Aka vysoka skola ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Vesper napísal:Cena ubytovanie na VSE v Prahe pre prvakov je celkom v pohode si myslim. Intrak, v ktorom byva vacsina prvakov (ja a Fabo tiez) vyjde mesacne priblizne 2100 kc a je v tom zahrnuty aj vyborny internet na izbach (co nie je vsade).
Na ktorej koleji ste? Ja alebo Strahovaci mozeme o takej cene iba snivat :lol:
PS: tipujem jizak :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

GothaR napísal:Na ktorej koleji ste? Ja alebo Strahovaci mozeme o takej cene iba snivat :lol:
PS: tipujem jizak :)
Uhadol si :D U nas byva 98% prvakov na JM lebo je tam aj budova skola kde je vacsina hodin. Ale zase ked si zoberes v akej prdeli su koleje JM od mesta a ako to tu vyzera...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Vesper napísal:Uhadol si :D U nas byva 98% prvakov na JM lebo je tam aj budova skola kde je vacsina hodin. Ale zase ked si zoberes v akej prdeli su koleje JM od mesta a ako to tu vyzera...
Tak ale zas mate CARLOS :D
Keby jizak nebol tak daleko, tak by to bolo v pohode, izby su velke a konaju sa aj dobre chodbovice, hlavne splav Vltavy :)
Inde o takej zhovievavosti mozu iba snivat.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Tak ale zas mate CARLOS :D
Keby jizak nebol tak daleko, tak by to bolo v pohode, izby su velke a konaju sa aj dobre chodbovice, hlavne splav Vltavy :)
Inde o takej zhovievavosti mozu iba snivat.
Ano da sa tu myslim fajn zit aj ked za vybavovanim vsetkeho druhu a kulturnym vyzitim treba chodit samozrejme do centra ale to sa da ozeliet. Izby su velke? Izby su povodne stavane na dvojluzaky ale na Blanici kde byvame su do vacsiny izieb napchati traja ludia co uz vobec nie je take dobre. Dalsia vychytavka su styri skrine a jedna mini chladnicka na bunke pre siestich
Gothar
Moderátor
Moderátor

Noo vlastne hej :) Ja som tam izby videl vzdy iba s jednym povodnymm obyvatelom, a ako to teraz rozpocitavam, tak to je pre 3ch fakt malo :?
Ale prvy rocnik byva tazky, ja som tak zacinal na strahove a doteraz nechapem ako to tam niekto moze mat rad. Tam su uplne mini izby (okrem jedneho bloku) a uplne bezutesne prostredie.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Pocul som vcera na chodbovici od karlovkarov dost nadavok :)

Ano, je to smutne ze sme tu traja na izbu, ale nie je to az take strasne ked su v pohode spolubyvajuci.

No a akcie su skutocne luxusne... a carlos uz nie je tak celkom carlos, ale ajtak je tam skvele :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Hmm, tak to tam bol asi aj kamos :) Spominal nejaku chodbovicu a kvoli nej nakoniec nesiel na Laydee jane, ale jeho problem :D
Inak kazdy utorok su v klube RETRO studentske noci, vstup zadarmo a pivo za 25 http://www.retropraha.cz/Data/Obr/352_570_1_t7_sn.jpg
Hrat by mali trance a house, inak zvuk je tam vyborny, z klubov asi najlepsi v celej Prahe.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Vysvetli mi ako je mozne ze vacsina tychto studentskych akcii je v utorok. Dva utorky po sebe som bol na Nation2nation parties a minule ma este kamos volal na nejaku inu a vsetky plagaty co vidim tak su na utorok. A kedze ja mam v stredu hned zrana dve cvika tak to nie je najlepsie
Gothar
Moderátor
Moderátor

Mne ten utorok tiez vadi, mam cviko o devietej rano, nahradit si ho mozem v ten isty den o 11tej...
Ale na Hvezde maju studentske akcie od stredy do soboty :) No to je uz dost daleko a na opacnom konci mesta ako ste vy :)
http://www.klubhvezda.cz/
Je to plne mladych ludi a s dobrymi cenami, ale ich hudba mi nesadla. Ale keby si chcel zbalit nejaku 16-17 rocnu babenku, tak je to spravne miesto :)
A preco utorok? No asi je to kvoli tomu, ze v normalnych kluboch uz vikend zacina vo stvrtok a studenstkymi vecermi mozu vyplnit prazdne miesto v programe s tym, ze tam budu mat dost ludi.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

zasatava mi rozum, nad tym co som zacal studovat :aasmile10:
mam tu sociologiu, pravo, mat. statistiku a moj odbor si hovori "geografia a regionalny rozvoj" :evil:
o presednomdni so sablonkami nehovorim, lebo to je jedine ku geo blizke... a ten neskutocny chaos v adminstracii fakulty... neodporucam nikomu...
btw: je to na prirodnych vedach UKF
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa *LENKA* »

jackb :arrow: tie vedy ktoré si vymenoval, maju velký suvis s odborom, ktorý študuješ...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

jackb: hej, tá orginazácia je dosť slabá, ale keď si sleduješ AIS tak sa to dá všetko ustriehnúť a byť v obraze (odporúčam vytvoríť študentské forum, my si tam vymieňame cenné info vrátane úloh :D )
a k tým predmetom: počkaj, neskôr prídu aj zaujímavejšie (veď si pozri študijný plán). Treba mať aj nejaké základy, a ak si myslel že tam nebude štatistika, právo a pod. tak si sa dosť oklamal.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

audiotrack napísal:jackb: hej, tá orginazácia je dosť slabá, ale keď si sleduješ AIS tak sa to dá všetko ustriehnúť a byť v obraze (odporúčam vytvoríť študentské forum, my si tam vymieňame cenné info vrátane úloh :D )
a k tým predmetom: počkaj, neskôr prídu aj zaujímavejšie (veď si pozri študijný plán). Treba mať aj nejaké základy, a ak si myslel že tam nebude štatistika, právo a pod. tak si sa dosť oklamal.
no siete som pustil siete vo svojom odbore a mam tam jedneho znameho, tak sa snad nevykasle.
AIS, je kapitola sama o sebe: povinnu socku si tam nemozem nahodit, a nikto nevie povedat, ci je pocet 29kreditov za semester chybou AISu, alebo je v studijnom plane zla informacia (v nom to vychadza akurat) :?
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Prepacte ze vam prerusijem diskusiu :)
Chcem sa spytat, aka vysoka, respektive aky odbor je pre mna najlepsi, ak sa zaujimam o PC vo viacerych oblastiach.
Teda bavi ma aj programovanie, aj HW pocitaca, aj historia pocitacov, teda strasne vela. Je nejaky obor, alebo postupnost oborov, presne pre mna? Ja sa do VŠ velmi nerozumiem, tak by som bol rad ak by ste mi poradili, ktorou cestou sa mam uberat :)
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

BX napísal:Prepacte ze vam prerusijem diskusiu :)
Chcem sa spytat, aka vysoka, respektive aky odbor je pre mna najlepsi, ak sa zaujimam o PC vo viacerych oblastiach.
Teda bavi ma aj programovanie, aj HW pocitaca, aj historia pocitacov, teda strasne vela. Je nejaky obor, alebo postupnost oborov, presne pre mna? Ja sa do VŠ velmi nerozumiem, tak by som bol rad ak by ste mi poradili, ktorou cestou sa mam uberat :)
Informatika :) v KE, BA, alebo v Cechach...
BX
Addict
Addict

A nejaka presna univerzita? Napr. v Cechach nejaka? :)
Ze by som kukol nejake INFO.
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

FEI TUKE, FEI STUBA, v cechach napr. VUT brno, karlova uni...
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

BX napísal:Prepacte ze vam prerusijem diskusiu :)
aj v ZA je fakulta FRI a st. program Informatika, tam chodim ja.
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

BX
Addict
Addict

A moze mi niekto napisat, co zahrnuje obor Informatika? (teda co sa tam uci)
Najlepsie, keby tu bol niekto, kto tento obor studoval/studuje...
Este tuto jednu vec a dam pokoj, slubujem :D
Napísať odpoveď