FT napísal:
... Akože Creative slúchadlá a Sony sa nedajú použiť k ničomu inému ako ku vlastným prehrávačom? Táto tvoja "logika", prepáč, že to tak píšem, ale neviem ako lepšie to vystihnúť, je mi úplne divná, nechápem jej.
A ako sa rozhodnúť... Vyber si pár potencionálnych finalistov, použi google, pozri všetky "odbornejšie" recenzie na nete, čo sú, sprav priemer a máš víťaza...
nevravim že sa nemožu použiť s nečim inym, ale ja ich nechcem no je to take nepochopitelne?
//autoeditácia príspevku ( 04 Oct 2008, 11:12 )
jin napísal:A ja Ti môžem napísať, že všetky, čo Ti tu kto odporučil sú úplne zlé a že si ich nemáš kupovať a ty spravíš čo...?
Inak ako si sa pýtal, či by PX100 / K27i neboli lepšie, ako špunty - odpovedám áno, ajkeď trocha porovnávame hrušká s jablkami...
vem že je to ine porovnavať, su to predsa klasicke otvorene sluchatka vs. in-ear..asi kupim px 100 a bude to asi najlepše, aj ked nevem prečo su biele všade drahšie, no čo už...
//autoeditácia príspevku ( 04 Oct 2008, 11:13 )
seth82 napísal:robo:ziadna antipatia k znacke, vlastnim predsa iphone, ktory ma vynoveny a podla Stevea Jobsa doteraz najlepsi zvukovy vystup v historii ipodov (to povedal on sam). A napriek tomu je zvuk doslova otrasny. Ako som uz napisal vyssie, porovnaval som to, takze viem o com pisem. A este k tomu creative - Apple podla niektorych sprav pouziva modifikovane chipy Creativu, takze ti to moze byt ukradnute, akej znacky sluchadla si kupis. Vezmi si Porty Pro a basta. Spunty nemaju dostatocne dobry priestor, pokial si teda nechces priplatit za Etymotic alebo Ultimate Ears, najlepsim kompromisom budu teda otvorene sluchadla, tam si mas z coho vyberat.
prečo sa musia všade spomenúť proty, ja porty nechcem počuť! radšej PX 100...asi objednam na druhy mesiac...
a terčaz mi tu nezabudnite začať rozoberať ake su porty skvele a tak...