Hojko CS cup 4fun :)
-
Mad Dad
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
a ktoreho hraca mal namysli? bo jeden tam cheatoval......... to som tam bol este aj ja ked na enho nadaval a vravel blazerovi neh ho zabanuje....Rexxar napísal:cheatoval, bol nasraty na blazera ze nezabanoval nejakeho "cheatera" co vobec nemal cheaty
//autoeditácia príspevku ( 29 Sep 2008, 22:26 )
no tak ten turnaj to neviem...polovica hracov uz ani nehra.... cize co s tym bude dalej...no dobra otazkaClicK napísal:nho som zvedavy jak sa ide teraz doplnat turnaj ak by od nasho teamu odisiel mozno by som mal kamrata co by hral snama bolo by to mozne?:)
-
blazer
Professional
Hral som v overi? Ja som hral PROTI tomu tvojmu cheaterovi. Povedal si, ze je cheater, tak som ho isiel spectate. Ano bolo mu to jasne ze spectatujem prave jeho, lebo ty si sa na cely server rozkrikoval, ze je cheater a mu mam dat ban. Spectatoval som ho 5 kol, bolo to na nic, tak som sa vratil do teamu (ano stale proti nemu) a vtedy si ty ako najvacsie decko vybuchol, odpojil si sa, vratil si sa s aimbotom a zacal ich davat. Co je toto za pristup? Co v tvojom PC robia cheaty, ktore vies zapnut do 10 sekund a po pripojeni si ich nastavil za 3 sekundy (na tlacitku END). Ako hovoris, blazer ako dobry admin nemal inu moznost, ako dat ti ban. Odpojil som sa a vratil som sa s inym nickom na server, nech si pozrem toho druheho, no co vidim? Dinosa ako tam zase beha s aimbotom (zevraj sa mi chce pomstit). No co ti mam spravit, ked mas dynamicku IP? Pokazim ti cs. Ze si to ty, tak som zacal zlahka (bind kill na vsetky tlacitka), ale s placom si sa odpojil a plakal mi na ICQ. Povedal som ti ako to opravit a ty si sa zase vratil na server pod inym nickom (Skiller) a zase si cheatoval. Neni to trochu detske? Vratit sa na server a smiat sa sam doma ze hahaha osral som blazera? Nemam co k tebe dodat. Som podla teba zly admin, no co uz. Nemozem uspokojit kazdeho prepac. Takze vela stastia na inych serveroch, alebo ako chudak mozes hrat dalej na nasom s inym nickom a ako som uz povedal smiat sa aky si super ze ma osieras. Ak chcete niekto daco viac pls SS, toto neni tema na taketo veci.Dinoso napísal:ccheatoval cheatoval .. sak aj mad dad videl a bol taky over ze konec a samozrejme blazer ako dobry admin to mal v .... sak jemu sa hralo v overi ked rank si dvihal ... mali by sa trosku pomenit admini si myslim ale dobre
-
lekoklatik
VIP
to all: Poďme tieto veci rozoberať sem http://www.hojko.com/post981968.html#981968 s hojko cupom to nemá takmer nič spoločné. Každopádne mám pár návrhov takže kuk tam. 
-
Mad Dad
Medium Star
leko je nasa "Stařešina" ten vyriesi a nese** sa s tymlekoklatik napísal:to all: Poďme tieto veci rozoberať sem http://www.hojko.com/post981968.html#981968 s hojko cupom to nemá takmer nič spoločné. Každopádne mám pár návrhov takže kuk tam.
noo moje ocakavanie sa naplnilo. Nejdem sa rozpisovat, ale vedel som ze to takto dopadne. Na zaciatku to bolo jasne. Nevadi, hlavu hore LUBOS, ideme dalej.
blazer nerozculuj sa nad detmi co Cstrike hrali 5 krat za zivot, a z toho 4krat s botmi. Pousmej sa nad žvástami.
Stretneme sa na hojko.com serveri.
blazer nerozculuj sa nad detmi co Cstrike hrali 5 krat za zivot, a z toho 4krat s botmi. Pousmej sa nad žvástami.
Stretneme sa na hojko.com serveri.