Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
tomek00
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tomek00 »

Mrk napísal:kludne si to cvakni neolutujes ;-)

ako Waldo pisal nieje to vobec vysoka suma, nechapem ako vsetci mrncia ,ze je to pridrahe, ked vezmem do uvahy kolko financii davam do inych "nepostatnych" veci :roll:
preco platit za nieco co sa da hrat aj zadarmo? 8)
prosim len ma za tento nazor nezabite :)
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

to je tak, preco si platit premiove kanaly na kablovke ako HBO, ked mozem pozerat aj STV1 ? lebo je to iste na lespej urovni :-P
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

Mrk napísal:to je tak, preco si platit premiove kanaly na kablovke ako HBO, ked mozem pozerat aj STV1 ? lebo je to iste na lespej urovni :-P
no neviem, o tomto by som sa vedel bavit donekonecna a nik by ma nepresvedcil ze je to nejake "fasa" si za hranie platit, ale nerozoberajme to lebo vidim ako by to dopadlo ;)
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

mrzi ma to...budem hrat nadalej na blizzlike free...pridem kedy chcem a zahram kedy chcem....ako maju to zle poriesene
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

LOLCATS napísal:mrzi ma to...budem hrat nadalej na blizzlike free...pridem kedy chcem a zahram kedy chcem....ako maju to zle poriesene
vies oni z toho platia udrzbu serverov a personal atd....aj ked je pravda ze sa na tom zas dobre nabalia
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

LOLCATS napísal:mrzi ma to...budem hrat nadalej na blizzlike free...pridem kedy chcem a zahram kedy chcem....ako maju to zle poriesene
Zle poriesene? A z coho maju platit servere a dalsi vyvoj vo WoW? :D ... z dobrovolnych prispevkov? Jasne ze na tom maju obrovsky zisk. Ale vsak je tu aj druha stranka. Nebyt platiacich zakaznikov tak ziadne blizzlike servere nemas kedze by sa hra nijak nemenila. + To som do tej platby nezahrnul support a vyladenost serverov co na free nikdy mat nebudes (nie v takej miere).
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Waldo napísal:Zle poriesene? A z coho maju platit servere a dalsi vyvoj vo WoW? :D ... z dobrovolnych prispevkov? Jasne ze na tom maju obrovsky zisk. Ale vsak je tu aj druha stranka. Nebyt platiacich zakaznikov tak ziadne blizzlike servere nemas kedze by sa hra nijak nemenila. + To som do tej platby nezahrnul support a vyladenost serverov co na free nikdy mat nebudes (nie v takej miere).
Z coho ? Od spustenia WoW pred par rokmi , do toho investovali cez 100 milionov dolarov ... paradoxom je ze kazdy mesiac im do vrecka ide cez 200 milionov dolarov , takze z coho chudaci budu platit ? :D
110100
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 110100 »

sorka, ale nechce sa mi prehladavat vsetky tieto strany, mohol by mi niekto pls poslat link, kde si stiahnem patch na suradnice ? :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

110100 napísal:sorka, ale nechce sa mi prehladavat vsetky tieto strany, mohol by mi niekto pls poslat link, kde si stiahnem patch na suradnice ? :)
to neni patch ale addon...vola sa cartographer a stiahnes ho napr aj na curse
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Waldo napísal:Zle poriesene? A z coho maju platit servere a dalsi vyvoj vo WoW? :D ... z dobrovolnych prispevkov? Jasne ze na tom maju obrovsky zisk. Ale vsak je tu aj druha stranka. Nebyt platiacich zakaznikov tak ziadne blizzlike servere nemas kedze by sa hra nijak nemenila. + To som do tej platby nezahrnul support a vyladenost serverov co na free nikdy mat nebudes (nie v takej miere).
A povedal som snad ze to chcem mat zadarmo ?
Ved aj nejaky internet je porieseny tak ze platis len ked ho vyuzivas....tak by som to chcel...ze si zaplatis co ja viem mesiac a to sa bude odpocitavat len vtedy ak hras...ak si skutocne v hre.....ako kupim si kupon a potom zistim ze mam toho vela alebo sa mi nechce...a peniaze v prdeli :(
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

LOLCATS napísal:A povedal som snad ze to chcem mat zadarmo ?
Ved aj nejaky internet je porieseny tak ze platis len ked ho vyuzivas....tak by som to chcel...ze si zaplatis co ja viem mesiac a to sa bude odpocitavat len vtedy ak hras...ak si skutocne v hre.....ako kupim si kupon a potom zistim ze mam toho vela alebo sa mi nechce...a peniaze v prdeli :(
nejaky internet :lol: co si tym chcel povedat? za pripojenie platis mesacny pausal, za kablovku platis mesacny pausal, za telefon platis mesacny pausal, ale za wow by si chcel len ked hras co :lol:
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

nuz tak by mali potom o dost mensie zisky, a to oni nechcu :lol:
hral si uz niekedy na tych blizzardackych serveroch ? ak ano tak urcite vies, ze sa teda oplati "vyhodit" tych 10-13sk za den ktory nehras

ale takato diskusia povede niekam do prdele, takze uz by stacilo, bud si zaplat alebo nie...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Rozmyslam ze by som zacal s ofikom ale mam na vas par otazok, nemam kreditku cize by som to platil cez game time kupony, da sa to? lebo niekde som pocul ze pri registracii to vyzaduje od teba cislo kreditky, potom dalsia otazka, pozeram v brlohu kolko stoji WoW a vidim ze maju nieco ako Battle Chest, mozem sa spytat ze co mi to naviac prinesie okrem tych nieakych manualov ako ked si kupim normal wow + bc za 499 SK a hento si kupim za 999 SK
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no teraz sa uz da bez problemov vytvorit acc bez kreditky, no ten battlechest stoji 999 lebo je to aj normal wow aj tbc, v podstate zaplatis tak isto, len hento je uz v jednom baleni...cez game time kupony to je drahsie to je jediny rozdiel, odporucam zalozit ucet, bohato staci aj visa electron, i ked s nou kedysi byvali problemy, ak si student tak v niektorych bankach neplatis za vedenie vobec nic a vpodstate budes pouzivat kartu len na internetove transakcie
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

no lenze na to by som potreboval asi aj suhlas rodica ak som este neplnolety nie?
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

urcite ano, dokonca s nim by to bolo ptorebne vybavovat...
Waldo
Medium Star
Medium Star

-=wolf=- napísal:no lenze na to by som potreboval asi aj suhlas rodica ak som este neplnolety nie?
Ked nemas vlastny ucet tak povedz nech ti to hradi jeden z rodicov a ty im kazdy mesiac das len peniaze. Podla mna je to najjednoduchsie a najpohodlnejsie riesenie. Neskor sa to da samozrejme lahko prehodit.

Hawk nepochopil si ako som to myslel. Jasne ze na tom zarabaju to je snad ciel kazdej firmy nie? Len vravim ze keby to bolo uplne zadarmo tak by sa ten vyvoj a udrzba asi nemali z coho financovat.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

no lenze oni mi to urcite nepovolia, keby mi to povolia uz davno hram ale oni si stale stoja za tym ze peniaze za hru sa neoplati davat, ze su to vyhodene peniaze, aj keby som im daval svoje uspory
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Mate nejake tie 2 tyzdne, na zbieranie honoru, arena ratingu a pod, pretoze...

End of Arena Season 4 Coming Soon / Patch 3.0.2 Release date
Season 4 will end on October 14, it wouldn't be surprising to see the Patch 3.0 deployed on live servers on the same day. (Not surprising = 95% chance to happen)

Quote from: Nethaera (Source)
We’re currently planning to end the fourth Arena season on October 14, 2008, and as always -- this date could easily change. This Arena Season is only ending in respect to the ladder, meaning we'll be taking a snapshot of the season's ladder and then go through our normal process to determine who is eligible for the end-of-season rewards. This process should take approximately one week. It's very important for players who feel that they may be eligible for the arena-specific title and/or Armored Nether Drake to refrain from transferring their character to another realm between the date outlined above, and when the end-of-season rewards are physically awarded.

Upon the end of this Arena Season, teams and ratings will not be wiped, and will carry forward allowing players to earn points each week and purchase gear until the launch of the expansion (November 13, 2008).

viac na

Kód: Vybrať všetko

mmo-champion.com
A potom este mesiac cakat na Wotlk. ;)

p.s. - reset honoru a arena ratingov nebude ;)
Waldo
Medium Star
Medium Star

Uff no mas pravdu s tym honorom. Nemam rad taketo oznamy na poslednu chvilu.
Napísať odpoveď