Drogy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Skusil si niekedy drogy?

Ano
441
47%
Nie
116
12%
Raz to skusim
45
5%
Nikdy
328
35%

Celkom hlasov: 930

triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

jasné že máš pravdu to bola len zhúlená fáza :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

SRneC: Si si isty, ze je to len nariadeniami mesta??? Lebo vo viacerych mestach to plati a nebol by som si az taky isty, ci to nie je dane zakonom.
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

V ZH to schválili asi pred rokom, a už ma stihli aj pokutovať... Ale hovorí sa že to bolo kvôli Škandálu a jeho hosťom, ktorý hádzali flaše a poháre na cestu...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

hojko napísal:SRneC: Si si isty, ze je to len nariadeniami mesta??? Lebo vo viacerych mestach to plati a nebol by som si az taky isty, ci to nie je dane zakonom.
nie je.je to vylucne na rozhodnuti mesta.ved u nas je to uz hodnu chvilu a minule som videl v telke ze v rimavskej sobote sa to chystaju este len teraz zakazat....
ono podla man to neni dobre.akurat to dava policajtom moznost buzeracie kohokolvek a kdekolvek...
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

No neviem ci je to len v mensich mestach...
V BA som totiz uz pokutu za pitie na verejnosti dostal :evil:
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

drogy nikdy skúšať nebudem

:veget: takto dopadnúť nechcem
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

pinacolada: Podla mna je to len na dobro veci, ved ked obcas vidim skupinky mladych posedavajucich v noci na pesej zone ako popijaju flasku tvrdeho, tak mam na to svoj nazor. Ak chcu pit, nech idu do barov, nech idu niekde mimo, ale nie priamo v centre mesta na lavickach a podobne...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

hojko napísal:pinacolada: Podla mna je to len na dobro veci, ved ked obcas vidim skupinky mladych posedavajucich v noci na pesej zone ako popijaju flasku tvrdeho, tak mam na to svoj nazor. Ak chcu pit, nech idu do barov, nech idu niekde mimo, ale nie priamo v centre mesta na lavickach a podobne...
to vsetci beru.. ale aby chodili "nacapavat" aj do neviem akych zakuti a odhlahlych parkov.. to uz chore je.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

kukiak napísal:to vsetci beru.. ale aby chodili "nacapavat" aj do neviem akych zakuti a odhlahlych parkov.. to uz chore je.
Hmmm, zda sa, ze mna budes povazovat za socku ale je mi to jedno. Park je moje najoblubenejsie miesto kde pit. Nie, nerobim to preto, ze je to lacnejsie (dokonca povazujem za vyhodu ked si mozem kupit flasku kvalitneho vina alebo alkoholu a nemusim pit tie humusy co rozlievaju v baroch), ale preto, ze tam mam klud. Sadnem si s chalanmi na spadnuty strom a mozeme si normalne pokecat o hocicom bez toho aby niekto okolo mna fajcil, pustal se retardne pesnicky, z ktorych je mi zle, nemusim sa divat na ozratych trtkov ako lietaju po bare a robia bordel, mozem trebars aj chodit po usiach a spievat si do toho madarsku hymnu a sam nebudem nikoho otravovat. Uvolnena atmosfera, ktoru maju miesta bez cudzich ludi a individui, ktore sa najdu vzdy je proste naj. Uznavam, ze to sa da dosiahnut aj na roznych chatovackach a pod. ale previest tie nieje vzdy technicky mozne. A ked nam to vyhladne nic mi nebrani odskocit si odtial do nejakej pizzerky a pekny vecer za mnou.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

sme sa nepochopili :) , ja to beriem presne tak isto ako ty..
Mna sere to, ze modri a zeleni, nemaju inu robotu ako chodit po kazdom v parku v meste, kazdej luke, odhlahlom dvore a hladat takychto "zlocincov"
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kukiak napísal:sme sa nepochopili :) , ja to beriem presne tak isto ako ty..
Mna sere to, ze modri a zeleni, nemaju inu robotu ako chodit po kazdom v parku v meste, kazdej luke, odhlahlom dvore a hladat takychto "zlocincov"
:D
to som chcel dat do P.S. ale som na to zabudol :D
my sme uz tiez dostali radku poriadkovych pokut, dokonca sme sa uz aj pomaly skamaratili s fizlami co nam ich davaju. Ked nas capnu pokecame ako sa maju, ako im ide skola a tak. Potom pride klasicka otazka: "Tak co chlapci, oklko Vas nebude boliet?" Zaplatime svoje, dopijeme a ideme na pizzu :D
kesaj
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kesaj »

drogy..hm..vedel by som o tom nieco porozpravat..z vlastnej skusenosti..ako asi kazdy som zacal travou, neskor k tomu pribudlo piko, extaza, sezonne aj hribiky...vselijake akcie,party ,chatovacky, vikendy, tyzdne, roky..az kym ma to prestalo bavit..prisli problemy, ktore sa uz museli riesit a nie mavnutim rukou ako tomu bolo predtym..tak som s tym prestal..

teraz som uz dlhsi cas cisty, aby som neklamal sem tam - raz za mesiac si zapalim jointika s kamosmi a vypijem nejake to poldeci, dokonca som pred nedavnom skoncil aj s cigaretami.. jedinou mojou drogou sa stala posilovna..je lepsie namahat telo ako nicit mozgove bunky a psychiku..ak niekto tvrdi, ze drogy nemaju zly vplyv na cloveka, tak sa sakra myli..poznam vela ludi co po tychto veciach skoncili ako notorici, ktori maju 25 a vyzeraju na 50 alebo na antidepresivach, popripade vo vazeni a v najhorsom pripade pod zemou..drogy uplne vymyvaju mozog, aj obycajna trafka, ak sa s tym prehana, z cloveka sa stava bytost,ktora mysli len na seba, ma vlastny svet, dokonca sa moze objavit aj schyzofrenia, o ktorej vela hulicov ani nevie, resp. nechce si ju pripustit..drogy kazia charakter..

..mozno sa zda, ze uz tlapem blbosti a moc poucam, ale ja kur*a viem o com hovorim..ako spieva muller - najlepsia droga je cista hlava
:wink:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

kukiak napísal:sme sa nepochopili :) , ja to beriem presne tak isto ako ty..
aspon tak z nas vytvoria dokonalych, originalnych zlocincov ktori vzdy budu prichadzat na nove a nove sposoby ako vybabrat so zakonom :lol:
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

SRneC napísal:aspon tak z nas vytvoria dokonalych, originalnych zlocincov ktori vzdy budu prichadzat na nove a nove sposoby ako vybabrat so zakonom :lol:
nemylte si dojmy s pojmami, porusenie nariadenia mestskeho zastupitelstva je pristupok, nie zlocin :P
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

ViRuS napísal:nemylte si dojmy s pojmami, porusenie nariadenia mestskeho zastupitelstva je pristupok, nie zlocin :P
čo nič nemení na fakte, že za to môžeš dostať peknú pokutu.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Sepiroth napísal:čo nič nemení na fakte, že za to môžeš dostať peknú pokutu.
alkohol na verejnosti je za 500 :D
ak to neskecas teda, alebo niesi prislusnikom armady slovenskej republiky :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

axXis napísal:alkohol na verejnosti je za 500 :D
ak to neskecas teda, alebo niesi prislusnikom armady slovenskej republiky :D
A neskusali ste to oklamat tak, ze strhnete etiketu z flase alebo ze ju do niecoho zabalite? (klasicky sivy papierovy sacok ako v americkych filmoch :D )
Ale to by potom bolo asi o tom, ze si to treba s policajtmi vyhadat, lebo vlastne nie je vidiet ci pijete alkohol alebo malinovku :)
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

No lebo on sa Ti do sacku nemoze pozriet :happyrespect:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Ujo Marky: A zaroven v sacku moze byt aj deci toluenu do nosteka :D
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Raz k nam isli policajti,uz to bolo jasne ze bude pokuta za pitie na verejnosti...tak som sa to snazil zachranit a zbytok flase som rychlo dal na ex a hadali sme sa s nimi ze sme nic nepili... ze sme mali prazdnu flasu---> nic 500SK :D
Napísať odpoveď