nefunguje zdielanie
nefunguje zdielanie
ahojte .......stala sa mi dost blba ,banalna vec.....proste mi nejde zdielanie suborov cez dva pc,nechapem 1000krat som to tak zapajal a slo to ,teraz nie .....samozrejme ze som dal vytvorit domacu siet a tie ostatne klikacky
Siet vyzera asi nasledovne ..klasicky net kabel do pc ,ten napaja net (doska P5B deluxe) z druhej sietovky kabel do sietovky na notebooku ..net ide ,ale zdielanie nie (teda na notebooku mi ukazuje subory z pc,tento smer zdielania ide ale na pc z notebooku nie ,a prave to potrebujem..proste prekopcit subory z notebooku do pc ) ..systemy su oba XP
Dakujem
Siet vyzera asi nasledovne ..klasicky net kabel do pc ,ten napaja net (doska P5B deluxe) z druhej sietovky kabel do sietovky na notebooku ..net ide ,ale zdielanie nie (teda na notebooku mi ukazuje subory z pc,tento smer zdielania ide ale na pc z notebooku nie ,a prave to potrebujem..proste prekopcit subory z notebooku do pc ) ..systemy su oba XP
Dakujem
-
vladino001
Light Professional
Re: nefunguje zdielanie
je pekne že si to takto popisal ale mna by skôr zaujímalo či ten PC vidiš a či sa do neho dostaneš (zdielane dokumenty(Windowsácke) nevidíš?)hatamrc napísal:ahojte .......stala sa mi dost blba ,banalna vec.....proste mi nejde zdielanie suborov cez dva pc,nechapem 1000krat som to tak zapajal a slo to ,teraz nie .....samozrejme ze som dal vytvorit domacu siet a tie ostatne klikacky
Dakujem
Práva máš nastavené?
FTP?
switch nemam .......vsetko je to pripojene zatial len tak cez kabel ,vzdy to tak fungovalo....restart som robil .....aj som priradoval adresy typu 192.168.0.1 na jeden a to iste len s koncovkou 2 na druhy,aj tak nic........stale sa da kopcit len z pc do notebooku ,z notebooku do pc nie .....ale pritom net na notebooku ide, cize vadny kabel vypadava