Ja som Center utoku a sme 6 v skupine a postupuju len 2 a su tam same ceske spickove kluby takze to vidim ruzovoPeky05 napísal:MP4-23:na akom poste hras???kolky ste v skupine a kolky postupujete??
Florbal
-
mirak2
Hardcore addict
po vynikajucom finalovom zapase sa prvy raz v historii stalo majstrom sveta ine druztvo ako Svedsko
Finsko FTW, zapas bol neskutocny, Fini viedli 4:0, potom Svedi otocili na 6:4 a v zavere Fini vyrovnali...v predlzeni neviem ktory svedsky doslova sniper nedal a z protiutoku 2na1 fini dali gol
uzasny zapas, nedycham
Finsko FTW, zapas bol neskutocny, Fini viedli 4:0, potom Svedi otocili na 6:4 a v zavere Fini vyrovnali...v predlzeni neviem ktory svedsky doslova sniper nedal a z protiutoku 2na1 fini dali gol
uzasny zapas, nedycham
Re: predam cepel
no ja floorball branim xD moc ma to nebavy ale mojho brata ano co nanho poviete ma 12 rokov..
ja hravam tiež za školu a škola ako prve dostala te najlacnejšie hokejky z rovnou pukovnicou ........už mame aj zahnute no zo zahnutými mi to nejde proste sa mi hra lepšie s čistou rovnou pukovnicou ??? som sam alebo sa tu najde niekto ešte ako ja ? .........popravde ked sme prišli na zapas tak namna čumelo dosť ludi že ty kokos rovna pukovnica to bude nejaka lama............
A to ty si ho kameroval?joejoe napísal:no ja floorball branim xD moc ma to nebavy ale mojho brata ano co nanho poviete ma 12 rokov..
a celkom v pohode... na to ze ma 12...
Dneska som si kupil florbalove dve hokejky a chcem sa spitat aby som robil taketo triky mislim to tocenie co lopiticka nespadne musim mat tu hokejku zahnutu na daaku stranu? alebo nie lebo ja mam rovne no a nemozem to este vyskusat lebo nemam lopticku.joejoe napísal:no ja floorball branim xD moc ma to nebavy ale mojho brata ano co nanho poviete ma 12 rokov..