Satronet Wifi
Satronet Wifi
Dasa pripojit druhe pc cez wifi na Satronet aj ked ma odlisnu mac adresu?
re
router sice mam SMC 7904BRB2 ale ked dam na 2pc tu istu mac adresu tak na internet sa pripoji iba jeden ma druhom net neide 
Kód: Vybrať všetko
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=8864194-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Moc tomu nechapem, ale neva. Zrejme byvas v panelaku a tam mate od tohto providera internet, zo strechy ci pivnice mas domov natiahnuty kabel, ktory zapajas do PC alebo do Switchu (ci co to mas). Teda tam treba pripojit router a za router uz mozes napojit viacej pocitacov. Ak to je viazane na MAC adresu (sice neviem na ktoru), tak jednoducho na routri naklonujes MAC adresu a je to.
Re
ale ked pripojim sietovy kabel do wan v routri portu RJ45 natom modemi tak my ani neblika ze jetam daco pripojene preto bysom potreboval aspon poradit aky router si mam zakupit aby isiel cez nej satronet a bola tam moznost klonovania mac adresi kto ma stym skusenost please aby poradil 
-
pryja
Darca
My mame tiez satronet, kabel-modem-D-Link wifi router zakupeny priamo u nich a notebooky. A slape to bez problemov.
//je to konkretne DI-524 a ano, ma klonovanie MAC. Tu ide skor o to, ze oni ho ponukaju uz dlhu dobu za 'akciovu' cenu, ale to uz nie je dnes pravda, lebo napr.alza ho ma o par stoviek lacnejsi teraz v akcii. Ale je tu kopu tem ohladne routerov, treba hladat a tam si popozeraj, kt.odporucaju odbornici
//je to konkretne DI-524 a ano, ma klonovanie MAC. Tu ide skor o to, ze oni ho ponukaju uz dlhu dobu za 'akciovu' cenu, ale to uz nie je dnes pravda, lebo napr.alza ho ma o par stoviek lacnejsi teraz v akcii. Ale je tu kopu tem ohladne routerov, treba hladat a tam si popozeraj, kt.odporucaju odbornici
Re
Asi kupim tento router
parametre su dobre ma niekto s tymto routrom skusenosti?
Kód: Vybrať všetko
http://www.airlive.com/products/WT-2000R/wt_2000r.shtmlparametre su dobre ma niekto s tymto routrom skusenosti?
Nechcem zakladat novu temu, takze napisem sem: v podmienkach pre pripojenie je veta
Ja si ale mozem zaplatit za jeden a k tomu si dam vlastny router aby som mohol byt pripojeny na viacerych, nie? Trocha som to nepochopil a v takychto veciach sa velmi nevyznam, tak mi prosim poradte kto vie. Dakujem"Pripojenie viacerých počítačov naraz bude kvôli nutnosti pridelenia ďalšej verejnej IP adresy spoplatňované
(viď doplnková služba IP Plus). V tomto prípade bude každý ďalší počítač zdieľať rýchlosť pripojenia s prvým pripojeným počítačom. Ďalšou alternatívou je možnosť objednať si pre každý počítač jednu zo základných služieb SATROnet zvlášť. V takom prípade bude mať každý z počítačov pridelenú vlastnú prenosovú rýchlosť."
-
MakeFake
Spammer
Staci ti len 1 IP od satra, priklad 10.101.01.1. Proste navonok sa bude tvoja siet tvarit ako jeden pocitac.
A tvojim pocitacom za routrom bude pridelovat IP tvoj router. Napr. 192.168.1.1, dalsi komp 192.168.1.2 ...ale cela tvoja siet bude zvonka vystupovat pod IP adresou 10.101.01.1
(satro ponuka aj to, ze ti za poplatok pridelia dalsiu verejnu IP napr. 10.101.01.2, ktoru si mozes priamo nastavit na dalsi pocitac)
V tvojom pripade ti staci 1 riesenie.
A tvojim pocitacom za routrom bude pridelovat IP tvoj router. Napr. 192.168.1.1, dalsi komp 192.168.1.2 ...ale cela tvoja siet bude zvonka vystupovat pod IP adresou 10.101.01.1
(satro ponuka aj to, ze ti za poplatok pridelia dalsiu verejnu IP napr. 10.101.01.2, ktoru si mozes priamo nastavit na dalsi pocitac)
V tvojom pripade ti staci 1 riesenie.