NHL Zapasy Live
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
NHL Zapasy Live
Hladam nejaku webovu stranku,alebo sposob kde by som mohol sledovat nazivo NHL zapasy.Myslim tym video zo zapasov live. Potesi ma aj platena stranka,len nech to vazne ide nazivo v dakej tej lepsej kvalite.Vopred dikes
-
P41NK1LL3R
Light Professional
http://myp2p.eu/competition.php?competi ... =icehockey
Viacero linkov žiada program SopCast, ktorý je na spomínanej stránke voľne stiahnuteľný, sú tam ale aj MediaPlayer linky, ku ktorým ti nič iné netreba...
Viacero linkov žiada program SopCast, ktorý je na spomínanej stránke voľne stiahnuteľný, sú tam ale aj MediaPlayer linky, ku ktorým ti nič iné netreba...
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
Soviet
Darca
Jooj mozem z vysoka STV3..Ja chcem pozeravat len Tampu live..a nie zas otrepane zapasy,kvoli tomu ze su tam slovaciEdo Shinoda napísal:Soviet> na STV3 budu teraz davat pomerne dost zapasova ten SopCast s nasim netom sa cez noc da
Pocuvanie ma uz nebavi bo pritom som uz par krat zaspal,tak hladam video
Ako pozeram tak pozeram,tak tam nedavaju vsetky zapasy NHL ktory sa v dany den hraju..Co ma moc netesiP41NK1LL3R napísal:No ja vďaka tej stránke pozerávam každý víkend zápasy Premier League a ostatných európskych súťaží...
Taktiež sa tam dal pozrieť akýkoľvek zápas NHL a NBA v ktorýkoľvek hrací deň...
Pokiaľ máš aspoň "priemerne rýchly" internet, nemal by si mať problémy ani s kvalitou obrazu...
Pre Európu také nič nieje. V USA a Kanade bol Center Ice Online teraz NHL GAMECENTER LIVE ten je však dostupný len pre severnú ameriku. Musíš sa len spoliehať, že budeš mať šťastie a zápasy Tampy bude niekto streamovať, alebo si ich potom môžeš stiahnuť cez torenty.Soviet napísal:... Ja potrebujem nieco kde si vyberem zapas ktory chcem pozerat a nie len ten co je na vyber
-
Soviet
Darca
Fuuh to fakt? tak to uz je ako naprd..Takze to pre severnu ameriku kontroluje podla IPcky? ci pri Zakupovani pristupu to pyta adresu?Goten napísal:Pre Európu také nič nieje. V USA a Kanade bol Center Ice Online teraz NHL GAMECENTER LIVE ten je však dostupný len pre severnú ameriku. Musíš sa len spoliehať, že budeš mať šťastie a zápasy Tampy bude niekto streamovať, alebo si ich potom môžeš stiahnuť cez torenty.
Áno je to podla IP. Volakedy sa to dalo rozbehať cez proxy, ale teraz už nie. Ak by si aj našiel proxy, cez ktorú by ti to išlo, tak rýchlosť bude taká biedna, že stoho streamu nebudeš mať nič. OD 10.10. do 12.10. je na GAMECENTER LIVE free prístup (neviem však či to nebude opäť len pre severnú ameriku). Dávnejšie som čítal na MyP2P že NHL rozmýšla že by GAMECENTER LIVE sprístupnila aj pre Európu, to však túto sezónu asi nebude. Ak si chceš stiahnuť (torrent) celé zápasy (bývajú tam hneď druhý deň po odhraní) tak sa zaregistruj na www.nhltorrents.co.uk/, alebo www.cifnation.com/forum/ (na cifnation je problém, že odkazy na torrenty NHL zápasov tam síce nájdeš, ale tie sú umiestnené na privátnom trackery na ktorý potrebuješ pozvánku. O pozvánku môžeš požiadať na CIFnation, ale musíš splňať podmienky aby si ju dostal napr. určitý počet príspevkov na fóre alebo myslím 3 mesiace byť na fóre registrovaný)Soviet napísal:Fuuh to fakt? tak to uz je ako naprd..Takze to pre severnu ameriku kontroluje podla IPcky? ci pri Zakupovani pristupu to pyta adresu?Nevies nahodou? dost by mi to pomohlo..
-
Soviet
Darca
Takze predsa som sa dopatral cez stranku nhl game center kde pisu ohladne Europy a to: http://gamecenter.nhl.com/nhlgc/help.htm#OUTSIDE_NA
Tam pisu ze pre europu je tu tato stranka
https://europe.espn360.com/sport/NHL.aspx
Malo by to byt totiz pre Europu ako citam..Tak vie o tomto este niekto nieco blizsie? Myslite ze to pojde bez problemov teda?
//autoeditácia príspevku ( 08 Oct 2008, 7:53 )
Vypada to ze to funguje
Len nech to je pravda lebo tych 89 EUR co som do toho hodil ma inak bude moc mrziet
Ej ..len teraz doma musim byt ticho 
Tam pisu ze pre europu je tu tato stranka
https://europe.espn360.com/sport/NHL.aspx
Malo by to byt totiz pre Europu ako citam..Tak vie o tomto este niekto nieco blizsie? Myslite ze to pojde bez problemov teda?
//autoeditácia príspevku ( 08 Oct 2008, 7:53 )
Vypada to ze to funguje
-
Soviet
Darca
Jasne..V sobotu ti dam info,kedze teraz sa nic nehra..Ale ked si dam starsi zapas (napr.ott-pit) tak je to tam v hustej kvalite a na full screene to vypada veelmi dobreGoten napísal:Tak daj vedieť ako to pôjde. Ak dobre, kúpim aj ja.
//autoeditácia príspevku ( 12 Oct 2008, 1:38 )
Ide to perfektne..Full Screen a kvalita vysoko pozeratelna..ziadny problem s bufferingom..takze odporucam..