Vyber slúchadiek, CX 300, AKG 324P, alebo PX 100?...

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Vyber slúchadiek, CX 300, AKG 324P, alebo PX100?...

Príspevok od používateľa jin »

robo1152 napísal:a ako sa mam rozhodnúť ked každý chváli ine, a druhý zas na tie v predchádzajúcom príspevku vraví že sú uplne na *****
A ja Ti môžem napísať, že všetky, čo Ti tu kto odporučil sú úplne zlé a že si ich nemáš kupovať a ty spravíš čo...?
Inak ako si sa pýtal, či by PX100 / K27i neboli lepšie, ako špunty - odpovedám áno, ajkeď trocha porovnávame hrušká s jablkami...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

robo:ziadna antipatia k znacke, vlastnim predsa iphone, ktory ma vynoveny a podla Stevea Jobsa doteraz najlepsi zvukovy vystup v historii ipodov (to povedal on sam). A napriek tomu je zvuk doslova otrasny. Ako som uz napisal vyssie, porovnaval som to, takze viem o com pisem. A este k tomu creative - Apple podla niektorych sprav pouziva modifikovane chipy Creativu, takze ti to moze byt ukradnute, akej znacky sluchadla si kupis. Vezmi si Porty Pro a basta. Spunty nemaju dostatocne dobry priestor, pokial si teda nechces priplatit za Etymotic alebo Ultimate Ears, najlepsim kompromisom budu teda otvorene sluchadla, tam si mas z coho vyberat.

//nebudem ti tu nic rozoberat. ak si nechces nechat poradit, nemal si zakladat tuto temu, nik ti nechcel predsa poradit zle. Objednaj si teda to, co si napisal a je to ukoncene.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

FT napísal::lol: ... Akože Creative slúchadlá a Sony sa nedajú použiť k ničomu inému ako ku vlastným prehrávačom? Táto tvoja "logika", prepáč, že to tak píšem, ale neviem ako lepšie to vystihnúť, je mi úplne divná, nechápem jej. :?:

A ako sa rozhodnúť... Vyber si pár potencionálnych finalistov, použi google, pozri všetky "odbornejšie" recenzie na nete, čo sú, sprav priemer a máš víťaza...
nevravim že sa nemožu použiť s nečim inym, ale ja ich nechcem no je to take nepochopitelne?

//autoeditácia príspevku ( 04 Oct 2008, 11:12 )
jin napísal:A ja Ti môžem napísať, že všetky, čo Ti tu kto odporučil sú úplne zlé a že si ich nemáš kupovať a ty spravíš čo...?
Inak ako si sa pýtal, či by PX100 / K27i neboli lepšie, ako špunty - odpovedám áno, ajkeď trocha porovnávame hrušká s jablkami...
vem že je to ine porovnavať, su to predsa klasicke otvorene sluchatka vs. in-ear..asi kupim px 100 a bude to asi najlepše, aj ked nevem prečo su biele všade drahšie, no čo už...

//autoeditácia príspevku ( 04 Oct 2008, 11:13 )
seth82 napísal:robo:ziadna antipatia k znacke, vlastnim predsa iphone, ktory ma vynoveny a podla Stevea Jobsa doteraz najlepsi zvukovy vystup v historii ipodov (to povedal on sam). A napriek tomu je zvuk doslova otrasny. Ako som uz napisal vyssie, porovnaval som to, takze viem o com pisem. A este k tomu creative - Apple podla niektorych sprav pouziva modifikovane chipy Creativu, takze ti to moze byt ukradnute, akej znacky sluchadla si kupis. Vezmi si Porty Pro a basta. Spunty nemaju dostatocne dobry priestor, pokial si teda nechces priplatit za Etymotic alebo Ultimate Ears, najlepsim kompromisom budu teda otvorene sluchadla, tam si mas z coho vyberat.
prečo sa musia všade spomenúť proty, ja porty nechcem počuť! radšej PX 100...asi objednam na druhy mesiac...
a terčaz mi tu nezabudnite začať rozoberať ake su porty skvele a tak...
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Daedalus »

t0m4s3> Isto si pocul original 324P ? Netvrdim ze 324P maju perfektny zvuk, to teda nie, ale zase AKG je AKG. Mam vedla seba original-AKG324P, a fake-AKG324P(ebay), vzhaldovo su kur*a na nerozpoznanie, dokonca aj balenie a prislusenstvo, ale ked porovnavam zvukovu stranku tak to je alfa a omega. Diametralny rozdiel bol samozrejme este v cene.

robo> Tak ty si nekupis predsa k Apple prehravacu, Creative sluchatka ? Nuz tak teda s takymto argumentom, ti prajem vela stastia ty prebornik :wink:

A skoro som zabudol, Porty su skvele !

:D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

mirinko napísal:t0m4s3> Isto si pocul original 324P ?
Co je v zivote iste? Akurat smrt. Sluchatka boli kupovane z headphones.cz, zrejme najvacsieho distributora Audio techniky v CR, takze ak oni predavaju fake-y tak uz naozaj neviem kde inde si mam sluchatka kupit.

a aby som nezabudol: robo1152: Porty SU skvele!
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

vem že su skvele ale nelubia sa mi...a vela ludi ktorý maju aj porty aj px 100-vky tak vravy že senny su lepšie...

//autoeditácia príspevku ( 04 Oct 2008, 22:09 )
mirinko napísal:t0m4s3>
robo> Tak ty si nekupis predsa k Apple prehravacu, Creative sluchatka ? Nuz tak teda s takymto argumentom, ti prajem vela stastia ty prebornik :wink:

:D
To nemožete pochopiť že nechem creative sluchatka? ani sony a tak?
Ide mi aj o istý image a tak..
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

Omg, tam si kúp tie Senny PX 100... :roll: Či čakáš na to, dokým všetci budú súhlasiť s jedným modelom?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tych vela ludi, ktori vravia, ze PX100 su lepsie ako Porty, pozdravujem a usudzujem, ze su nahluchli.
http://www.goodcans.com/HeadphoneReviews/porta.htm
Okrem toho, Porty su ovela pohodlnejsie, ale to by si zistil, az by si ich mal. A nehnevaj sa - ale kupovat sluchadla na zaklade imidzu a looku je dost odveci. Mozes si rovno kupit u cinanov alebo na blsaku nejake imidzovky, ktore budu mat krasny plechovy zvuk...Aj Grado SR1 su skarede, ale bral by som ich vsetkymi 10timi. Ale tak vezmi si uz tie px100 a je to vyriesene...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

robo1152 napísal:vem že su skvele ale nelubia sa mi...a vela ludi ktorý maju aj porty aj px 100-vky tak vravy že senny su lepšie...To nemožete pochopiť že nechem creative sluchatka? ani sony a tak?
Ide mi aj o istý image a tak..
100 ľudí - 100 chutí...Nevyskúšaš sám, tak môžeš prečítať množstvo recenzií a stále budeš na vážkach.
Mimochodom - je kritériom aj útlm vonkajšieho hluku?
Mimochodom2 - Chceš teda image, alebo zvuk? Nakoľko pokiaľ to prvé, tak si kúp TESCO VLAUE HI-FI HEADPHONES, jednu omaľovávanku (tiež môže byť TESCO) a oblep ňou tie sluchátka, aby vyzerali, ako PX100, prípadne iný model. Neveril by si, ako to pridá zvuku na kvalite!!! :shock:
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

môžem zato že sa mi nepáčia porty? navyše px100 maju aj rovný jack
chcel som si len nechať poradiť, a nie teraz si robiť srandu ked si nechcem dať hocičo na hlavu...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

robo1152 napísal:môžem zato že sa mi nepáčia porty? navyše px100 maju aj rovný jack
chcel som si len nechať poradiť, a nie teraz si robiť srandu ked si nechcem dať hocičo na hlavu...
tak co si cakal? cakal si radu od ludi, ktori nejake tie skusenosti s audio maju, alebo si cakal, ze ti poradime tie, ktore su vyzorovo najkrajsie? Ja ti neberiem to, ze sa ti porty nepacia, to ti predsa nezapieram, ale kua, ked napriklad JM Lab Grande Utopia su skarede, tak predsa len by som ich bral za bohovsky zvuk...vsetko je to o kompromisoch a o prioritach, musis sa sam rozhodnut, ci ti viac zalezi na zvuku, alebo na dizajne...
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

ja som to nemyslel tak že su škarede sluchatka (no okrem poriet, tie sa mi fakt nelubia) ale myslel som to tak že nechcem craative a take značky...
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

tak si pockaj na nove modely AKG a mas vyriesene...su pekne a urcite aj zvuk bude na urovni...vsak predsa AKG :) http://www.akg.com/personal/K_450,pcati ... and,1.html

K324P-podla mna hraju celkom slusne, ak mam samozrejme originaly 8) , su vyrovnane(+celkom pekne basuju), ale nie az take precizne v detaile, mierne zahuhlane...ale celkovy dojem je podla mojho skromneho nazoru dobry vzhladom na vyclenene financie

ak by niekto uvazoval o Etymotic ER-6i Isolator a potreboval by radu piste ss, mam ich doma :)
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

kupim PX 100a bude, tym nemôžem nič pokaziť!
Anafora
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anafora »

To je dobry vyber. PX 100 su lepsie ako Porta Pro. Samozrejme je to moj nazor a dalsich milion ludi, takze tak...
Bielenie zubovBrita Maxtra Brita patrony
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Anafora napísal:To je dobry vyber. PX 100 su lepsie ako Porta Pro. Samozrejme je to moj nazor a dalsich milion ludi, takze tak...
a možem sa ta spytať či je fakt velky problem s px100 v meste a tak?..
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

robo1152 napísal:a možem sa ta spytať či je fakt velky problem s px100 v meste a tak?..
Pre Kristove rany....
Myslíš aký majú útlm, do akého príkonu (asi som práve trepol kravinu :D) hrajú čisto, či ako Ti okolo nich bude obtekať vzduch?
Anafora
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anafora »

robo1152 napísal:a možem sa ta spytať či je fakt velky problem s px100 v meste a tak?..
Aky problem myslis? Neviem o ziadnom probleme specialne vyskutujucom sa v meste. PX100 su podla mna lepsia aj dizajnovo aj zvukovo ako Koss Porta ProBrita Maxtra Brita patrony
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Dizajn je otazka vkusu, tvrdenie, ze su zvukovo lepsie zase otazka navstevy usneho lekara.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

myslím to tak či je to dobre počuť aj v hlučnejšom prostredí (napríklad rušnejšia ulica, vlak..a tak) lebo som dakde čítal že jeden týpek ked to ma naplno tak sa ajtak neve sustrediť na to lebo je to potichu, ale ostatny do komentarov pisali že oni ten problem nemaju..hm.tak nevem...ale tak vela ludí behá s portami po menste tak to asi není až take hrozne že?
Napísať odpoveď