NHL Zapasy Live

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

NHL Zapasy Live

Príspevok od používateľa Soviet »

Hladam nejaku webovu stranku,alebo sposob kde by som mohol sledovat nazivo NHL zapasy.Myslim tym video zo zapasov live. Potesi ma aj platena stranka,len nech to vazne ide nazivo v dakej tej lepsej kvalite.Vopred dikes
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

http://myp2p.eu/competition.php?competi ... =icehockey

Viacero linkov žiada program SopCast, ktorý je na spomínanej stránke voľne stiahnuteľný, sú tam ale aj MediaPlayer linky, ku ktorým ti nič iné netreba...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A nejaka platena stranka kde mam istotu,ze to pojde vzdy ked sa bude hrat? Za ten link dik otestujem aj to i ked sa mi to nepozdava :)
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

No ja vďaka tej stránke pozerávam každý víkend zápasy Premier League a ostatných európskych súťaží...
Taktiež sa tam dal pozrieť akýkoľvek zápas NHL a NBA v ktorýkoľvek hrací deň...
Pokiaľ máš aspoň "priemerne rýchly" internet, nemal by si mať problémy ani s kvalitou obrazu...
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

Soviet> na STV3 budu teraz davat pomerne dost zapasov :D a ten SopCast s nasim netom sa cez noc da :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Edo Shinoda napísal:Soviet> na STV3 budu teraz davat pomerne dost zapasov :D a ten SopCast s nasim netom sa cez noc da :)
Jooj mozem z vysoka STV3..Ja chcem pozeravat len Tampu live..a nie zas otrepane zapasy,kvoli tomu ze su tam slovaci :)
Pocuvanie ma uz nebavi bo pritom som uz par krat zaspal,tak hladam video :)
P41NK1LL3R napísal:No ja vďaka tej stránke pozerávam každý víkend zápasy Premier League a ostatných európskych súťaží...
Taktiež sa tam dal pozrieť akýkoľvek zápas NHL a NBA v ktorýkoľvek hrací deň...
Pokiaľ máš aspoň "priemerne rýchly" internet, nemal by si mať problémy ani s kvalitou obrazu...
Ako pozeram tak pozeram,tak tam nedavaju vsetky zapasy NHL ktory sa v dany den hraju..Co ma moc netesi :( Ja potrebujem nieco kde si vyberem zapas ktory chcem pozerat a nie len ten co je na vyber :)
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Soviet napísal:... Ja potrebujem nieco kde si vyberem zapas ktory chcem pozerat a nie len ten co je na vyber :)
Pre Európu také nič nieje. V USA a Kanade bol Center Ice Online teraz NHL GAMECENTER LIVE ten je však dostupný len pre severnú ameriku. Musíš sa len spoliehať, že budeš mať šťastie a zápasy Tampy bude niekto streamovať, alebo si ich potom môžeš stiahnuť cez torenty.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Goten napísal:Pre Európu také nič nieje. V USA a Kanade bol Center Ice Online teraz NHL GAMECENTER LIVE ten je však dostupný len pre severnú ameriku. Musíš sa len spoliehať, že budeš mať šťastie a zápasy Tampy bude niekto streamovať, alebo si ich potom môžeš stiahnuť cez torenty.
Fuuh to fakt? tak to uz je ako naprd..Takze to pre severnu ameriku kontroluje podla IPcky? ci pri Zakupovani pristupu to pyta adresu? :) Nevies nahodou? dost by mi to pomohlo..
goten
VIP
VIP

Soviet napísal:Fuuh to fakt? tak to uz je ako naprd..Takze to pre severnu ameriku kontroluje podla IPcky? ci pri Zakupovani pristupu to pyta adresu? :) Nevies nahodou? dost by mi to pomohlo..
Áno je to podla IP. Volakedy sa to dalo rozbehať cez proxy, ale teraz už nie. Ak by si aj našiel proxy, cez ktorú by ti to išlo, tak rýchlosť bude taká biedna, že stoho streamu nebudeš mať nič. OD 10.10. do 12.10. je na GAMECENTER LIVE free prístup (neviem však či to nebude opäť len pre severnú ameriku). Dávnejšie som čítal na MyP2P že NHL rozmýšla že by GAMECENTER LIVE sprístupnila aj pre Európu, to však túto sezónu asi nebude. Ak si chceš stiahnuť (torrent) celé zápasy (bývajú tam hneď druhý deň po odhraní) tak sa zaregistruj na www.nhltorrents.co.uk/, alebo www.cifnation.com/forum/ (na cifnation je problém, že odkazy na torrenty NHL zápasov tam síce nájdeš, ale tie sú umiestnené na privátnom trackery na ktorý potrebuješ pozvánku. O pozvánku môžeš požiadať na CIFnation, ale musíš splňať podmienky aby si ju dostal napr. určitý počet príspevkov na fóre alebo myslím 3 mesiace byť na fóre registrovaný)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Takze predsa som sa dopatral cez stranku nhl game center kde pisu ohladne Europy a to: http://gamecenter.nhl.com/nhlgc/help.htm#OUTSIDE_NA

Tam pisu ze pre europu je tu tato stranka :)

https://europe.espn360.com/sport/NHL.aspx
Malo by to byt totiz pre Europu ako citam..Tak vie o tomto este niekto nieco blizsie? Myslite ze to pojde bez problemov teda?

//autoeditácia príspevku ( 08 Oct 2008, 7:53 )
Vypada to ze to funguje :) Len nech to je pravda lebo tych 89 EUR co som do toho hodil ma inak bude moc mrziet :D Ej ..len teraz doma musim byt ticho :D
goten
VIP
VIP

Soviet napísal:Vypada to ze to funguje :) Len nech to je pravda lebo tych 89 EUR co som do toho hodil ma inak bude moc mrziet :D Ej ..len teraz doma musim byt ticho :D
Tak daj vedieť ako to pôjde. Ak dobre, kúpim aj ja.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Goten napísal:Tak daj vedieť ako to pôjde. Ak dobre, kúpim aj ja.
Jasne..V sobotu ti dam info,kedze teraz sa nic nehra..Ale ked si dam starsi zapas (napr.ott-pit) tak je to tam v hustej kvalite a na full screene to vypada veelmi dobre :) Uz nech nieco skusim live ci to bude tiez v takej kvalite a bude zvladat buffering..

//autoeditácia príspevku ( 12 Oct 2008, 1:38 )
Ide to perfektne..Full Screen a kvalita vysoko pozeratelna..ziadny problem s bufferingom..takze odporucam..
Napísať odpoveď