- eXo - napísal:preco ved moje spoluziacky maju tiez 17 a nektore to nosia
Take s tym kolieskom na pate?
Ja som najprv chcel pripomenut, ze nosim tiez podobne (Adio) a az potom som si vsimol, ze to su kolieskove Na tom by som sa asi zabil...
mobiloman napísal:ja som mal tiez merrellky a max spokojnost, nie je garmont ako garmont
Garmont topanok som uz mal na sebe celu radu a nemal som s nimi nikdy ziaden problem. Iba raz sa mi na jednej utrhli putka na snurovacky (model nagevi) ale to spravili ako zarucnu opravu a potom vsetko O.K.
axXis napísal:Garmont topanok som uz mal na sebe celu radu a nemal som s nimi nikdy ziaden problem. Iba raz sa mi na jednej utrhli putka na snurovacky (model nagevi) ale to spravili ako zarucnu opravu a potom vsetko O.K.
ved vravim nie je garmont ako garmont, niektore modely vydarene ine menej, ja som mal merrelky a max spokojnost, teraz mam adidas tenisky s GORE TEX XCR a spokojnost na bezne nosenie a lahky trekking super, do sucheho pocasia mam ADIDAS s mountain gripom, vsetko zalezi od model, spracovanie ako ti sadnu a pod, netreba zabudat ze kazda topanka ma svoje urcenie(vid priklad reklamacie vychadzkovej obuvi pouzivanej v zime v snehu a vode)
GothaR napísal:Take s tym kolieskom na pate?
Ja som najprv chcel pripomenut, ze nosim tiez podobne (Adio) a az potom som si vsimol, ze to su kolieskove Na tom by som sa asi zabil...
adio a hellys je skoro to iste a to ee co si pass na to su moc mudre to nosia zasrani 13rocny
keď som zbadal fotku topánok ADIDAS Superstar, až ma začali bolieť nohy. Neviem prečo, ale v týchto topánkach som si bohovsky doje*** nohy, absolútne nepohodlné, tvrdé. Trpel som v nich asi týždeň, ale stačilo mi.
A tak sa chcem spýtať, či aj vy máte také skúsenosti s týmto modelom?
Nemám ani krivé ani ploché laby, ani netrpím žiadnou fatálnou poruchou v podobe chýbajúceho palca na nohe a to som vyskúšal mnohé značky a druhy od cvičiek v škôlke, cez čiňany na základke, končiac golfovou, futbalovou alebo bowlingovou obuvou, ale to, čo som zažíval pri Superstaroch bol koniec. Vždy, keď sa dalo som ich vyzul a bolo mi jedno, či som bol na porade u šéfa alebo v reštike s priateľkou.
Inak tie druhé čierne sú pekné, ale nekúpil by som ich ani za svet...
1. Asics 2690 Sk
2. Nike Rollin 2490 Sk
3. Puma Bisley 1740 Sk /predtým 2490/
4. Nike Dart IV 1990 Sk
5. Nike Air Cringe 1990 Sk /predtým 2990/
6. Nike Air Zoom+ 2990 Sk /predtým 4290/
7. Nike 6.0 Air Zoom Oncore 2990 Sk