CS 1.6 Server hojko.com
-
sahovnicovyjozi
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
som miso a ban som dostal iba na tom servere nemozem plz poslednu sancu dostat a ked budem mat cheaty ta mi date permanent ban alebo mi teraz nechajte aspon ten na tyzden plzblazer napísal:ROFL
Jozi pozri, serverov je vela, hraj inde, mozno si tam tvoje cheaty nevsimnu. I ked som pocul, ze banov mas trosku viac, ze toto neni prvy server kde si uz nezahras
-
Mad Dad
Medium Star
no tak cheatovat sa nema
kedy sa konecne pouciite?
vsak to je na hambu sveta dpc.....jedna vec je ked si robite srandu z nekoho ze cheater a druha ked to mate a povie to aj viacej hracov.........tam by sa nemali robit kompromisy!
misovy by sme mohly dat poslednu sancu! ale jedno neskodne podozrenie a uz sa tam neukaze...co vy na to? 
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
Lenze to by zas sposobilo, ze keby cheatoval niekto iny a dostal by perm ban, tak by ziadal unban prave na zaklade toho, ze ho tento dostal aj ked cheatoval uz 2x...lekoklatik napísal:Inak už by sa aj fruxo mohol priznať k tým cheatom
Ja by som mu dal unban len vtedy, keby verejne napísal lúbim hojko server, všetkých doterajších adminov a Pána lekoklatika
joke keby náhodou niekto nepochopil.
Ja som za unban. Je to asi síce nespravodlivé ale tak aspoň vidíte ako server ľúbi
S cheatermi sa nevyjednava
Navyse henten este aj klamal, ze nic nemal, ked videl, ze to neucinkuje, tak sa uz priznal, taketo priznania neberiem.
Keby bolo na mne tak by som aj o unbane rozmýšľal. Mišo ale ty si sem písal, že si žiadny WH nemal a potom si sa priznal. A druhá vec: cheatoval si raz, dostal si ban, vrátil si sa a znova cheatoval.
Keby si dostal ban, priznal sa hneď ako si ten ban dostal, tak by som sa za seba priklonil k unbanu. Ale takto nie.
Keby si dostal ban, priznal sa hneď ako si ten ban dostal, tak by som sa za seba priklonil k unbanu. Ale takto nie.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
ale poviem vam, najdu sa aj rozumni cheatery (paradox) ... predovsetkym ked vidim niekoho cheatovat, ihned sa k nemu ozvem ze ci ma cheaty
a ked vypluje nejaku normalnu hlasku a dovod preco cheatuje (napr. 4fun)... tak ho upozornim nech to vypne a nerobi to lebo moze dostat ban, a nie raz sa mi stalo ze vypol cheaty a hral normalne... 
chacha boze sa nepos** ..sranda musi bytlekoklatik napísal:Ja som ho par krát stretol. Áno dostal som ponuku za čo vám všetkým ďakujem, že ste ma nominovali či čoale keďže idem do Ostravy na vysokú, minimálne prvé 2 mesiace by som na to nemal čas. Takže som to radšej odmietol nech tam nezavadziam. Veď tento týždeň nebudem na hojko vôbec. Snáď ak budú mať spolubývajúci PC na izbe. Ja budem mať až neskôr
Takže nie som admin
//autoeditácia príspevku ( 20 Sep 2008, 22:05 )
Poprosím BAN hráčovi "omg hunter SVK"
Pripojil som sa na server. Hodil do mňa granát. Nezabilo ma tak ďalší. Ten ma zabil. Potom sa rozbehol na ďalšieho spoluhráča. Bez príčiny.
Myslím že to nebolo na kick ale skutočne BAN aspoň 5 dní.
-
sahovnicovyjozi
Zablokovaný
-
sahovnicovyjozi
Zablokovaný