Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10

O športe...

Kto vyhra sezonu 2009/2010???

Kosice
23
26%
Slovan
24
27%
Zvolen
3
3%
Skalica
2
2%
Trencin
2
2%
Martin
19
21%
Banska Bystrica
5
6%
Nitra
6
7%
Zilina
0
Žiadne hlasovania
Poprad
6
7%

Celkom hlasov: 90

FT
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa FT »

Bol som sa pozrieť na zápasoch u nás doma, videl som aj včera ten Martine. Musím ti ale oponovať, že hráme nudný hokej. Mužstvo ako Mikuláš si u súpera ako Martin nemôže dovoliť otvoriť hru a hrať hurá útočný systém... Prioritou musí byť defenzíva, pokiaľ chceme doniesť nejaké body. Včera nám to vyšlo a aj keď to nebol na pohľad krásny zápas, účel to splnilo. Predsa, čo je teraz dôležitejšie ako body? Hrať pekný hokej, ale nič z toho? Ako by sme potom mohli pomýšľať na play-off. Doma je to o niečom inom, tam sa snažíme, samozrejme, viac útočiť a aj viac útočíme a kombinujeme, domáce mužstvo je vždy viac hnané tribúnami ako hosťujúce.
Imho, včera sa mi nezdalo, že by Martin okrem poslednej tretiny, kedy zapol a my sme sa totálne stiahli do obrany, hral oveľa krajší hokej ako my. Snažili sa síce útočiť, ale bolo tam veľa nepresných prihrávok a nedorozumení. Čiže pokiaľ je hra nudná, nie je to vina jediného mužstva. Mikuláš nekazil hru štýlom "získam puk a vyhodím", ale snažil sa takisto založiť dobrý protiútok.
Btw, náš štadión je kapitola sama o sebe, je najstarší na Slovensku a aj tak vyzerá. Za to ale ani hráči, ani fanúšikovia nemôžu. :) Dúfam, že sa dočkáme teda toho nového, pokiaľ teda bude vyzerať aspoň trocha ako tie vizualizácie, na ktorých sa dá vidieť, bolo by to super.
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

darmo sa vyhovarate na LM. MArtin hral tragicky, obrana neexistovala...Mikulas hral ucelne a chytil sa prilezitosti, sak ako sme hrali? Nahadzovanie pukov a pred branou nikto, kolko dorazok a priestoru oproti tomu mali mikulascania...vrchol bezmocnosti bol beran 30s pred koncom zapasu, ked sa vratil....Nieco sa deje vo vnutri kabiny, dufam ze to nebudu peniaze
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

za vsetkym hladaj peniaze :)
Johnyy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Johnyy »

Aj ked extraliga sa este len zacala, tabulka vyzera zaujimavo...

1. Košice 9 6 2 0 1 37:16 22
2. Zvolen 11 6 1 2 2 39:29 22
3. Lipt. Mikuláš 9 5 2 1 1 31:24 20
4. Ban. Bystrica 10 5 0 1 4 33:28 16
5. Nitra 8 5 0 1 2 21:19 16
6. Skalica 9 3 2 1 3 28:23 14
7. Slovan BA 9 3 2 1 3 26:23 14
8. Martin 9 4 0 2 3 30:29 14
9. Žilina 9 3 1 1 4 26:26 12
10. Trenčín 9 3 1 1 4 22:22 12
11. Poprad 9 2 1 0 6 14:24 8
12. Kežmarok 9 2 0 1 6 24:39 7
13. HK ORANGE 20 8 - - - -:- -

Som zatial smutny z vykonov v Trencine a Poprade. Tieto muzstva patria minimalne do prvej osmicky. Naopak pozitivne prekvapenia su LM a BB, aspon zatial...Zvolen sa vyhrabal zo sračiek a vyzera ze moze zamiesat karty v prvej stvorke. Tento rok to vyzera ze treba pocitat aj s muzstvami, ktorymi sa pred par rokmi vobec neratalo a moze prekvapit aj silnejsich superov...uvidime...
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Som troska smutny, ze Slovane je tam kde je, ale verim ze v piatok da LM na Frak... ideme povzbudzovat a zaroven sa dat do laty :lol:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Martin44 napísal:Som troska smutny, ze Slovane je tam kde je...
Som dost veselý, že Slovan je tam kde je a náladu mi dvíha aj pozícia Zvolena. *no offence :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

necelych 10kol este nevypoveda o nicom, aj ked je pravda ze LM a BB ludia tipovali na nizsie priecky. V polke sezony uz bude mozne co-to povedat o rozlozeni sil jednotlivych muzstiev.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Na zaciatku sezony zvyknu niektore timy prekvapit.... A Liptovsky Mikulas zvykne hrat dobre a ku koncu sezony hra o zachranu.
Johnyy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Suhlasim, aj ked si nepamatam sezonu v ktorej by sa LM drzal takto vysoko...Okrem prehry so Slovanom 8:1(aj sam asistent trenera slovana priznal ze vysledok uplne neodzrkadloval realitu) sa drzia celkom slusne.
Ale je urcite priskoro tvrdit co a ako, do konca sezony este daleko... sam som zvedavy na osmicku do play off... 8)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Slovensky hokej teraz vobec nesledujem, ale tak tabulka je velmi zaujimava, co sa mi paci je jasne kedze som Kosican a aj prekvapenia mam rad, predsa len stereotip na cele so Slovanom, mi liezol na nervy. Ale tak zase nech to Blavaci neposeru play-off by pre mna nebolo play-off ak by sa Kosice nestreli so Slovanom, ale aj tak nie je o com teraz... Zaciatok sezony... :)
Johnyy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Retne napísal:Slovensky hokej teraz vobec nesledujem, ale tak tabulka je velmi zaujimava, co sa mi paci je jasne kedze som Kosican a aj prekvapenia mam rad, predsa len stereotip na cele so Slovanom, mi liezol na nervy. Ale tak zase nech to Blavaci neposeru play-off by pre mna nebolo play-off ak by sa Kosice nestreli so Slovanom, ale aj tak nie je o com teraz... Zaciatok sezony... :)
Nemyslim si, ze postavenie Kosic na cele tabulky je prekvapenie a tak isto sa nebojim, zeby sa Slovan nedostal do play off, s tym tymom co maju musia pomyslat na finale. Kosice to iste. Tuto sezonu si myslim, ze si to znova rozdaju. Samozrejme nechcem podcenovat ostatne tymi, su to len moje uvahy...

Na vyrovnanejsiu partiu to vyzera o ostatne priecky. Kto sa nedostane do play off si neovazim ani typovat.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

SR20, Kezmarok, Zilina a Banska Bystrica su moje tipy na nepostupove priecky + Poprad ak sa nepozbieraju.
Johnyy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

No ta SR20 to je jasne, kedze niesu bodovany...Inak tento rocnik uz dve vyhry, co je chvalihodne...
Inak Kezmarok a Poprad suhlasim. A niako sa mi nepozdava Nitra. Plus este Zilina alebo Bystrica. Uvidime ako sa vykrystalizuje zvysok sezony...
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

bystrica hra zatial dobre skorej to vidim na nitru a poprad. Som rad ze matin sa prebral s krca a konecne sa presadzuje golovo riha a dornic, dufam ze aj hovorka sa rozohra...inak nepamatam si ze by dzubina chytal tolko zapasov po sebe za spisiaka (ak neratam autonehodu lakosila)...ze by mu konecne zacal verit?
Johnyy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Martin po rozpacitom uvode sezony zacina naberat stary kurz...podla mna ma jeden z najvyrovnanejsich kadrov v extralige(po slovane, kosiciach a zvolene)...
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

takze moje tipy :)))

Košice - Ban. Bystrica 1
Slovan BA - Žilina 1
Trenčín - Poprad 1x
Kežmarok - Lipt. Mikuláš 2
Nitra - Skalica 1x
Zvolen - HK ORANGE 20 1

//autoeditácia príspevku ( 10 Oct 2008, 23:11 )
lol :D .. blavaci prehrali :D:D:D ..

hmm .. ani sa im necudujem .. letenky do Ruska su drahe :))) .. sak kurz na ZA bol dobry :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Hovori dome:
"pocuvaj Miro, jak som teraz isiel na stadion, tak ty kokos tak som rozkopal takych piatich chalanov , ze az!"
Lazo nato:
"Az piati boli? To si im dobre dal!"
A Dome doda:
"Jasne , dal som ich dole vsetkych a jednemu z nich som taku zaje*al, az mu slabikar vypadol z ruky!"
dnes sa "akoze pan" DOMEnt zas predviedol...pustit sa do chlapca, co lezi na lade, je najmladsi, najmensi.....po dnesku mam chut ist mlatit male deti a casnicky co mi odmietnu naliat...keby hocikoho ineho si podal, aj gajdy co je asi taky jak chmelo stary by mu nalozil na usta..ale taky spelda co by z neho zrobil...no nic, skoda...slovan forever, nech toto dome predvedie aj v UFE ked budu prehravat o 15 golov a dostaneme vdaka domentovi nalepku imbecilny narod
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

dnes bola uzasna atmosfera na LM ..
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

skypej.. som počul, že ste mali mať vstup zdarma? Potom nečudo.. ;)

Inak v KE vypredané, ale košičania sa vyznamenali.. :(
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:skypej.. som počul, že ste mali mať vstup zdarma? Potom nečudo.. ;)
jj :)) ..
to je dobre ze KE prehrali :D .. aspon sme sa na vas dotiahli :P
Zamknuté