ty vole, na stranke keca o tom, ze je plno podvodnikov, co maju stranky vyrobene za hodinu hocakym skolakom a on ma co... omg lol
Praca na ropnych plosinach
hmm...tak čítaj pozornejšie ty...ani raz som nespomínal,že sa pracuje nonstop celé dni...
ja idem na takú, kde budem ťahať 8mičky, a aj to mi bude stačiť...
a PLS, ja som tu prosil o názory a o info niekoho, kto má skúsenosti, alebo pozná niekoho, kto tu prácu robil...
tak sa tu PLS do nikoho nenavážaj, len preto, že TVOJ KAMARÁT CHCEL ÍSŤ....
vieš čo všetko som chcel ja???
a PLS, ja som tu prosil o názory a o info niekoho, kto má skúsenosti, alebo pozná niekoho, kto tu prácu robil...
tiež som dival discovery aj lovenie krabov lososov aj ropne vrty vetšina ked hladaju na slovensku thak sa ide na more ........kde žiješ pol roka nemaš žiadnu volnosť jedine že by si sa rozkodol plavať k brehu ponukaju tam sice 300dolarov na den aspon čo som videl inzeraty čo mame za mesiac 30*300 9000dolarov krat 20 na naše 180 000 ale teraz si odpočitajte stravu .......kolko tam toho zjete .....a tam su ine drahe jedla ktore vam tam nosia nejaku paštiku s rožkom zabudnite .....dalšie poiistenie .....poplatky a podobne blbosti a nakoniec vam ostane možno tich 80 000 na mesiac ..... plus vetšinou ked idu na more 10 vratia sa 6 te vlny zmeny počasia atd to fakt zvladne len fakt človek ktory ma nejaku kondiciu a vydrž ..........a malo kto tam vydrži prvy mesiac...... niektory už po prvom dni odchadzajuuuuuuuu fakt ti ludia čo na niečom takom robia roky maju premna rešpekt
a ide oto že oni vam daju tich 200 000 mesačne ale kedy ?? ? prve tyždne budete umyvať iba naradie kladiva atd nvm sči msa tam robi a zato vam nedaju 200 000 ...........lebo ako v každom inzerate vam povedia možete zarobiť až 300 ale aj 100 na den
a ide oto že oni vam daju tich 200 000 mesačne ale kedy ?? ? prve tyždne budete umyvať iba naradie kladiva atd nvm sči msa tam robi a zato vam nedaju 200 000 ...........lebo ako v každom inzerate vam povedia možete zarobiť až 300 ale aj 100 na den
Som to pisal tebe omfg? Pisal som vseobecne, vysvetlil som ti to aj v karme ktoru si odomna dostal, snad to na tretikrat pochopis. Moj prispevok nebol smerovany na nikoho, bol postaveny vseobecne a popritom si si asi nevsimol smailika ktoreho som cal na koniec prispevku....tak si to precitaj prosim este raz a zamysli sa.....Y[o]G1 napísal:hmm...tak čítaj pozornejšie ty...ani raz som nespomínal,že sa pracuje nonstop celé dni...
Zaxman....pred tým než trepneš nejakú blbosť, tak si o tom aspoň niečo zisti, alebo si aspoň prečítaj, čo napísali tí pred tebou...malá rada do budúcnosti...
POL ROKA NA MORI??? a to si kde nabral??? to by možno vydržal robot robiť pol roka v kuse na mori...
a keď tam idú desiati, tak sa vrátia 6ti??? a to bolo určite tam, kde si sa dozvedel aj s tým časom, že???
//autoeditácia príspevku ( 30 Sep 2008, 13:46 )
Lub0$
karmuj si koľko chceš, nič to nezmení na veci, že si sem napísal hocičo, len aby si niečo napísal...a nebolo to nič zmysluplné...
POL ROKA NA MORI??? a to si kde nabral??? to by možno vydržal robot robiť pol roka v kuse na mori...
a keď tam idú desiati, tak sa vrátia 6ti??? a to bolo určite tam, kde si sa dozvedel aj s tým časom, že???
//autoeditácia príspevku ( 30 Sep 2008, 13:46 )
Lub0$
karmuj si koľko chceš, nič to nezmení na veci, že si sem napísal hocičo, len aby si niečo napísal...a nebolo to nič zmysluplné...
vieš, ale ja som tú tému založil inde, len ju hodili sem...
tak asi preto je každý druhý príspevok môj...
a ja rád diskutujem, komunikujem a bavím sa o veciach...
mám rád druhé názory a rád si ich vypočujem (v tomto prípade prečítam)
ale nepáči sa mi, keď sem niekto čo to v živote neskúsil, ale len počul, napíše
že trepeme blbosti...
BTW, ak ťa tie moje "blbosti" nezaujímajú, nikto Ti nekáže ich čítať
THAT'S ALL
tak asi preto je každý druhý príspevok môj...
a ja rád diskutujem, komunikujem a bavím sa o veciach...
mám rád druhé názory a rád si ich vypočujem (v tomto prípade prečítam)
ale nepáči sa mi, keď sem niekto čo to v živote neskúsil, ale len počul, napíše
že trepeme blbosti...
BTW, ak ťa tie moje "blbosti" nezaujímajú, nikto Ti nekáže ich čítať
THAT'S ALL
ale tam nie si na mori 6mesiacov v kuse, tam chodíš normálne na pevninu, každé dva týždne...
ak chceš, tak samozrejme, že môžeš potiahnuť aj 4týždne v kuse, ale to je len naozaj minimum ľudí, čo to spravia tak možno 2-3krát do roka...
mňa len zarazilo, to, že si napísal, že z 10 4umrú....to by za prvé nikto nerobil a za druhé by to nikto nedovolil robiť...vieš čo je to 40% úmrtnosť v podniku??? vieš koľko by ich stáli poistky??? a potom by sa tam nezarábalo 5-6tis.EUR ale 50, keby tam bola 40% šanca, že sa nevrátia domov...
ak chceš, tak samozrejme, že môžeš potiahnuť aj 4týždne v kuse, ale to je len naozaj minimum ľudí, čo to spravia tak možno 2-3krát do roka...
mňa len zarazilo, to, že si napísal, že z 10 4umrú....to by za prvé nikto nerobil a za druhé by to nikto nedovolil robiť...vieš čo je to 40% úmrtnosť v podniku??? vieš koľko by ich stáli poistky??? a potom by sa tam nezarábalo 5-6tis.EUR ale 50, keby tam bola 40% šanca, že sa nevrátia domov...
-
morfeusko
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
A tak dalo sa to vydrazat sice som pocital dni kolko este budem robit ale ked som sa vratil home tak po tyzdni by som siel zaseY[o]G1 napísal: hmm...takže ropná rafinéria v Grécku??? a ako? dalo sa? bola to drina, ale zvládnuteľná, nie??? a si živý a aj zdravý???
Zato sa pytam na info o tejto praci lebo som nadnou rozmyslal...len neviem ako sa tam da vobec dostat...
Vidíš, mal si popruhy, takže to bolo v poho...
totiž oni tu nenormálne dbajú na bezpečnosť, takže ak si aspoň dávaš normálny pozor, nemalo by sa Ti nič vážne stať...samozrejme oškreniny, modriny a nejaké drobné úrazy u samozrejmé...
no mne to vybavuje mamin známy...ak sa mu podarí vybaviť všetko potrebné, tak idem od novembra na 3mesiace na stáž do Dánska, kde mi normálne budú platiť mesačne (je to celkom slušná čiastka za to, že sa vzdelávaš) a potom je záverečný test, ak spravím, tak ide sa na to
tu je jedna výhoda/nevýhoda (ako sa to vezme) že tam nebude pekelne teplé počasie
totiž oni tu nenormálne dbajú na bezpečnosť, takže ak si aspoň dávaš normálny pozor, nemalo by sa Ti nič vážne stať...samozrejme oškreniny, modriny a nejaké drobné úrazy u samozrejmé...
no mne to vybavuje mamin známy...ak sa mu podarí vybaviť všetko potrebné, tak idem od novembra na 3mesiace na stáž do Dánska, kde mi normálne budú platiť mesačne (je to celkom slušná čiastka za to, že sa vzdelávaš) a potom je záverečný test, ak spravím, tak ide sa na to
tu je jedna výhoda/nevýhoda (ako sa to vezme) že tam nebude pekelne teplé počasie
yogi možno to neni všade možno su určite plošiny ktore su na mieste kde to more snimi robi divy .........proste tam vraveli že ked chodia cudzinci tak podcenuju tuto pracu a často sa stava že pridu o život mno a vraveli tam že ročne im tam pride 10 ludi ale vrati sa 6 možno to bolo iba na tej jednej pplošine nvm
no ale toto už inak znie, že za rok im umrú 4ľudia ako za mesiac 
a okrem toho taká pracovná čata sa skladá z 25-30ľudí (aspoň na tej, na ktorú mám relatívne ísť)
a za rok sa ich tam vystrieda aj vyše 100
a zo 100 sú 4 len 4% ročne a to je hneď lepšie ako 40% mesačne
vidíš, že keď si sa nad tým zamyslel, tak si to aj pozmenil trošku k realite...GJ
a okrem toho taká pracovná čata sa skladá z 25-30ľudí (aspoň na tej, na ktorú mám relatívne ísť)
a za rok sa ich tam vystrieda aj vyše 100
a zo 100 sú 4 len 4% ročne a to je hneď lepšie ako 40% mesačne
vidíš, že keď si sa nad tým zamyslel, tak si to aj pozmenil trošku k realite...GJ
áno MORFEUSKO, správne si to pochopil...
idem na tri mesiace do školiaceho strediska do Dánska...
normálne sa budem učiť 8-10hodín denne tri mesiace a nakoniec záverečný test a osvedčenie...
ale normálne je to platené, takže to je v poho...
nechcel by som totiž na tri mesiace niekam vypadnúť, nemať ani korunu a nakoniec tie testy nespraviť
idem na tri mesiace do školiaceho strediska do Dánska...
normálne sa budem učiť 8-10hodín denne tri mesiace a nakoniec záverečný test a osvedčenie...
ale normálne je to platené, takže to je v poho...
nechcel by som totiž na tri mesiace niekam vypadnúť, nemať ani korunu a nakoniec tie testy nespraviť