No neviem od koho, ale dik za K-. ...
Slovan proti Tampa Bay, víťazovi Stanley Cupu!
-
Sagittarius
Guru
mne STV3 fičala...
zápas sa mi páčil...prvá tretina síce nič moc, ale podcenili nás...
v druhej znervózneli a mohli si sami za to, že boli stále vonku...
akože potom v tretej ukázali, že majú na viac, ako tu ukázali...keby tak hrali od prvej tretiny, tak by sme asi nemali šancu, ale páčilo sa mi, že keď sme zacítili šancu, tak sme sa zakusli a nedali sa
aj keď sme vlastne dali až 5gólov a Tampa len 2, nič to nemení na veci že sme prehrali 4:3
ale Hujsa mu v tom nájazde strašnú zadelil
a Vinco ukázal, že to má v hlave a v rukách trošku lepšie usporiadané ako obyčajný hráči....prevedenie bolo perfektné
zápas sa mi páčil...prvá tretina síce nič moc, ale podcenili nás...
v druhej znervózneli a mohli si sami za to, že boli stále vonku...
akože potom v tretej ukázali, že majú na viac, ako tu ukázali...keby tak hrali od prvej tretiny, tak by sme asi nemali šancu, ale páčilo sa mi, že keď sme zacítili šancu, tak sme sa zakusli a nedali sa
aj keď sme vlastne dali až 5gólov a Tampa len 2, nič to nemení na veci že sme prehrali 4:3
ale Hujsa mu v tom nájazde strašnú zadelil
a Vinco ukázal, že to má v hlave a v rukách trošku lepšie usporiadané ako obyčajný hráči....prevedenie bolo perfektné
Podla mna to bol velmi dobry zapas bolo v nom vsetko co ma byt takze za tie prachy co som za to dal sa to oplatilo. Skoda toho ze sa tu takychto zapasou sa nehra viac.
Dost ma pobavilo ako Lazo dostal od brankara
http://video.joj.sk/videa/laza-zlozil-brankar.html
Dost ma pobavilo ako Lazo dostal od brankara
http://video.joj.sk/videa/laza-zlozil-brankar.html
2000,- za preslávané Bratislavské stĺpy sa mi zdá trochu moc o lepších miestach ani nevravím. Ináč priemerná vstupenka na zápas pred cca 2 rokmi (to si pamätám na 100%, súčasné nechcem hádať) na NHL zápas v regular season bola okolo 70 doláčov... vynasob to 2O,- korunami alebo ak chces za mna aj 30,- vzhladom na vtedajsi kurz. Potom si prirátaj komfort v NHL aréne, odčítaj priatelský zápas a zamysli sa kto potreboval ryžovať.branoo8 napísal:Podla mna to bol velmi dobry zapas bolo v nom vsetko co ma byt takze za tie prachy co som za to dal sa to oplatilo.
Ten trapas s tréningom a akože autogramiádou za 300,- sk pre deti, ktorú zachraňoval trápnymi súťažami nejaký vypatlaný moderátor, ani neriešim.
Áno som rád, že tu Tampa bola, mohlo by byť aj častejšie, bola z toho aj show a parádny hokej, žiaľ cena odráža našu slovenskú povahu.
Božechráň zorganizovať niečo s Tampu pre juniorské tímy z celého Slovenska ... aspoň ten tréning nech si prídu pozrieť zadara..
SZLH & p. Široký rulez!
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Perfektny zapas..tych 2tis co som obetoval mi zato stalo
Bol som medzi fans Slovana asi jediny ktory fandil Tampe
A ked dala gol a ja som zdvihol ruky tak som sa hned uvedomil,ze to tak najavo asi moc nemozem davat 
Inak zapas zo strany Tampy bol taky polovicny..Necakali od Slovana taky vykon.Podcenili kus zapas,alebo sa setrili na Rangers
Inak ma Tampa potesila, len co ma sklamalo tak boli ceny suvenirov..Dres Tampy stoji u nich na nase okolo 800sk a tu boli po 3tis
To som bol akoze dost zaskoceny
Tie vstupenky by boli vypredane do dna..Este ze to bolo tak ako to bolo..Ja sa nestazujem 
Inak zapas zo strany Tampy bol taky polovicny..Necakali od Slovana taky vykon.Podcenili kus zapas,alebo sa setrili na Rangers
Inak ma Tampa potesila, len co ma sklamalo tak boli ceny suvenirov..Dres Tampy stoji u nich na nase okolo 800sk a tu boli po 3tis
To som bol akoze dost zaskoceny
No cena bola mozno dost velka,ale aspon sa tam dostali,len ti ktorych tych hokej naozaj zaujima.Keby to bolo po 500sk tak by sa normalny smrtelnik na ten zapas veelmi tazko dostalbegbeee napísal: Áno som rád, že tu Tampa bola, mohlo by byť aj častejšie, bola z toho aj show a parádny hokej, žiaľ cena odráža našu slovenskú povahu.