Stretko

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

ppt napísal:Takze z KE sa zatial ozvali: ja, (Guisseppe), PAIN, jozinko+neitka, fruxo, johnzeek a mirak2.
Mne by vyhovovala teraz streda. Co som sa rozpraval s jozinkom a neitkou, tak im tiez streda vyhovuje, ale az od 19tej. Skuste sa ostatni vyjadrit, kkto vtedy moze prist a kto nie + kosicania by mohli vybrat nejake miesto. Ja zas vela podnikov v KE nepoznam. :)
Na Hlavnej je podnik Beer House a tam je celkom prijemne a tusim nie je ani drahy. Alebo potom este Nebra Cafe http://www.nebra.sk/kontakt.php
To je moj najoblubenejsi podnik, hlavne vdaka prijemnej obsluhe a dobrym cenam drinkov :)
K Prahe: pockal by som na seth-a, to si aspon vsetci mozeme dat poznamku do kalendara a nasledne by nemalo hrozit "ja nemozem, ja vtedy uz nieco mam..."
Na TM by mohli dojst aj k6 a tomase, takze sa zostava moze rozsirit.
Samozrejme tu su uz aj novi kolegovia Vesper a Fabo, cize dufam, ze sa zideme minimalne piati.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

A co invex? To nikdo nejdete?

//Jj nezabudni :veget:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Gangy napísal:A co invex? To nikdo nejdete?
u nas sa o tom v robote hovorilo, ale ostalo ticho, takze asi nie... :(
jedine, ze by ma pozval daky dodavatel. inac na tu ZA sa ti ozvem :wink: :smt003
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ppt napísal:Takze z KE sa zatial ozvali: ja, (Guisseppe), PAIN, jozinko+neitka, fruxo, johnzeek a mirak2.
Mne by vyhovovala teraz streda. Co som sa rozpraval s jozinkom a neitkou, tak im tiez streda vyhovuje, ale az od 19tej. Skuste sa ostatni vyjadrit, kkto vtedy moze prist a kto nie + kosicania by mohli vybrat nejake miesto. Ja zas vela podnikov v KE nepoznam. :)
GothaR napísal:Na Hlavnej je podnik Beer House a tam je celkom prijemne a tusim nie je ani drahy. Alebo potom este Nebra Cafe http://www.nebra.sk/kontakt.php
To je moj najoblubenejsi podnik, hlavne vdaka prijemnej obsluhe a dobrym cenam drinkov :)
divne by som sa citil v beer house bez piva :lol: ..to by som dajak prekusol...ale zial ja v stredy nemozem, v stredy od tej siestej mam hokejbal...viem ze takemu jednotlivcovi ako som ja, sa nebudu vsetci prisposobovat...ja mozem utorky a piatky iba
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

Gangy napísal:A co invex? To nikdo nejdete?
kedze som v brne tak zbehnem pozret....
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Do Prahy si vylet nespravis? Autom to mas kusok :)
Maki
Darca
Darca

fabo: vylet do prahy planujem, chcem aj exxona napr nahovorit... ale autom ee... auto je doma... :( lebo fotrik potrebuje - boha nech uz si kupi vlastne :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Aha, ja som si myslel ze mas so sebou ked uz si s nim isiel :) (aspon Roman hovoril ze sa nim privezies)
Maki
Darca
Darca

fabo: vesper toho nakeca... :Dale uvidime ako bude v buducnosti... ak si foter konecne kupi dodavku tak jasne ze auto si berem do brna....co sa phy tyka tak neviem este - ale do konca roka sa tam urcite objavim - kde mozem spat? goťáááááááár :D:D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Bud sa ten moj Goťar uchytil, alebo to ludi napada same.. neviem co je lepsie.. kazdopadne Zilina? Ja, Gangy.. sipky kopec piva...
//njn :-) dostal co chcel, darebak..
Maki
Darca
Darca

mi-chau napísal:Bud sa ten moj Goťar uchytil, alebo to ludi napada same.. neviem co je lepsie..
mna tam nikdy nenapadlo to "Ť" - ale zapacilo sa mi to... ved si dostal aj k+ zato odo mna nie? :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

mi-čau napísal:Bud sa ten moj Goťar uchytil, alebo to ludi napada same.. neviem co je lepsie.. kazdopadne Zilina? Ja, Gangy.. sipky kopec piva...
Ono sa to uchytilo :D
Maki: to ť mu tam akoze napdalo vtedy, ked som sa ho pytal ci sa mi=chau cita mi-čau :D
No spat... seth pozna dobry hostel :D Ale ja byvam so slovakom, takze u mna na izbe nie, ale mohol by som od kamosa vybavit postel na druhej izbe u nas na bunke, to by nemal byt problem. Len to budem vyzerat ako gay, ze si sem vodim chlapcov :D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Mozno aj u mna na byte by sa dalo ;)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

U mna sa da bez problemov spat ak je to niekedy od stvrtku do nedele lebo zvysni 5 z bunky su Cesi navyse Juznych Ciech takze chodia na vikendy domov. Inac Fabo to vtedy Maki s tym autom nezvladol situaciu 8)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

LOL, ze hostel... :D 3 a pol * hotel, 90EUR na noc...ale sak kludne, ja nikomu nebranim 8)
johnzeek
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnzeek »

GothaR napísal: Alebo potom este Nebra Cafe http://www.nebra.sk/kontakt.php
nebra je aj moja oblubena, tam kludne donesiem aj moju vodnu fajku :D a streda nie je problem :)
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

fuu, kvalitna kaviaren + stolny futbal ? Coskoro idem do nebry :)
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

co tak nejake stretko v brne..? ja, Maki, ... kto by sa este pridal..? potom mozme dohodnut termin..
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

johnzeek napísal:nebra je aj moja oblubena, tam kludne donesiem aj moju vodnu fajku :D a streda nie je problem :)
Heeey, wait guyz! Kosice? Nebra? DAVAJ HEEET! Johnzeek pis na icq, dohodneme sa co a jak, oboznamis pritomnch s mojou mentalitou, vekom atd :-D.
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

moosha napísal:Heeey, wait guyz! Kosice? Nebra? DAVAJ HEEET! Johnzeek pis na icq, dohodneme sa co a jak, oboznamis pritomnch s mojou mentalitou, vekom atd :-D.
No ja sa na tie KE necham velmi lahko nahovorit, a ta nebra sa mi pozdava (nie som z KE tak podniky nepoznam skoro vobec :oops: ) Len povedzte kedy a kam a ja sa dostavim (mozno donesiem aj priatelku :D ) Ale mam podmienku, ze nemusim vela hovorit, nakolko som dost hanblivy :oops: , teda do nejakeho x-teho poldeca :lol:
Napísať odpoveď