich sa k tejto teme ako strašní tregédi... rozchod , tak rozchod, najdem si po čase novú...ak budeš holkku brať ako stred vesmiru, budeš trpieť nielen po vztahu ale aj počas neho... ked niekoho lubim, ide mi o vztah, nie o tom , aby " mi na nom stal celý svet "... akože no offence, ale je to nezmysel...to potom neni vztah ... :( :( :?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

IMHO to zalezi na dovode a sposobe rozchodu, nie na tom ci ti na vztahu stoji cely svet.
miricko999
Novice
Novice

Príspevok od používateľa miricko999 »

mnoo, ja som mal taku "lasku" cca 6 mesiacov, zozaciatku to bolo super, ale potom som zbadal ze som prichadzal o kamaratov, bo som bol stale snou, a tak sa to skoncilo a nastalo tazke obdobie :) ale uz je to po roku celkom OK, a dobre si vychadzame! takze tak :)
thomas07
Novice
Novice

Príspevok od používateľa thomas07 »

ja som chodil zo spolužiačkou, poviem vám, je to to najhoršie čo môže existovať...dôvody nebudem písať bo ten kto to zažil to vie...už to proste nie je spolužiačka, ale frajerka...a to je to...vela sa tam zmení...
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

hmm...myslim ze dokazat chodit zo spoluziackou nie je az take tazke ale horsie je ak vam to nevyjde...to je dost neprijemne...chodil som s jednym dievcatom,ale nebola z mojej triedy ale z inej....ked sme spolu chodili bolo to super ze sme boli tak blizko a tak noo....ale potom nam to nevyslo pohadali sme sa a zakazdym ked ju stretnem je to taka rana do srdca.....a ked ju mam stretat kazdy den nikedy aj 2x,3x,tak chapem ze sa neoplati chodit so spoluziackou.......je to neprijemne.....ine by bolo keby ste sa z lasky dostali do priatelskeho vztahu...to by sa dalo este zvladnut....
Assass!n
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Assass!n »

Ja chodim so spoluziackou uz 8. mesiac a zatial sa nam dari. Mali sme sice take 2 tyzdnove "obdobie sucha" ale uz je vsetko v poriadku. Najvacsia nevyhoda takehoto vztahu je podla mna rozchod ale ak to dvom proste klape tak sa niet coho bat :)
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

Assass!n napísal: Najvacsia nevyhoda takehoto vztahu je podla mna rozchod ale ak to dvom proste klape tak sa niet coho bat :)
Stále je čoho sa báť.. Bohužiaľ. Ale tým nenapádam takú možnosť... Predsa len niesom s niekym az potom ako zvazim vsetky okolnosti, ale ked uz prosto ziadnu inu moznost nevidim :) a vtedy na tom odkial ju poznam nezalezi... ale nestalo sa :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

no rozchod je bohuzial nevyhoda kazdeho vztahu, a koniec koncov je to mozno aj dobre nie? :) proste vam neostava nic ine len sa naucit zit s dotycnou osobou nadalej..sice uz nie ako par ale nutne ako spoluziaci....inac by ste sa jej vyhybali. Takto ste nuteni...a vacsinou to potom ide rychlejsie.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

jo rozchod to celé znepríjemňuje.. ja som sa so svojou kočkou (ešte v 4táku na strednej) rozišiel za dosť blbích okolností a moji frendi to nejak blbo znášali tak potom tie nevraživé pohlady a hlúpe narážky a ja som len citíl ako dement.. samozrejme ja som si od jej spolužiačiek tiež vypočul nejednu nadávku a tak.. no bull shit proste

edit// aby som to upresnil.. kamaráti blbo znášali to že ma podviedla a držali som mnou samozrejme.. a tie pohľady a narážky boli na ňu ked ju videli
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

triple napísal:jo rozchod to celé znepríjemňuje.. ja som sa so svojou kočkou (ešte v 4táku na strednej) rozišiel za dosť blbích okolností a moji frendi to nejak blbo znášali tak potom tie nevraživé pohlady a hlúpe narážky a ja som len citíl ako dement.. samozrejme ja som si od jej spolužiačiek tiež vypočul nejednu nadávku a tak.. no bull shit proste
presne tak ja to tiez zazivam....az nato ze kamarati sa mi neotocili chrbtom lebo tii ma poznaju a vedia ze to co byvala natrepala,by som neurobil :)
Nicolas Black
Amateur
Amateur

Re:

Príspevok od používateľa Nicolas Black »

TheTruth napísal:ono je to vlastne "platinum rule" pre tych ktori pozeraju HIMYM...
presne na toto som si spomenul....

NIKDY "nemiluj" blížneho svojho...

stále do dopadne zle... zle myslím v tom ze sa rozídete.. je to dosť pravdepodobné... nehovorím tým ze sa to musí stat aj vám, len s tým treba rátať

a treba sa zamysliet potom ake by to malo nasledky vo vzathu s tou osobou ked musite byt niekolko dalsich rokov v jednej triede
KaptMichal
King
King

Re: "Chodenie so spolužiačkou/spolužiakom"

Príspevok od používateľa KaptMichal »

U nás v triede bol jeden párik... po dvoch-troch týždňoch to vzdali, ale bavia sa, sú kamaráti... Takže ide dosť o to koľko ste spolu a ako sa rozídete...
Napísať odpoveď