Ono to tam je, kickovat by to malo po 150 sekundach, ale nejak to nefungujeradek21 napísal:Nebolo by dobré dať na server nejaký autokicker za AFK? Som myslel, že už automaticky server kickne hráča, je pripojený 30 minút a celý čas AFK. Síce to bolo na aim_map, čiže bol potom hneď mŕtvy, ale na väčších mapách by to trvalo.
CS 1.6 Server hojko.com
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Asi je tu na serveri iná verziaDrago napísal:Cely dust1, nic moc...
Ja som mal na mysli túto verziu: http://www.hojko.com/post977111.html#977111
-
lekoklatik
VIP
Prosím o navrátenie Plug-inu PTB (dúfam že sa to tak volá, Blazer mi to písal už 1000 krát ako sa to volá ale proste si to neviem zapamätať
) Plug-in ktorý hráčov automaticky rozhadzuju z jedného teamu do druhého aby nevznikol over.
Ja osobne som bol zásadne proti tomuto plug inu. Avšak kvoli mnohým magorom, deťom, ktoré sa prehadzujú z prehrávajúceho teamu do výťazného sa to inak nedá. Jednoducho stále chcú všetci vyhrávať. A tak hráči ktorý si kcú skutočne zahrať na to doplatia tým, že musia obetovať zbraň a prehodiť sa do druhého teamu
Takže som za znovuaktivovanie PTB. Každopádne to bolo tuším vypnuté len na skúšku a to je dobre. Avšak vyskúšalo sa a ja som proti tomu aby to bolo vypnuté.
Ja osobne som bol zásadne proti tomuto plug inu. Avšak kvoli mnohým magorom, deťom, ktoré sa prehadzujú z prehrávajúceho teamu do výťazného sa to inak nedá. Jednoducho stále chcú všetci vyhrávať. A tak hráči ktorý si kcú skutočne zahrať na to doplatia tým, že musia obetovať zbraň a prehodiť sa do druhého teamu
Takže som za znovuaktivovanie PTB. Každopádne to bolo tuším vypnuté len na skúšku a to je dobre. Avšak vyskúšalo sa a ja som proti tomu aby to bolo vypnuté.
-
lekoklatik
VIP
Click: Aspoň nebol over 
//Opak: Áno to sa aj mne stávalo dosť často avšak len na malých mapách. A tých tam už nieje moc takŽe by to nemal byť problém. Inak kvoli tomu som bol proti. Že som nevedl s kým som. Ale tak je to lepšie než keď sa stále prehadzujú lebo sú v overe a tak.
btw ste za to aby sa to vrátilo späť?
//Opak: Áno to sa aj mne stávalo dosť často avšak len na malých mapách. A tých tam už nieje moc takŽe by to nemal byť problém. Inak kvoli tomu som bol proti. Že som nevedl s kým som. Ale tak je to lepšie než keď sa stále prehadzujú lebo sú v overe a tak.
btw ste za to aby sa to vrátilo späť?
-
lekoklatik
VIP
Zdarec.
Mám jeden návrh, ktorý by možno vyriešil problém s rtv a votovaním hlúpostí na serveri, neustálemu plakaniu kde je admin a tak.
ide o to, že by sme na skúšobnú dobu napr. mesiac nehali na serveri základné oldschool mapy s niečím čo sa hráva na servercoch s vyššou úrovňou
de_dust2
de_inferno
de_nuke
de_aztec
de_train
de_prodigy
de_cpl_mill
de_cbble
a pre menšinu alebo skor pre zmenu možno
de_dust4
cs_minilitia2k
Nič viac, nič menej. Nehať tam všetky nastavenia a plug iny ktoré tam sú. rtv proste všetko. Len zmeniť mapy. že čo by to urobilo so serverom. Mám na mysli či by to hráčov prilákalo, albo naopak odlákalo takže je to asi aj risk, každopádne teraz je na serveri relatívne prázdno. A pozrite iné servre. Tie sú plné furt
ale nik netuší prečo. Ja si myslím že preto, lebo keď je na serveri 18 ľudí a končí mapa, nevotne sa napr. pool_day
PTB nech je radšej zapnuté. Ak sa tam nazbierajú iný ľudia, nie deti snáď sa to vypne
A lákadlo by snáď bolo i to, keby bol odkaz na túto tému na vrchu fóra tak ako tam bol po prvý raz asi mesaic. PretoŽe nie každý a hlavne nie návštevníci chodia do sekcie HRY atď. Proste to by návštevníkov ktorý hrávajú CS upútalo.
Ja osobne som za takýto pokus. ide mi čisto o dobré meno a zaplnenie servera.
Očakávam postrehy alebo dodrbanie ma za tento návrh
Mám jeden návrh, ktorý by možno vyriešil problém s rtv a votovaním hlúpostí na serveri, neustálemu plakaniu kde je admin a tak.
ide o to, že by sme na skúšobnú dobu napr. mesiac nehali na serveri základné oldschool mapy s niečím čo sa hráva na servercoch s vyššou úrovňou
de_dust2
de_inferno
de_nuke
de_aztec
de_train
de_prodigy
de_cpl_mill
de_cbble
a pre menšinu alebo skor pre zmenu možno
de_dust4
cs_minilitia2k
Nič viac, nič menej. Nehať tam všetky nastavenia a plug iny ktoré tam sú. rtv proste všetko. Len zmeniť mapy. že čo by to urobilo so serverom. Mám na mysli či by to hráčov prilákalo, albo naopak odlákalo takže je to asi aj risk, každopádne teraz je na serveri relatívne prázdno. A pozrite iné servre. Tie sú plné furt
PTB nech je radšej zapnuté. Ak sa tam nazbierajú iný ľudia, nie deti snáď sa to vypne
A lákadlo by snáď bolo i to, keby bol odkaz na túto tému na vrchu fóra tak ako tam bol po prvý raz asi mesaic. PretoŽe nie každý a hlavne nie návštevníci chodia do sekcie HRY atď. Proste to by návštevníkov ktorý hrávajú CS upútalo.
Ja osobne som za takýto pokus. ide mi čisto o dobré meno a zaplnenie servera.
Očakávam postrehy alebo dodrbanie ma za tento návrh
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa: